Alles voor een geslaagd vrijgezellenfeest!

Alles voor een geslaagd vrijgezellenfeest!

Gaat een goede vriend of vriendin van jou binnenkort trouwen en mag jij binnenkort het vrijgezellenfeest organiseren? Een vrijgezellenfeest hoort een dag te zijn om nooit te vergeten en daarom is een goede voorbereiding essentieel! Lees deze blog snel door en vind de leukste gepersonaliseerde producten voor een geslaagd vrijgezellenfeest 🎊.

Een bedrukt t-shirt voor een geslaagd vrijgezellenfeest

Je maakt een vrijgezellenfeest zeker geslaagd met een leuk aandenken aan deze speciale dag! Laat een t-shirt afdrukken en laat hem of haar dit t-shirt de hele dag dragen. Kies een gekke foto uit om hem/haar toch een beetje gene te bezorgen. Ook het toevoegen van een leuke of malle tekst is mogelijk op de t-shirts. Dat hoort er ten slotte toch een beetje bij 😉. Of je kiest juist een hele lieve foto afdrukken op het t-shirt om hem of haar helemaal te laten schitteren.

Hang de slingers op

Verras de aanstaande bruid/bruidegom met een versierde huiskamer of speciale locatie. Koop mooie ballonnen, maak een spandoek en hang de leukste gepersonaliseerde slingers op. Het maken van deze gepersonaliseerde slingers is heel makkelijk: kies een gaaf design uit en voeg de leukste foto’s toe. Daarnaast kun je ook teksten toevoegen aan de vlaggetjes. Bij aankomst hoeven de vlaggetjes enkel nog even geregen te worden aan het meegeleverde draad en dan kun je ze zo ophangen!

Vergeet niet een gave spandoek te ontwerpen voor de soon to be married vriend/vriendin. Zo maak je zeker een goede indruk op het feestgezelschap.

Vul een gepersonaliseerde tas vol met leuke opdrachten

Wees creatief en vul een zelfgemaakte shopper of gymtas met leuke cadeautjes en opdrachten. Deze shopper met jouw eigen foto of tekst kan naderhand nog heel goed gebruikt worden voor de dagelijkse boodschappen, een dagje weg of als gymtas voor jullie zoon of dochter. En het blijft een leuke herinnering aan die speciale bachelorparty.

Proost op de aanstaande bruid of bruidegom

“Wine flies when you are having fun” en “Let the fun times be gin 🍸”. Laat glazen graveren en proost samen op de aanstaande bruid of bruidegom. Op een vrijgezellendag mag er zeker een drankje worden gedronken en daarom zijn gepersonaliseerde glazen het ideale cadeau voor op een vrijgezellenfeest.

Kies uit gegraveerde bierglazen, longdrinkgalzen, cocktailglazen, wijnglazen, champagneglazen of of een whiskeyglas voor deze heugelijke dag en laat het klinken 🍻🥂.

Wil je graag glazen met een mooie foto? Dan zijn onze glazen met foto het ideale item voor een te gekke vrijgezellendag. Doe er een lekker (of vies) drankje in en genieten maar! Ook dit glas is een leuk aandenken aan een onvergetelijke vrijgezellenfeest.

Geen vieze kleding dankzij dit schort

Gaan jullie creatief aan de slag? Bestel dan een gepersonaliseerd schort en blijf gegarandeerd van schone kleding! Dit schort is te verkrijgen in de kleuren zwart, wit en bordeaux en er zijn maar liefst 52 designs.

Geslaagd vrijgezellenfeest
Gekleurd schort
Geslaagd vrijgezellenfeest
Schort met tekst of foto

Volg je ons al?

Wil je dagelijks op de hoogte blijven van de mooiste klantcreaties? Volg ons dan op Instagram of Facebook. Via de onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van onze nieuwste producten en de leukste aanbiedingen! Aanmelden voor de nieuwsbrief kan hier.

Lees ook:

Lysanne is online marketeer en dol op persoonlijke cadeautjes, lekker eten en haar planten. In haar vrije tijd staat ze graag op de dansvloer om te genieten van salsamuziek. Ze vindt het belangrijk om inspiratie te delen en daarom vind je leuke tips en ideeën in haar blogs die je direct kan toepassen! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *