Cadeautips voor studenten

Cadeautips voor studenten

Ben je op zoek naar een cadeau voor iemand die aan het studeren is? Leuk! Wij geven je graag verrassende maar bovenal leuke cadeautips voor studenten, of ze nou nog thuis wonen of al op kamers zitten. Ontdek ze snel!

Een gave wanddecoratie

Een foto van de jaarclub, een foto van je vrienden/vriendinnen van de middelbare school, een foto van je nieuwe studievrienden, een familiefoto of een foto van de eerste studiereis. Speciale mensen en momenten verdienen het om vastgelegd te worden en middels een mooie wanddecoratie geef je ze een mooie plek aan de muur. Je kunt de foto laten afdrukken op verschillend materiaal. Kies voor een foto op canvas, hout, aluminium, acrylglas, forex, poster of een tuinposter. Elke soort wanddecoratie heeft zijn eigen uitstraling. Probeer er dus achter te komen hoe hij/zij woont. Een gave wanddecoratie is onze eerste cadeautip voor studenten.

Een boek vol herinneringen

Een fotoboek voor een student(e): selecteer alle mooie foto’s van de middelbare schooltijd of studietijd en bundel dit tot een prachtig fotoboek. Bij smartphoto kun je kiezen uit drie formaten fotoboeken: M, L of XL. Een fotoboek M is handzaam en makkelijk mee te nemen. Fotoboek L is de middenmaat en een favoriet formaat. Wil je echt uitpakken? Maak dan een fotoboek XL: hier is veel ruimte om jouw foto’s te laten spreken en om teksten toe te voegen, om de verhalen achter de foto te vertellen.

Onze fotoboeken bestaan uit minimaal 20 pagina’s, maar dit valt uit te bereiden naar maar liefst 100 pagina’s! Dankzij de keuze van de kaft, het formaat, het design en het aantal pagina’s maak je echt een unieke fotoboek die je cadeau kan doen aan die ene leuke student ☺️. Een persoonlijke cadeau wat veel indruk zal maken.

Fotoboek maken

Comfortabel en gezellig

Dit is ook een van onze fijne cadeautips voor studenten: een kussen met de leukste foto of een mooie tekst. Hiermee kan hij of zij de (studenten)kamer opvrolijken en blijven denken aan jou. Lekker om op te chillen of op neer te leggen op de bank of in de fauteuil. De kussens met foto hebben een afneembare hoes, zo hou je hem makkelijk schoon!

Bestel je een hartvormig kussen (40 x 45 cm) of kussen vierkant M voor 16:00 uur? Dan wordt deze de volgende dag al geleverd.

Kussen met je eigen foto of tekst

Lekker kaartspellen spelen

Tijdens de studententijd wordt er zo nu en dan een kaartspel gespeeld. Geef de student daarom een extra tof kaartspel met eigen foto’s. Zo heb je speelplezier en wordt je extra vrolijk van de leuke foto’s die op de speelkaarten staan. Ook een tip voor een jaarclub: maak jullie eigen speelkaarten met foto, zo hebben jullie elke clubavond een gezellige tijd.

Het spel bevat 56 kaarten waarvan maar liefst 52 gepersonaliseerde kaarten! Bijna elke kaart is dus gepersonaliseerd, hoe gaaf is dat!

Speelkaarten met foto

Neem jouw koffie, thee of ander drankje overal mee naar toe

Studeren in de bibliotheek, een collegezaal of gewoon thuis: met deze fijne fles heeft de ontvanger zijn of haar lievelingsdrankje altijd bij de hand. Personaliseer deze aluminiumfles met een gave foto of een motiverende tekst. Zo wordt het studeren toch een stukje leuker in het bijzijn van deze leuke fles. Deze thermofles met eigen foto of tekst houdt de drankjes tot 24 uur koud of tot 12 uur warm.

Ook voor onze drinkfles van roestvrij staal geldt, bestel je deze voor 16.00 uur op een werkdag, dan wordt hij de volgende dag al geleverd! Ideaal als je op tijd een cadeau voor een student nodig hebt.

Een boekenlegger voor de student

Cadeautips voor studenten: of het nu studieboeken zijn of boeken voor de ontspanning: een mooie gepersonaliseerde boekenlegger is altijd een leuk cadeau voor een student. Kies een leuke foto van jullie samen uit of voeg een inspirerende quote toe op een boekenlegger met een mooi design. Zo zal hij/zij altijd met veel plezier het studeren beginnen en afsluiten📚📖.

Voor onze aluminium boekenlegger geldt snelle levering: voor 16.00 uur besteld is morgen al in huis!

Boekenlegger met eigen foto

De leukste muismat

Bij studeren hoort ook het doen van onderzoek en het schrijven van verslagen. Een super toffe muismat is motiverend om het werk klaar te krijgen. Daarom is een muismat met foto een ideaal cadeau voor studenten. Kies een leuke foto van jullie samen uit en verras hem of haar met dit originele en praktische cadeau.

Extra fijn: voor 16.00 uur besteld is morgen al in huis! Dat is toch handig mocht je snel een cadeau nodig hebben.

Muismat met foto

Cadeautips voor studenten: een mooi glas

Studenten staan er bekend om dat ze wel graag een drankje drinken en daarom is dit cadeau het ideale geschenk voor studenten: een gegraveerd glas. Kies uit een set bierglazen of een mooi gegraveerd wijnglas. Wine flies when you are having fun ;). Mocht de studenten minder gek zijn op bier of wijn, dan kan je hem/haar ook verrassen met een gegraveerd longtail glas, theeglas of cocktailglazen, champagneglazen of whiskeyglazen.

Gegraveerde glazen

De meest persoonlijke sleutelhanger

Gaat zij of hij binnenkort op kamers? Dan is een gepersonaliseerde sleutelhanger het ultieme cadeau voor een student. Kies een mooie foto van hem of haar uit en kies een sleutelhanger van aluminium of van hout om de ontvanger mee te verrassen. Deze sleutelhanger is een persoonlijk aandenken voor aan de sleutelbos en zal hem/haar herinneringen aan de goede band die jullie hebben. Zo kun je met een klein geschenk een groot gebaar tonen. Een van de leuke cadeautips voor studenten.

Sleutelhanger van hout

Welk cadeau vind jij het ideale geschenk voor studenten? Laat het ons weten door hieronder een reactie achter te laten of stuur het ons via de social media: Facebook en Instagram.

Snelle levering

Op onze site vind je een verzamelpagina waar alle snelle levering producten op staan. Zo vind je in één oogopslag de producten die de volgende dag al worden geleverd. Hoe fijn is dat mocht je last minute een cadeau nodig hebben!

Blijf ons volgen

Wist je dat we dagelijks actief zijn op de social media? Volg ons op Instagram en Facebook en blijf op de zie de mooiste klantcreaties. Via onze nieuwsbrief ontvang je wekelijkse inspiratie. Abonneren op de nieuwsbrief doe je hier.

Lees ook:

Lysanne is online marketeer en dol op persoonlijke cadeautjes, lekker eten en haar planten. In haar vrije tijd staat ze graag op de dansvloer om te genieten van salsamuziek. Ze vindt het belangrijk om inspiratie te delen en daarom vind je leuke tips en ideeën in haar blogs die je direct kan toepassen! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *