Moederdagtip: creatieve foto’s voor aan de muur!

Moederdagtip: creatieve foto’s voor aan de muur!

Vind jij het ook zo lastig om elk jaar weer een leuk cadeautje te vinden voor Moederdag? Je wil haar natuurlijk het liefste blij maken met een leuk moederdagcadeau waar ze veel aan heeft. Een cadeau waar ze elke dag weer opnieuw van kan genieten is een persoonlijke foto voor aan de muur! Muurdecoratie heb je in alle soorten en maten, voor elke moeder is er dus wel wat wils! Om jou nog beter te kunnen helpen, hebben wij wat leuke inspiratietips voor jou verzameld! Kijk je mee?

Een creatieve foto voor aan de muur

1.De moeder-dochter foto!

Voor alle moeders met dochters is een moeder-dochter foto natuurlijk een geweldig cadeau om te krijgen. De band die je met elkaar hebt is vaak heel speciaal en dat verdient natuurlijk een plekje in het interieur. Wat je kan doen is een recente of juist oude foto van jezelf kiezen met daarnaast je favoriete foto van je dochter. Of wat dacht je van een baby foto van jou, met een baby foto van je kind, zo’n moeder-dochter foto kan je bijvoorbeeld aan oma geven. Een foto van haar prachtige meiden zal ze fantastisch vinden! Hang de foto’s vervolgens naast elkaar op en kijk of je gelijkenissen ziet. Om het voor oma allemaal net iets nostalgischer te maken, kan je een sepia-effect over de foto’s doen om het een ouderwetse sfeer mee te geven. Druk je foto’s vervolgens af op hout luxe om het gevoel van vroeger helemaal terug te halen!

2. Foto’s die elkaar aankijken

Je kan je lieve moeder ook verrassen met twee leuke foto’s. Kies een foto van jezelf en dochter waarop jullie beiden wegkijken. Hang ze vervolgens naast elkaar aan de muur en het lijkt net of jullie elkaar aankijken. Hoe leuk is dat? Je muur zal zeker de aandacht naar zich toetrekken! Voor dit idee kan je het beste een foto afdrukken op canvas! Het geeft je muur een dynamische beleving mee.

3. Het hele gezin aan de muur

Verras je moeder met een originele familiefoto. Breng de hele familie in beeld en verdeel de aandacht over alle gezinsleden! Maak vier wanddecoraties met op elke canvas een foto van een half gezicht van een gezinslid. Hang deze wanddecoraties in een vierkant zodat alle gezichten samen een gezamenlijk beeld vormen. Creëer rust en laat de foto’s bij elkaar passen door de foto’s een zwart-wit effect mee te geven. Deze foto’s in zwart-wit zijn prachtig op geborsteld aluminium.

foto voor aan de muur

4. Generaties op een rij

Oma, moeder en kind bij elkaar op één foto? Onze panoramaformaten bieden genoeg ruimte voor alle familieleden op één forexplaat. Verras zowel je moeder als je grootmoeder met deze bijzondere “3-generaties- foto” aan de muur. Je foto komt professioneel en helder uit op de witte kunststofplaat en kan zo in een expositieruimte hangen!

5. Verspreid je foto’s

Een originele manier om je foto te presenteren: zoek een mooie foto van je moeder en jou en verdeel dit beeld over drie foto’s. Met dit drieluik knip je een foto op in drie delen en plaats je deze delen over drie afzonderlijke wanddecoraties. Als je deze foto’s naast elkaar hangt, vormen ze gezamenlijk één beeld.

Kan jij jouw moeder ook blij maken met een foto voor aan de muur?

Lysanne is online marketeer en dol op persoonlijke cadeautjes, lekker eten en haar planten. In haar vrije tijd staat ze graag op de dansvloer om te genieten van salsamuziek. Ze vindt het belangrijk om inspiratie te delen en daarom vind je leuke tips en ideeën in haar blogs die je direct kan toepassen! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *