Moederdag cadeau: maak een blikje vol liefde

Moederdag cadeau: maak een blikje vol liefde

Een Moederdag cadeau mag natuurlijk niet ontbreken tijdens Moederdag. Op deze speciale dag laat je jouw (bonus)moeder, schoonmoeder, oma, favoriete tante of andere belangrijke vrouw in je leven weten hoeveel je om haar geeft. Wij hebben alvast een leuke cadeautip voor jou: verras haar met een blikje vol liefde!

Ons bewaarblik is het perfecte Moederdag cadeau!

Ons bewaarblik is één van onze favoriete fotocadeaus, vooral omdat het zo veelzijdig is. Je kunt het gebruiken als koekjestrommel, lunchbox, bewaardoos voor kleine spulletjes en als cadeauverpakking. Door er allerlei gepersonaliseerde cadeautjes in te doen, maak je er een extra speciaal Moederdag cadeau van.

Maar welke fotocadeaus passen er dan allemaal in het bewaarblik? Wij zetten de leukste Moederdag cadeaus voor jou op een rijtje!

Fotoblok met glitters

Hoe leuk is dit fotoblok met glitters? Even schudden en de glitters of hartjes dwarrelen in het rond. Door er een leuke foto van jullie samen in te stoppen, maak je er een fantastisch cadeau voor mama van. Extra handig: je kunt de foto in het glitterblok vervangen door andere 10×15 foto’s. Zo kan je moeder dus af en toe eens afwisselen.

Moederdag cadeau: fotoblok met glitters

Sleutelhangers

Met dit leuke fotocadeau verover je zeker de sleutel naar mama’s hart! Een sleutelhanger met foto is altijd leuk om te krijgen. Het is niet alleen een heel praktisch cadeau, maar het zorgt er ook voor dat jouw moeder haar favoriete foto altijd dichtbij zich heeft. Je kunt kiezen uit verschillende sleutelhangers, zoals hexagon, hout of leer.

Gepersonaliseerde sleutelhangers

Chocolade

Het allerbeste cadeau ter wereld? Chocolade natuurlijk! Wist je dat je bij ons gepersonaliseerde chocolade kan maken? Maak bijvoorbeeld een foto op chocolade of een chocolade hart met een mooie foto van jullie samen of een lieve tekst. Een attent maar vooral ook heel erg lekker Moederdag cadeau!

Onderzetters

Ergert je moeder zich ook altijd zo aan kringen van glazen of koffiekopjes op tafel? Dan zijn deze gepersonaliseerde onderzetters de uitkomst! Verzamel je 6 leukste foto’s en maak deze toffe onderzetters voor Moederdag.

Moederdag cadeau: onderzetters

Fotoafdrukken

Naast leuke fotocadeaus maken, kun je bij ons natuurlijk ook de leukste foto’s van jou en je moeder laten afdrukken op fotopapier. Je hebt keuze uit heel veel verschillende soorten fotoafdrukken, bijvoorbeeld een standaard formaat (handig voor in een fotolijstje), maar ook variabele formaten, waarbij de afdruk zich aanpast aan de originele afmetingen van jouw foto. Ook voor speciale fotoafdrukken, zoals retro foto’s en fotostrips, ben je bij ons aan het juiste adres!

Fotoafdrukken

Telefoonhoesje

Elke telefoon heeft een mooi hoesje nodig als bescherming. Bij smartphoto kun je een telefoonhoesje met foto maken. Een super origineel en handig geschenk voor Moederdag. Je kunt kiezen uit harde cases, maar ook uit boekjes voor iPhones en Samsung telefoons.

Moederdag cadeau: telefoonhoesje

Deel jouw Moederdag cadeau met ons

Heb jij een leuk Moederdag cadeau gemaakt bij ons? Tag ons dan met #mysmartphoto op Instagram. Wie weet zie jij jouw creatie dan wel terug op onze blog, onze socials of in de nieuwsbrief!

Linsey is content manager bij smartphoto en blogt graag. Na werktijd is ze vaak buiten te vinden met haar fotocamera, want fotografie is haar grote hobby! Haar foto's gebruikt ze daarna natuurlijk om mooie fotoproducten en cadeautjes te maken. Linsey geeft je tips en inspiratie om jouw foto's op een creatieve manier te gebruiken en de leukste cadeaus te maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *