Last minute Moederdagcadeau

Last minute Moederdagcadeau

Was je even ontgaan dat het bijna Moederdag is en wil je jouw moeder toch verrassen met een origineel en uniek moederdagcadeau? Geen nood! Wij geven verschillende tips voor een superleuk en origineel last minute Moederdagcadeau. Voor al deze cadeaus geldt: bestel ze voor vrijdag 12 mei voor 16.00 uur en je cadeautje wordt zaterdag netjes bezorgd.

Bestel een toffe mok

Een fotomok is een ideaal cadeautje voor Moederdag. Je moeder zal er dol op zijn en de mok vol trots op haar werk gebruiken of thuis genieten van een heerlijke kop thee of koffie uit die gave mok. We hebben verschillende soorten mokken (magic mok, glitter mok, emaille mok, mok met gekleurde binnenkant en witte mok met foto) en op alle fotomokken geldt: doordeweeks voor 16.00 uur besteld, is de volgende dag bezorgd. Dus dat is extra fijn als je last minute nog op zoek bent naar een geschikt cadeautje voor jouw liefste mama. Welke mok is jouw favoriet?

Maak de leukste placemats

Een Moederdagontbijt is compleet met een prachtige eigen placemat. Onze placemats zijn gemaakt van kunststof, waardoor ze makkelijk afneembaar zijn. Ook hebben we tal van designs, waar je dus alleen nog maar je foto aan hoeft toe te voegen voor een geweldig resultaat. Dit last minute Moederdagcadeau zal zeker in de smaak vallen 😉.

Bestel een vrolijke bloempot

Zoek je een last minute Moederdagcadeau dat echt uniek is? Maak dan een bloempot met een vrolijke gezinsfoto. Of maak een foto van de kindertekening en laat deze op de bloempot afdrukken. Koop vervolgens een klein bloempje bij de supermarkt en jouw cadeau is compleet om te geven op Moederdag.

Bestel een boekenlegger met foto

Is jouw moeder ook zo fan van lezen? Dan is deze boekenlegger een heel leuk cadeautje om te geven op Moederdag. Onze boekenlegger is gemaakt van aluminium waardoor hij extra stevig is. En hij heeft een heel fijn prijsje: slechts €7,95 voor een gepersonaliseerd cadeautje. Hoeft je moeder nooit meer een ezelsoor in haar bladzijde te leggen.

Bestel een prachtige sleutelhanger

Een sleutelbos is niet compleet zonder een leuke sleutelhanger. Gelukkig maak je op onze website gemakkelijk en snel je eigen sleutelhanger. We hebben een aluminium versie, maar ook een houten versie. En voor alle producten in deze blog geldt: voor 16.00 uur besteld op een werkdag is de volgende dag al in huis!

Bestel een fantastische shopper

Gaat jouw moeder graag shoppen met vriendinnen? Of een dagje weg naar het strand? Of op bezoek bij haar familie? Het maakt niet uit waar je moeder heen gaat, want met een gepersonaliseerde shopper steelt ze zeker de show! De shopper is lekker groot, dus er kan genoeg in! Stiekem nemen mama’s altijd teveel mee 😉.

Last minute moederdagcadeau: een gave theedoos

Is jouw moeder ook een echte theeleut? Dan is onze houten theedoos echt een topcadeau voor haar! Zoek een mooie quote op of gebruik een van de vele quotes op onze website om haar te verrassen met deze prachtige beukenhouten gegraveerde theedoos.

Lees ook:

Lysanne is online marketeer en dol op persoonlijke cadeautjes, lekker eten en haar planten. In haar vrije tijd staat ze graag op de dansvloer om te genieten van salsamuziek. Ze vindt het belangrijk om inspiratie te delen en daarom vind je leuke tips en ideeën in haar blogs die je direct kan toepassen! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *