DIY Moederdag cadeau – Het perfecte cadeau

DIY Moederdag cadeau – Het perfecte cadeau

Je wil je moeder bedanken voor al haar hulp, steun en de glimlach die je ze elke dag opnieuw gunt. Toch ben je dit jaar een beetje laat met het kopen van een moederdagcadeau. We hebben dan twee opties voor je: maak gebruik van onze snelle levering. Dit betekent dat wanneer je een fotocadeau voor 16.00 uur besteld, het morgen in huis is. De andere optie is het maken van een lief last-minute DIY cadeau voor Moederdag. Zo kan jij door middel van een zelfgemaakt cadeautje nog altijd duidelijk maken hoeveel je van je mama houdt. En er zit veel liefde in deze cadeautjes ;).

diy moederdag cadeau

Het eerste DIY cadeau-ideetje is snel en eenvoudig te maken. Bovendien kan je het helemaal samenstellen naar je eigen wensen zodat het echt van jou is. Het bestaat uit verschillende tegoedbonnen die jij met je eigen ideetjes invult en die je moeder naar eigen behoeve kan gebruiken. Het ideale cadeau dus om samen wat quality time door te brengen en wat plezier te beleven.

cadeau voor moederdag om zelf te maken

Moederdag cadeau DIY – Wat heb je nodig?

Zo als we eerder al beschreven is ons DIY Moederdag cadeau super eenvoudig te maken. En we hebben het je dan ook extra makkelijk gemaakt door in deze blog twee voorbeelden van ontwerpen te laten zien. Deze zijn aan het eind van dit DIY moederdag cadeau te downloaden. Verder heb je eigenlijk alleen nog maar een schaar en pen nodig. Aan de slag dus maar!

Geschenk DIY Moederdag

Knippen

De eerste stap is om de hoeken uit te knippen zoals je op onderstaande afbeelding kunt zien.

DIY cadeau Moederdag

Daarna is het tijd voor wat creativiteit. Het is nu aan jou om de acht tegoedbonnen in te vullen met enkele fijne ideetjes. Je kan kiezen voor leuke dingen die jullie samen kunnen doen maar natuurlijk ook met klusjes die jij van haar eenmalig kan overnemen. De ideale gelegenheid dus om haar eens goed in de watten te leggen en haar te bedanken voor alles wat zij tot nu toe voor jou gedaan heeft. En het gaat om quality time of haar verlichten in haar werkzaamheden. Tip: doe een combinatie van beide ;).

Enkele ideetjes:

  • Bon voor: een middagje samen shoppen
  • Bon voor: een grote, lieve knuffel
  • Bon voor: een etentje
  • Bon voor: een avondje quality time samen
  • Bon voor: de afwas doen
  • Bon voor: het huis schoonmaken

Nog andere leuke ideetjes? Vul maar in! 

diy moederdag cadeau

Als je eenmaal de acht bonnen hebt ingevuld, rest er je enkel nog de schaar te zetten op de stippellijnen. Zo kan je moeder de bonnen één voor één uitkiezen en afscheuren op het moment dat zij daar zin in heeft.

diy Moederdagcadeau

Kijk eens aan: je super lieve DIY Moederdagcadeau is helemaal klaar! Geweldig, toch? En ook nog eens makkelijk te maken.

diy moederdagcadeau

Download hieronder versie 1 of versie 2 om aan de slag te gaan! 

moederdag cadeautje diy
moederdag cadeau diy

Je cadeautje is nu helemaal klaar!

Ben je toch nog op zoek naar andere ideetjes voor Moederdag? Bekijk dan zeker ook even de Moederdag cadeau ideetjes van smartphoto. Je vindt er vast en zeker iets terug waarmee je mama ondersteboven van zal zijn! En dankzij onze snelle levering van cadeautjes kun je ook nog op het laatste moment een mooi fotocadeau toevoegen aan jouw moederdag cadeautjes.

moederdag cadeau diy

Wat geef jij je moeder dit jaar cadeau?

En wat zou jij op de bonnetjes schrijven om je moeder cadeau te doen? Laat het ons weten in een reactie hieronder of via onze Facebook of Instagram.

Lysanne is online marketeer en dol op persoonlijke cadeautjes, lekker eten en haar planten. In haar vrije tijd staat ze graag op de dansvloer om te genieten van salsamuziek. Ze vindt het belangrijk om inspiratie te delen en daarom vind je leuke tips en ideeën in haar blogs die je direct kan toepassen! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *