Persoonlijke cadeaus voor Secretaressedag!

Persoonlijke cadeaus voor Secretaressedag!

Elk jaar op de derde donderdag van april is het Nationale Secretaressedag. Dit is de dag waarop je je secretaresse in het zonnetje zet en hem of haar verrast met een cadeau. Wil je dit jaar eens wat anders geven dan een bos bloemen en origineel uit de hoek komen? Het is heel eenvoudig om een attente werkgever of collega te zijn en persoonlijke cadeaus voor Secretaressedag te maken. Je ontwerpt bij ons in een handomdraai de leukste fotoproducten, waarmee je de werkplek van je secretaresse omtovert tot een plaats waar zij of hij zich echt thuis voelt. We geven je daarom in deze blog enkele originele cadeau ideeën voor jouw secretaresse.

1. Handige hulpjes bij de planning

Handig om afspraken in te plannen en belangrijke data te onthouden: een persoonlijke foto agenda of bureaukalender. Met deze foto agenda noteert je secretaresse alle afspraken vanaf nu in stijl. De handige bureaukalender met standaard geeft ieder bureau een persoonlijk tintje en biedt de mogelijkheid het hele jaar door te genieten van de mooiste foto’s. Erg persoonlijk en handig voor jouw secretaresse dus!

persoonlijk cadeaus voor Secretaressedag

2. Notities maken in een persoonlijk notitieboek

Voortaan geen post-its, losse briefjes of een slordig schrijfblok meer op het bureau. Want aantekeningen bundel je netjes in een persoonlijk notitieboek. Geef een notitieboek met het logo van het bedrijf of met een leuke foto van je secretaresse erop. Heb je weinig persoonlijke foto’s van jouw secretaresse? Voeg dan bijzondere quotes toe. Inspiratie voor quotes op onze producten lees je hier.

persoonlijk cadeaus voor Secretaressedag

3. Een persoonlijke fotoverzameling op het bureau

Verfraai het bureau van je secretaresse met zijn of haar leukste foto’s. Creëer bijvoorbeeld een leuke fotocollage voor onder de muis met een muismat. Of presenteer de leukste fotomomenten op een stijlvolle manier in een fotocollage op een wanddecoratie. Hiermee kan je secretaresse op elk moment van de dag genieten van de mooie momenten in haar leven.

persoonlijk cadeaus voor Secretaressedag

4. Koffie drinken uit je eigen mok

Koffie of thee drinken wordt nog leuker met een gepersonaliseerde mok. Een cadeau dat 100% zeker veel gebruikt wordt! 

En waar zet je je mok op? Precies! Op je persoonlijke onderzetters. Een handig en leuk hulpje dat de ‘clean desk policy’ bevordert. Een erg persoonlijk cadeau voor Secretaressedag dus!

5. Een ‘secretaresse pakket’ samenstellen

Geef jij je secretaresse dit jaar ook een cadeau waar ze echt iets aan heeft? Met één van de persoonlijke cadeaus laat je zien dat je haar waardeert. Ook leuk: maak meerdere persoonlijke cadeaus en voeg deze samen in een speciaal ‘secretaresse pakket’. Denk bijvoorbeeld aan een unieke muismat of sleutelhanger met tekst of foto. Ze kan de cadeaus direct in gebruik nemen. 

persoonlijk cadeaus voor Secretaressedag

Snelle levering van een persoonlijk cadeaus voor Secretaressedag

Ben je dit jaar aan de late kant met het bedenken van een persoonlijk cadeau voor jou secretaressedag? Bekijk dan onze fotocadeaus met snelle levering zodat je jouw secretaresse kan verrassen met een heel origineel cadeau! Daarnaast hebben we ook een blog geschreven met persoonlijke cadeaus die je binnen supersnel gemaakt hebt. Lees onze blog: “7 persoonlijke fotocadeaus heb je in 10 minuten besteld “.

Deel het cadeau voor Secretaressedag met ons

We zijn benieuwd hoe jij jouw secretaresse verrast. Laat het ons weten via onze Facebook en Instagram en gebruik de #mysmartphoto.

Lysanne is online marketeer en dol op persoonlijke cadeautjes, lekker eten en haar planten. In haar vrije tijd staat ze graag op de dansvloer om te genieten van salsamuziek. Ze vindt het belangrijk om inspiratie te delen en daarom vind je leuke tips en ideeën in haar blogs die je direct kan toepassen! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *