Zoveel papa’s, zoveel fotocadeaus: Vaderdag cadeautips voor elke papa!

Zoveel papa’s, zoveel fotocadeaus: Vaderdag cadeautips voor elke papa!

Ben jij op zoek naar Vaderdag cadeautips? Wij hebben voor elke papa onze leukste fotocadeaus op een rijtje gezet. Lees dus snel verder voor heel veel Vaderdag cadeau inspiratie en verras jouw vader met een uniek en persoonlijk geschenk!

Voor de allerbeste kok

Tovert jouw vader zonder probleem altijd de heerlijkste maaltijden op tafel? Maakt hij de lekkerste hapjes klaar of is hij de koning van de barbecue? Dan zal hij zeker blij worden van deze Vaderdag cadeautips:

Vaderdag cadeautips: houten snijplank

Onze houten snijplank is ideaal om te gebruiken als tapasplank of borrelplank. De plank is gemaakt van stevig beukenhout, waar jij een naam of lieve quote voor papa in kan laten graveren. Je hebt keuze uit een rechthoekige of een ronde snijplank. Tip: we hebben een aantal leuke Vaderdag designs toegevoegd aan dit product!

Tijd om de barbecue aan te steken! Met dit cadeaupakket heeft jouw vader alles wat hij nodig heeft voor een heerlijke barbecue. Het pakket bestaat onder andere uit lekkere barbecuekruiden, een salademix en gerookt olijfhout om het vlees goed mee op smaak te brengen. Ook bevat het pakket een schort dat jij kan personaliseren, bijvoorbeeld met een leuke foto van jullie samen of een mooie tekst. Het Cadeaupakket BBQ wordt geleverd in een stijlvolle geschenkdoos en is dus al helemaal klaar om te geven!

Voor de snoepkont

Is jouw vader dol op chocolade, snoepjes en koekjes? Verras hem dan met één van deze originele – en lekkere – cadeaus:

Vaderdag cadeautips: foto op chocolade

Chocolade is natuurlijk altijd al een goed cadeau, maar een foto op chocolade is net even iets specialer. Kies een mooie foto van jullie samen of van het gezin en laat deze afdrukken op een heerlijke Belgische chocoladereep. De chocolade wordt verpakt in een mooie doos, dus jouw Vaderdagcadeau is al helemaal klaar om te geven!

Vaderdag cadeautips: koekjestrommel

Hoe leuk is deze gepersonaliseerde koekjestrommel? De deksel van de trommel kan je helemaal ontwerpen zoals jij dat wilt: met één grote foto, een collage van meerdere foto’s of een mooie tekst voor papa. Tip: vul de trommel met lekkere zelfgebakken koekjes om jouw vader te verrassen op Vaderdag! Ben je niet zo’n koekenbakker? In ons online bewerkingsprogramma heb je de optie om lekkere koekjes of snoepjes toe te voegen aan jouw cadeau.

Voor de levensgenieter

Houdt jouw vader wel van een feestje en een lekker drankje op z’n tijd? Met deze gepersonaliseerde Vaderdagcadeaus zet jij hem in het zonnetje:

Jouw vader opent voortaan flessen als een pro met deze gepersonaliseerde flesopener! De flesopener is verkrijgbaar in twee verschillende soorten: een stalen variant of een houten variant. De stalen flesopener kan je personaliseren met een leuke foto op voor- en achterkant. Kies je voor de houten variant? Dan kan je een mooie tekst in het handvat laten graveren. Een leuk én handig cadeau voor papa!

Proost op papa! De leukste bierglazen, longdrinkglazen of champagneglazen ontwerp jij zelf met een naam, quote of andere tekst voor papa! Onze gegraveerde glazen zijn verkrijgbaar per set van 2, behalve de whiskyglazen en de theeglazen: die bestel je per stuk. Met welke glazen ga jij jouw vader verrassen op Vaderdag?

Voor de avonturier

Is jouw vader lekker sportief en altijd op pad? Deze mooie accessoires met foto mogen dan zeker niet ontbreken:

Deze drinkfles van roestvrij staal is een ideaal Vaderdagcadeau voor papa’s die vaak onderweg zijn. De fles is lekvrij en houdt drankjes 24 uur koel of 12 uur warm. Handig! Je kan de fles personaliseren met leuke foto’s van jullie samen of één van onze mooie tekstdesigns.

Voor avontuurlijke papa’s is een goed telefoonhoesje een echte must have om de telefoon onderweg te beschermen. Onze telefoonhoesjes met foto zijn verkrijgbaar voor zowel iPhone en Samsung – ook voor de allernieuwste modellen! Kies uit een hoesje met ruimte voor betaalkaarten of een case voor de achterkant van de telefoon.

Voor de spelletjesfanaat

Wist je dat wij ook vele gepersonaliseerde spelletjes verkopen? Ook voor de spelletjesfanaten hebben wij de leukste Vaderdag cadeautips verzameld:

Een potje pesten, klaverjassen of duizenden wordt extra leuk met jouw eigen kaartenset. Deze traditionele speelkaarten personaliseer je met jouw favoriete foto’s op de voor- en/of achterkant. Een perfect cadeau voor papa’s die van spelletjes houden!

Spelen jullie thuis graag Uno®? Verras jouw vader dan met zijn eigen MyUno® kaarten vol leuke foto’s van het gezin. Uren speelplezier gegarandeerd!

Deel jouw Vaderdag cadeautips met ons!

Heb jij een mooi Vaderdagcadeau voor jouw vader gemaakt? Deel je creatie met ons op Instagram via #mysmartphoto. Wie weet zie jij jouw cadeau dan wel terug op Instagram, Facebook of in onze nieuwsbrief!

Linsey is content manager bij smartphoto en blogt graag. Na werktijd is ze vaak buiten te vinden met haar fotocamera, want fotografie is haar grote hobby! Haar foto's gebruikt ze daarna natuurlijk om mooie fotoproducten en cadeautjes te maken. Linsey geeft je tips en inspiratie om jouw foto's op een creatieve manier te gebruiken en de leukste cadeaus te maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *