Cadeau met quote voor iedereen

Cadeau met quote voor iedereen

Cadeau met quote, leuk om te geven en te krijgen!

Ben je op zoek naar een uniek en persoonlijk cadeautje? Natuurlijk is een cadeau met een foto superleuk, maar niet iedereen houdt er van om met een product met een grote foto rond te lopen, denk dan ook eens aan een uniek cadeau met quote. Met een quote, datum of een leuke tekst maak je ieder cadeau gemakkelijk persoonlijk! Bij smartphoto vind je een ruim assortiment cadeaus die je allemaal eenvoudig kan personaliseren, hierdoor heb je genoeg keuze en heb je voor iedere prijsklasse een uniek cadeau.

Ben je benieuwd welke cadeaus je allemaal kan personaliseren? Ik zet hieronder mijn persoonlijke favorieten voor je op een rijtje.

De koffie-/theeleut

Iedereen kent wel iemand die niet kan zonder dat lekkere kopje koffie ’s ochtends of wat dacht je van die collega die bakken thee weg drinkt op een dag! Ok, ik beken, I’m guilty! Maar hoe leuk is het om je thee of koffie dan uit een persoonlijke mok of uniek eigen theeglas te kunnen drinken?

Mok

Deze good old mok blijft toch wel één van m’n favorieten. De mok is stevig, er gaat een grote bak thee of koffie in én je hebt de keuze uit diverse designs!
Weet je niet zo goed welke quote je op deze mok moet zetten? Ik heb een paar leuke ideetjes voor je!
– Tea is always a good idea
– Tea, because it’s too early for champagne
Maak een mok

Theeglas

Dit theeglas is ontzettend leuk om cadeau te geven. Je quote, naam of datum wordt met een laser in het glas gegraveerd. Het glas is ook nog eens vaatwasser bestendig, ideaal!
Theeglas maken

Koekjestrommel

Bij een kop thee of koffie mag een lekker koekje of een goede plak eigen gebakken cake natuurlijk niet ontbreken. Deze bewaar je gemakkelijk in deze leuke koekjestrommel. We hebben diverse designs beschikbaar, even je eigen quote intikken en bestellen maar!
Heb je geen inspiratie voor een leuke quote? Ik help je graag!
– We give you a koekje from eigen deeg
– Good things come to those who bake
– Bake it, Make it, Take it!

Ben je nieuwsgierig hoe je de koekjestrommel nog meer kan toepassen? Dat vertel ik je in deze blog! 

koekjestrommel met quote

De mobiele brigade

Tegenwoordig zitten we allemaal veel op onze smartphone, het is dan ook belangrijk dat je de telefoon beschermt met een hoesje. Dit ziet er niet alleen erg leuk uit, maar je telefoon is ook beschermd tegen krasjes wanneer je ‘m per ongeluk laat vallen. Smartphoto heeft telefoonhoesjes voor diverse merken, zodra er een nieuwe telefoon op de markt is van bijvoorbeeld Samsung of iPhone dan vind je deze bij smartphoto.

Telefoonhoesje zelf maken Maak een telefoonhoesje

De dorstlesser

Natuurlijk hebben wij ook diverse glazen en flessen in ons assortiment! Of je nu op zoek bent naar een leuk glas voor cocktails of een fles voor het sporten, wij hebben het allemaal.

Sportfles

Deze sportfles zorgt voor wat extra motivatie in de sportschool, want met deze fles wil je toch gezien worden? Zeker met een leuke quote erop!
Voor welke quote ga jij?
– I don’t make excuses, I make results
– Don’t wish for it, Work for it
– I don’t sweat, I sparkle.
Of verzin jij zelf een leuke quote? Laat ‘m achter in een reactie op deze blog.
sportfles aluminium met quote

Mason jar

Ieder feestje wordt nog leuker wanneer je de fijnste drankjes op een bijzondere manier serveert. De lekkerste cocktails en sapjes presenteer je chique en feestelijk in deze gepersonaliseerde Mason Jar. Welke quote zou jij op deze unieke weckpotjes laten zetten?
– I have mixed drinks about feelings
– My favorite drink is the next one
– Drink juice & stay fresh
– Save water, drink cocktails

Mason jar met quote

Wijnglas

gegraveerd wijnglas met quote

It’s wine o’clock, toch? Met dit wijnglas wordt een glaasje drinken nóg gezelliger! De wijnglazen zijn van hoge kwaliteit en zeer geschikt om te geven als cadeau tijdens bijvoorbeeld een bruiloft. Laat de datum en de plaats van de trouwdag in het glas graveren en geef op deze manier een uniek cadeau. Je kan kiezen uit wijnglazen voor witte wijn of wijnglazen voor rode wijn. Voor welk cadeau met quote ga jij?

Luxe onderzetters

Onderzetters met quote maken
Al die glazen zijn natuurlijk leuk, maar vaak zorgen ze wel voor kringen op tafel! Daar hebben we iets voor, wat dacht je van toffe gepersonaliseerde onderzetters? Kies je eigen design en voorzie dit design van een leuke quote.

Ben je  toch meer van de foto’s en wil je liever jouw foto’s bundelen in een fotoboek? Dat kan natuurlijk ook! In deze blog geven we je daar meer ideeën over.

Naar welk gepersonaliseerd item gaat jouw voorkeur uit? En voor welke quote zou je dan gaan? 
Laat het ons weten in een reactie. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *