Gepersonaliseerde producten voor onderweg

Gepersonaliseerde producten voor onderweg

Of je nu een dagje weggaat of een mooie vakantie op de planning hebt, met deze gepersonaliseerde producten wordt het echt een feestje. In deze blog deel ik de leukste gepersonaliseerde producten voor onderweg.

Shopper en etui

Of je nu een dag naar de dierentuin, het strand of een weekend weg, met deze grote shopper heb je alle ruimte om je spullen mee te nemen. De shopper met eigen foto is naast groot ook nog eens extra stevig. Zo kun je al je producten voor onderweg meenemen in jouw eigen gepersonaliseerde tas.

Shopper en etui met foto

De mooiste drinkfles

Met deze drinkflessen met eigen foto steel jij helemaal de show! Laat de leukste foto afdrukken op een drinkfles van roestvrij staal. Deze fles met foto houdt drankjes maar liefst 24 uur koud of warm 12 uur warm! Zo kun je de hele dag genieten van jouw koude limonade of koffie en theetje. Deze drinkflessen met foto zijn ideale producten voor onderweg.

Drinkfles met foto

Zonnescherm met jouw eigen foto

Met dit leuke zonnescherm hou je de zon buiten en laat je herinneringen binnen! Kies een design naar keuze en voeg hier een foto en een mooie tekst toe en de auto krijgt een hele gezellige uitstraling. Het zonnescherm met foto heeft een afmeting van 44 x 38. Dit is een van onze super leuke gepersonaliseerde producten voor onderweg.

Bagagelabel met foto

Wil jij het meest persoonlijk bagagelabel? Bestel dan jouw eigen bagagelabel met foto en tekst bij ons. Het maakt jouw sporttas, rugzak of laptoptas helemaal uniek! Dit gepersonaliseerde bagagelabel is één van onze producten voor onderweg en is inclusief plastic riempje.

Reisbeker voor jouw koffie of thee

Ben je vaak op pad en drink je graag koffie of thee onderweg? Dan is deze reisbeker met foto echt iets voor jou! De reisbeker met foto is erg fijn omdat hij dranken tot 4 uur warm houdt dankzij de dubbelwandige, roestvrijstalen wand. En nog eens extra fijn: bestel je dit product voor 16.00 uur, dan is het morgen al in huis. Dus ook leuk om iemand last minute cadeau te doen!

De leukste laptop sleeve

Wil je jouw laptop of tablet een unieke bescherming geven? Maak dan jouw eigen laptop sleeve met foto. De voorkant van de sleeve is te personaliseren met een foto of tekst en heeft een extra zachte grijze voering om jouw laptop of tablet goed te beschermen. De gepersonaliseerde sleeves zijn te verkrijgen in de formaten 10, 13 en 15 inch.

Kwartet met eigen foto’s

Een leuk spelletje voor in de auto of tijdens een stop is ons kwartetspel met eigen foto’s. Even kwartetten is tof voor jong en oud en goed om de hersenen mee te trainen. Het spel bestaat uit 7 verschillende sets dus genoeg ruimte voor jouw mooiste foto’s.

Make-up spiegeltje met eigen foto

Even de make-up bijwerken of checken of het nog goed zit? Dat kan met dit leuke make-up spiegeltje met foto. Het is handzaam en gaat dus zo mee in de handtas! Erg leuk en handig voor jou, je zus of je moeder voor onderweg!

Gepersonaliseerd veiligheidsvest

Ga je een dag weg met een grote groep? Dan zijn deze veiligheidsvesten met naam ideaal! Naast de naam kun je ook een leuk design kiezen om het vest iets op te vrolijken. Dit gepersonaliseerde veiligheidsvest is gemaakt van fel geel polyesterweefsel met witte reflecterende strepen. Daarnaast heeft het een handige klittenband sluiting. Deze hesjes zijn erg handig voor mee op reis.

Portemonnee met foto’s

Een super handig en leuk fotocadeau voor jouw moeder, tante of oma is deze portemonnee met foto. Er is voldoende ruimte voor pasjes, briefgeld en munten en ze zal haar geliefde altijd bij zich hebben. De portemonnee heeft een handzaam formaat zodat hij ook in kleinere tasjes past.

De portemonnee met foto is te verkrijgen in jeanskleur en rode kleur. Bestel je de portemonnee met foto op een werkdag voor 16.00 uur? Dan wordt deze de volgende dag al bezorgd!

Het mooiste memoblok

Maak je ook altijd een checklist voordat je weggaat? Met je eigen memoblok met foto schrijf je met veel plezier op wat je allemaal mee moet nemen en wat je nog moet checken voordat je weggaat. Super handig en extra leuk omdat dit notitieblok helemaal van jou is met de leukste foto.

Jouw fijnste producten voor mee op reis!

Wat zijn jouw favoriete producten voor mee op reis? We zijn erg benieuwd! Laat het ons weten door hieronder een reactie achter te laten of via onze Facebook of Instagram.

Lees ook:

Lysanne is online marketeer en dol op persoonlijke cadeautjes, lekker eten en haar planten. In haar vrije tijd staat ze graag op de dansvloer om te genieten van salsamuziek. Ze vindt het belangrijk om inspiratie te delen en daarom vind je leuke tips en ideeën in haar blogs die je direct kan toepassen! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *