Cadeau voor hem

Cadeau voor hem

Wil je jouw vriend, vader, broer, buurman of collega graag verrassen met een uniek en origineel cadeau? Bij smartphoto vind je zeker een cadeau voor hem. We hebben een divers assortiment aan persoonlijke cadeaus. Heel eenvoudig te maken, maar een zeer groot gebaar. Lees in deze blog verschillende cadeaus voor verschillende type mannen.

Voor de man die graag proost

Houd hij wel van een lekker koud biertje, colaatje of glas whiskey? Trakteer hem dan op een gepersonaliseerd bierglas, longdrink glas of whiskeyglas. Bedenk een leuke spreuk of laat zijn naam op het glas graveren.

Wil je het cadeau completer maken? Bestel er dan een gave flesopener en karaf bij. De foto kan liggend en staand worden afgedrukt.

Voor de man die graag de tafel schoon houdt

Houdt hij niet van van al die kringen op de tafel als de visite is geweest? Dan is dit echt een cadeau voor hem: onderzetters met foto. De onderzetters met foto bestaan uit een set van 6, waarbij er op elke onderzetter afzonderlijk een mooie foto geplaatst kan worden. Voor onze onderzetters geldt: voor 16.00 uur in huis is de volgende dag al bezorgd!

Voor de man die van een kaartspel houdt

Speelt hij graag een potje pesten, klaverjassen of een ander kaartspel? Verras hem dan met de leukste speelkaarten met foto. Kies ervoor om de voorkant, achterkant of beide kanten op te leuken met mooie foto’s van jullie. De speelkaarten met foto bestaan uit 52 gepersonaliseerde kaarten.

Cadeau voor hem: voor de man die van koken houdt

Is hij een echte keukenprins? Een leuk cadeau voor hem is dan een gepersonaliseerd kookschort. Maak het kookschort persoonlijk door een mooie foto of persoonlijke spreuk toe te voegen. Als hij graag in de keuken staat, dan is dit echt een super origineel en uniek cadeau voor hem!

Voor de man die graag leest

Is hij een echte boekenworm? Dan is dit echt een cadeau voor hem: de boekenlegger met foto. Te verkrijgen in een papieren set van vijf of van een stevige boekenlegger van aluminium. Bestel je de aluminium boekenlegger voor 16.00 uur, dan wordt hij de volgende dag al bezorgd!

Boekenlegger met foto

Cadeau voor hem: voor de romantische man

Is hij een verzorgd type en heeft hij altijd alles tot in de puntjes verzorgd? Dan zijn de kaarshouders met foto echt iets voor hem. Te verkrijgen in keramiek of van glas. Kaarsen zorgen voor een knus en romantisch gevoel. Met een kaarsenhouder met foto maak je het nog eens extra persoonlijk.

Welk cadeau voor hem ga jij geven?

We zijn erg benieuwd welk cadeau jij aan je vriend, collega, neef, oom of buurman gaat geven. Laat het ons weten door hieronder een reactie achter te laten. Je kunt het ons ook laten weten via onze socials: Instagram en Facebook. Heb een fotocadeau gekocht, deel deze dan met #mysmartphoto

Lees ook:

Lysanne is online marketeer en dol op persoonlijke cadeautjes, lekker eten en haar planten. In haar vrije tijd staat ze graag op de dansvloer om te genieten van salsamuziek. Ze vindt het belangrijk om inspiratie te delen en daarom vind je leuke tips en ideeën in haar blogs die je direct kan toepassen! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *