Origineel cadeau voor oma

Origineel cadeau voor oma

Op zoek naar een cadeau voor oma? Je kunt haar verrassen omdat jouw oma de aller- allerliefste is! Of om je waardering uit te spreken voor die fijne momenten samen. Denk bijvoorbeeld terug aan die gezellige lunches, winkelmiddagjes, samen bakken of die fijne avond in het theater. Ook als jouw oma binnenkort jarig is, vind je in deze blog originele cadeaus voor oma. Oh, en vergeet haar natuurlijk niet te verrassen op Moederdag 💝.

Maak een fotoboek

Verzamel alle foto’s van jullie samen en bundel deze samen in een gaaf fotoboek. Een fotoboek is altijd heerlijk om in bladeren en terug te kijken op fijne herinneringen samen. We hebben verschillende formaten fotoboeken. Ook zijn er tal van designs om jouw fotoboek extra persoonlijk te maken.

Maak een fotomok

Een gepersonaliseerde mok zorgt voor een glimlach op de vroege morgen. Dat fijne kopje thee in de ochtend, terwijl je kijkt naar die leuke, vrolijke foto van jullie samen is onbetaalbaar! Oma zal daarom nog meer genieten van haar drankje uit haar eigen mok. We hebben verschillende soorten mokken: magic mok, glittermok, emaille mok en mok met een gekleurde of witte binnenkant.

En voor al onze mokken geldt: voor 16.00 uur besteld op een werkdag, is morgen in huis!

Cadeau voor oma: maak een wanddecoratie

Dit cadeau voor oma zal zeker in de smaak vallen. Kies namelijk een prachtige wanddecoratie uit. Zoek die gave familie foto op en laat hem afdrukken. Of van jullie gezin, of van jullie samen. Op welk materiaal laat jij de foto afdrukken: canvas, hout, aluminium, acrylglas, forex of poster?

Cadeau voor oma: maak een theedoos

Ga je vaak op bezoek bij oma op bezoek om bij haar een kop thee te drinken? Dan is onze houten theedoos een super leuk en passend cadeau voor oma. Kies een mooie spreuk uit: bijvoorbeeld carpe diem! En ook voor dit product is onze snelle levering van toepassing. Op een werkdag voor 16.00 uur besteld, is morgen al in huis!

Cadeau voor oma: maak een keukenschort

Met een gepersonaliseerd keukenschort wordt bakken pas echt leuk! En nooit meer vieze vlekjes in de kleding. Dat is toch wel fijn, want het aanrecht wordt vaak al smerig genoeg. We hebben meerdere kleuren en designs. Welke foto zou jij op een keukenschort laten printen?

Maak een houten fotoblok

Hoe tof is ons houten fotoblok? De natuurlijke look en feel van dit product maakt het een extra origineel cadeau voor oma. Dit houten fotoblok zal prachtig schitteren op haar tafeltje. En wist je dat voor dit product geldt: op een werkdag voor 16.00 uur besteld, is morgen al in huis!

Maak een portemonnee

Heeft jouw oma ook altijd kleingeld op zak? De leukste en fijnste manier om kleingeld te bewaren is in een persoonlijke portemonnee. En die maak je bij Smartphoto heel makkelijk zelf! En ook voor dit product geldt: op een werkdag voor 16.00 uur besteld, is morgen al in huis!

Wat doe jij het liefst met je oma? Laat het ons weten via Instagram of Facebook en gebruik in je bericht #mysmartphoto of door hieronder een reactie achter te laten.

Lees ook:

Lysanne is online marketeer en dol op persoonlijke cadeautjes, lekker eten en haar planten. In haar vrije tijd staat ze graag op de dansvloer om te genieten van salsamuziek. Ze vindt het belangrijk om inspiratie te delen en daarom vind je leuke tips en ideeën in haar blogs die je direct kan toepassen! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *