Hele leuke campingspelletjes

Hele leuke campingspelletjes

Gaan jullie elk jaar naar de camping en nog op zoek naar leuke campingspelletjes? Dan biedt deze blog uitkomst. Ik deel namelijk tips van gepersonaliseerde spelletjes waar jullie uren speelplezier mee zullen beleven. Je kunt nu zelf meespelen in je eigen spel ;).

Gepersonaliseerd kwartet voor veel plezier

Een kwartet is een klassieker wat betreft leuke campingspelletjes. Je kunt dit kwartetspel al vanaf 2 personen spelen en het spel is vrij simpel. Mag ik van jou…? Heeft de tegenspeler niet de kaart, dan pak je een kaart uit de pot en de volgende is aan de beurt. Extra leuk is dat dit kwartetspel gepersonaliseerd is met jouw mooiste foto’s!

Speelkaarten voor verschillende spelletjes

Een potje kaarten komt altijd van pas op vakantie. Maar deze speelkaarten zijn extra speciaal omdat ze helemaal gepersonaliseerd zijn met jouw foto’s. Erg leuke campingspelletjes zijn pesten, bridgen of een klaverjassen, liegen, ezelen: het kan allemaal met de klassieke speelkaarten.

Welk spel speel jij het liefst met speelkaarten? Laat het ons hieronder weten, we zijn erg benieuwd.

Beleef uren speelplezier met je eigen memory spel

Memory is een super simpel spel maar toch hartstikke leuk! Een echte hersenkraker voor jong en oud. Deze memory met eigen foto is extra leuk dankzij de mooie herinneringen die je hierop kan laten afdrukken. Het spel bevat maar liefst 30 kaartjes, wat betekent dat je maar liefst 15 verschillende foto’s kan plaatsen op deze memory. En nog een bijkomend voordeel is dat dit leuke fotocadeau de volgende dag wordt bezorgd als je dit voor 16.00 uur besteld!

De leukste campingspelletjes: memory spel met eigen foto

Uno kaartspel met eigen foto’s

Wil je een keer een ander spelletje? Dan is dit gepersonaliseerde Uno kaartspel een super leuk campingspel om mee te nemen! Dit Uno spel bevat in totaal 112 kaarten waarvan je 32 kan personaliseren met jouw mooiste foto’s!

Dominokaarten met je eigen foto’s

Het klassieke domino spel is met de verschillende puntjes van 1 tot en met 6. Bij smartphoto.nl hebben we een leuke variant te koop: namelijk met je eigen foto’s. Kies 6 verschillende foto’s en laat deze afdrukken op de dominokaarten en geniet van dit leuke spel!

Gepersonaliseerde Vier op een rij-kaarten

Vier op een rij met jouw eigen foto’s! Dit spel is niet ingewikkeld en leuk voor jong en oud. Kies jouw leukste foto’s uit voeg je 8 verschillende foto’s toe aan deze vier op een rij kaarten.

Let’s get social 😄

Wil je meer inspiratie? Volg ons dan ook op de social media kanalen zoals Instagram en Facebook of lees deze blogs ook door.

Lees ook:

Lysanne is online marketeer en dol op persoonlijke cadeautjes, lekker eten en haar planten. In haar vrije tijd staat ze graag op de dansvloer om te genieten van salsamuziek. Ze vindt het belangrijk om inspiratie te delen en daarom vind je leuke tips en ideeën in haar blogs die je direct kan toepassen! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *