Met deze fotoproducten maak jij jouw zomer onvergetelijk!

Met deze fotoproducten maak jij jouw zomer onvergetelijk!

Zonnige bestemmingen, kleurrijke zonsondergangen, de beeldschone natuur en avonturen samen met jouw dierbaren: de zomer is het perfecte seizoen om prachtige foto’s en fotoproducten te maken. Leuk om later nog eens terug te blikken op al die bijzondere momenten.

Weet jij al wat je met jouw zomerfoto’s gaat doen? Wil je ze bundelen in een fotoboek, afdrukken op fotopapier of misschien toch iets anders? Met zoveel mogelijkheden kan het lastig kiezen zijn. Daarom hebben wij alvast een aantal toffe fotoproducten voor je op een rijtje gezet. Hiermee maak jij jouw zomer onvergetelijk!

Fotoboek

Een fotoboek van jouw vakantie, dat gezellige dagje weg of een andere speciale gelegenheid maak je eenvoudig en snel in ons online bewerkingsprogramma. Kies zelf een formaat, kaft en design of maak een eigen ontwerp. Voeg vervolgens jouw mooiste zomerfoto’s toe en ga aan de slag!

De fotoboeken van smartphoto hebben standaard 20 pagina’s en zijn uit te breiden tot 100 pagina’s. Zo kan jij er een lekker dik boek van maken! Heb jij een aantal panoramafoto’s gemaakt of andere mooie foto’s die je graag extra groot wilt laten afdrukken in je boek? Ga dan voor een fotoboek met een harde kaft. Deze fotoboeken hebben een gratis platliggende binding!

Fotoproducten: fotoboek

Houten fotoblok

Dit houten fotoblok heeft een stoere en natuurlijke look en past goed in elk interieur! Het houten fotoblok is verkrijgbaar in zowel liggend, staand als vierkant. Laat één grote foto afdrukken of kies voor meerdere foto’s in een collage. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Fotoproducten: houten fotoblok

Houten houder met foto’s

Wil je graag een vakantiefoto in een fotolijstje, maar kan je niet kiezen welke? Tip van ons: bestel deze moderne en stijlvolle houten houder! De houder kan je personaliseren met een mooie tekst, een naam of een datum. Bij de houder bestel je direct 13 foto’s, die je gemakkelijk kan afwisselen. Leuk én handig!

Fotoproducten: houten houder met foto's

Collagewand

Heb jij onze nieuwe foto tegels al gezien? Onze hexagons, muurcirkels en vierkante foto tegels zijn verkrijgbaar per set van 1 of set van 3. Met het bijpassende montagesysteem bevestig je de tegels eenvoudig aan de muur. Boren is hierbij niet nodig. Handig!

Met de foto tegels ontwerp je gemakkelijk en snel jouw eigen collagewand. Verzamel je favoriete zomerfoto’s, mix en match materialen en vormen en maak jouw wand helemaal zoals jij dat wilt!

Fotoblok met zand

Hoe leuk is dit fotoblok met zand? Ideaal voor die ene toffe strandfoto! Het fotoblok is gemaakt van acrylglas en zorgt ervoor dat de kleuren in jouw foto nog meer tot leven komen. Daarnaast geven het zand, de strandbal en de zeester dit unieke fotolijstje een grappig effect.

Tip: de foto in het fotoblok is gemakkelijk te verwisselen. Laat dus direct wat extra foto’s afdrukken!

Fotoblok met zand

Hexagon fotoblok

Dit hexagon fotoblok is nieuw in ons assortiment en wij zijn nu al fan! Het fotoblok heeft een hippe zeshoekige vorm en is voorzien van een standaard, zodat je ‘m gemakkelijk kan plaatsen op je salontafel, dressoir of bureau. Een echte blikvanger in jouw interieur!

Hexagon fotoblok

Ontdek al onze fotoproducten!

Wil je graag nog meer leuke fotoproducten ontdekken? Ga dan naar www.smartphoto.nl of volg ons op Facebook en Instagram!

Linsey is content manager bij smartphoto en blogt graag. Na werktijd is ze vaak buiten te vinden met haar fotocamera, want fotografie is haar grote hobby! Haar foto's gebruikt ze daarna natuurlijk om mooie fotoproducten en cadeautjes te maken. Linsey geeft je tips en inspiratie om jouw foto's op een creatieve manier te gebruiken en de leukste cadeaus te maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *