Back to work met de leukste gepersonaliseerde producten

Back to work met de leukste gepersonaliseerde producten

De vakantie of het verlof is voorbij en het wordt tijd om weer back to work te gaan! Met een fijne werkomgeving ga je met veel plezier naar het werk wat zorgt voor een goede motivatie. In deze blog deel ik tips hoe je meer werkplezier krijgt dankzij jouw meest persoonlijke producten.

Fotocadeaus

De leukste foto’s in je eigen agenda

Plannen, plannen en nog meer plannen! Dankzij deze mooie foto agenda plan jij afspraken op een fijne manier in. Selecteer zelf je beginmaand en zet alvast belangrijke data vast in de agenda. Laat je iedere week verrassen door je eigen mooiste foto’s.

Foto agenda

Het lekkerste drankje drink je uit je eigen mok

Mooi vanbuiten en lekker vanbinnen! Met deze mok met jouw foto ga je fluitend back to work. Koffie, thee of water zijn toch wel drankjes die je op je werk de hele dag door drinkt en met je eigen foto mok is dat toch wel zo gezellig. Druk je mooiste vakantiefoto’s of je kindje af op de mok en geniet van jouw uitzicht gedurende de werkdag.

Mok met foto

We verkopen verschillende soorten mokken: standaard foto mok, magische mok, emaille mok maar je kunt ook een theeglas bestellen dat je kunt laten graveren. Extra leuk: de meeste van onze mokken vallen in de categorie snelle levering. Dat betekent als je ze voor 16.00 uur besteld, dat je ze de volgende dag al in huis hebt.

Emaille mok

Welke mok zou jij het liefst back to work willen? Laat het ons weten door hieronder een reactie achter te laten.

Koffie of thee voor onderweg

Met deze roestvrije drinkflessen heb je altijd je warme of koude drankje bij je voor onderweg of voor aan je bureau. Zo is back to work gaan alles behalve een straf!

Bestel je jouw drinkfles met foto voor 16.00 uur op een werkdag? dan wordt deze de volgende dag al bezorgd! Ook erg leuk als last minute cadeautje.

Drinkfles van roestvrij staal

Shopper met je leukste foto

Heb je altijd veel spullen bij je? In deze leuke shopper met je eigen foto is super veel ruimte voor al jouw dierbare spullen. De shopper is te personaliseren aan de voor- en achterkant.

Wil je graag je pasjes of persoonlijke verzorging apart houden? Bestel er dan deze leuke etui bij om de set helemaal compleet te maken.

Shopper met foto

Muismat met jaarkalender

Deze muismat is echt multifunctioneel: naast een emotionele waarde van jouw mooie foto’s, helpt de muismat jouw muis functioneren en kun je in één oogopslag de kalender zien.

Kies een design naar jouw smaak, voeg je foto’s toe en bestel jouw eigen muismat. De muismat is voorzien van een antislipzijde, zodat je muismat stevig op jouw bureau blijft liggen. Heb je ook zo zin om weer aan de slag te gaan?

Is jouw bureau al voorzien van een mooie bureaukalender? Bestel dan een normale muismat! Hier is nog meer ruimte voor jouw prachtige foto’s. Te bestellen in een rechthoekige vorm, hart en ergonomisch.

Muismat met foto

Welke producten neem je graag mee naar kantoor? Laat het ons weten door hieronder een reactie achter te laten of via onze social media kanalen Instagram en Facebook.

Lees ook:

Lysanne is online marketeer en dol op persoonlijke cadeautjes, lekker eten en haar planten. In haar vrije tijd staat ze graag op de dansvloer om te genieten van salsamuziek. Ze vindt het belangrijk om inspiratie te delen en daarom vind je leuke tips en ideeën in haar blogs die je direct kan toepassen! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *