De leukste producten voor een schoolkamp

De leukste producten voor een schoolkamp

Ga je binnenkort op zomerkamp of schoolkamp? Dan is een goede voorbereiding belangrijk om een hele fijn week te hebben. In deze blog deel ik tips van de leukste producten die je kunt meenemen naar jouw zomerkamp of schoolkamp.

Een fijne tas voor jouw spullen

Op pad gaan wordt nog een stuk leuker met jouw eigen gepersonaliseerde gymtas. Dankzij het touw kun je de tas gemakkelijk verstellen zodat hij fijn op je rug zit. Kies een tof design en voeg je leukste foto’s toe en geniet van deze leuke gymtas. Door de naam en de foto is het bijna een hele opdracht om jouw tas kwijt te raken. Ideaal dus voor het schoolkamp!

De meest persoonlijke lunchbox

Nooit meer lunchzakjes of aluminiumfolie nodig met de leukste gepersonaliseerde broodtrommels. Super handig voor tijdens het schoolkamp, zo verwissel je niet je broodtrommel en eet je met veel plezier jouw boterhammen of fruit op. Kies jij voor een broodtrommel aluminium, broodtrommel plastic of broodtrommel bamboe?

Veiligheid voorop

Met deze gepersonaliseerde veiligheidsvesten val je goed op! Zet de naam van jouw kind(eren) op deze mooie veiligheidsvesten en kies een leuk symbool per naam. Dankzij de klittenband sluiting gaat het vestje eenvoudig dicht. Ideaal voor de activiteiten buiten het terrein.

De liefste knuffel

Geen heimwee met deze lieve knuffels met foto van jouw papa en mama. Het ideale knuffeltje om mee te nemen op schoolkamp of zomerkamp. Kies uit een olifant, vos, beer, konijn, leeuw, wasbeer of een aap. De knuffels met foto zijn ontzettend zacht en daarom ook het ideale geschenk voor een verjaardag!

Een mooie fles waarin de drankjes koel of warm blijven

Met je eigen bidon met foto of naam steel jij de show op het schoolkamp! Deze mooie sportfles beval zowel een standaard draaidop als een mooie bidondop. De draaidop bevat een haak waardoor je de drinkfles eenvoudig aan je tas kan klemmen. Een leuke fles om jouw drankje uit te drinken.

Drinkfles roestvrij staal

Speelkaarten met de mooiste foto’s

Tijdens schoolkamp worden volop spelletjes gespeeld: touwtje springen, hinkelen, balspellen maar ook kaartspelletjes in de avonduren. Met een pak speelkaarten kun je verschillende leuke spellen spelen: pesten, ezelen, liegen en ga zo maar door. Maak nu je speelkaarten met eigen foto! Je kunt maar liefst 7 verschillende foto’s toevoegen aan dit spel speelkaarten.

Tas met jouw eigen bagagelabel

Raak je nog wel eens wat kwijt? De kans dat jouw rugzak of koffer echt zoek raakt is met dit leuke gepersonaliseerde bagagelabel een stuk kleiner. Te verkrijgen per set van twee: een voor aan de handbagage en een voor de grotere bagage.

Kussen met foto van jouw huisdier, vriendjes of familie

Paklijst voor het schoolkamp: pyjama, spelletjes, slaapzak, zaklamp, tandenborstel en niet te vergeten; jouw lievelingskussen. Neem je eigen kussen met lievelingsfoto mee op schoolkamp voor extra gezelligheid. Laat jouw huisdier, vriendjes of familie op het kussen afdrukken en heb ze zo toch een beetje bij je.

Kussen met foto

Het meeste unieke t-shirt

Wil je tijdens het schoolkamp het mooiste en meest unieke t-shirts dragen? Maak ze dan zelf met je eigen foto en naam of leuke tekst. Kies uit verschillende designs en draag vol trots jouw t-shirt op het schoolkamp. Wil je iets voor je groepje? Laat er dan meerdere afdrukken in hetzelfde design en geniet van deze leuke gepersonaliseerde shirt.

T-shirt met foto

Wat neem jij allemaal mee op het schoolkamp? Laat het ons weten door hieronder een reactie achter te laten.

Volg ons op de socials

Wil je dagelijks de leukste inspiratie van onze klanten? Volg ons dan op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte 😊.

Lees ook:

Lysanne is online marketeer en dol op persoonlijke cadeautjes, lekker eten en haar planten. In haar vrije tijd staat ze graag op de dansvloer om te genieten van salsamuziek. Ze vindt het belangrijk om inspiratie te delen en daarom vind je leuke tips en ideeën in haar blogs die je direct kan toepassen! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *