Een mooi gegraveerd cadeau

Een mooi gegraveerd cadeau

Geen leuke of mooie foto’s van de ontvanger bij de hand? Wees dan origineel en maak een gegraveerd cadeau! Of dit nou prachtige glazen zijn, een theedoos of een houten snijplank, de opties zijn eindeloos wat betreft gegraveerde cadeaus.

Daar heffen we het glas op

Laat een bierglas, wijnglas, cocktailglas, whiskeyglas, theeglas of longdrink glazen graveren met de leukste quote. Of ga je voor de naam van de ontvanger of de initialen? Deze glazen zijn eenvoudig te maken en ook nog eens mega persoonlijk!

Ben je een beetje inspiratieloos wat je op een glas moet zetten? Klik dan op designs bij de glazen, dan krijg je tal van voorbeelden quotes en lettertype waar je het glas mee kan laten graveren.

En nog eens extra fijn: bestel je deze gegraveerde glazen voor 16.00 uur, dan wordt het de volgende dag al geleverd!

Hiermee sla je de plank nooit mis met dit gegraveerde cadeau

Is jouw vriendin of kennis ook helemaal dol op borrelen? Dan is deze houten snijplank is dan het ideale cadeau! Ga even naar de lokale kaasboer en haal hier nog wat lekkers om een compleet pakket te geven. Of combineer deze houten snijplank met een ander leuk gepersonaliseerd cadeau zoals een flesopener, gegraveerde glazen of een wijnkistje inclusief wijn.

Houten snijplank
Houten snijplank rond

Voor de echte theeliefhebber een gegraveerd cadeau

Een lekkere bak thee is een ochtendstarter maar biedt ook warmte en troost tijdens donkere dagen. Daarom is het altijd fijn lekkere thee in huis te hebben. Met deze gegraveerde theedoos is er genoeg plek voor al jouw favoriete smaken thee en ook kun je de visite genoeg aanbieden. Deze theedoos is gemaakt van Europees beukenhout en dankzij de laser wordt jouw design en tekst erin gegraveerd.

Houten theedoos

Een gegraveerd cadeau van leer

Naast glazen cadeaus en van hout vind je bij smartphoto ook cadeaus van leer die je kunt personaliseren. Bijvoorbeeld deze leren sleurenhanger die je kunt voorzien van een naam, een quote en een mooi symbool. Met een product van leer kom je stijlvol voor de dag.

De pasjes bij elkaar in deze nette pasjeshouder

Wil je een stijlvol gegraveerd cadeau geven? Dan is deze leren pasjeshouder het cadeau voor hem of haar!

De personaliseerbare pasjeshouder bevat ruimte voor pasjes, briefgeld maar ook een vakje om een mooie foto van jouw dierbare in te doen.

Een tip voor alle warhoofden onder jullie: laat je naam in het leer graveren en je zult jouw eigendommen nooit meer kwijtraken! 😉

Je eigen heupfles op zak

Het leven is een feest met deze gegraveerde heupfles. Je stopt hem zo in je zak en gaat zorgeloos op pad! Deze gegraveerde heupfles is een stuk compacter dan een drinkfles. En extra leuk is dat je deze heupfles van vegan leer kunt vullen tot 250ml met jouw lievelingsdrankje.

Voeg een leuke, bijzondere of grappige quote toe aan de heupfles en geniet er elke keer van dit gegraveerde cadeau.

Een uniek gegraveerd cadeau: huisparfum

Wil je iets bijzonders in je huis waar je met veel plezier naar kan kijken? Of zoek je echt een speciaal maar bovenal persoonlijk gegraveerd cadeau? Maak dan een huisparfum met jouw eigen tekst. Je vult de fles zelf met jouw lievelingsgeur. Wil je een compleet cadeau, bestel dan de parfum van wilde bloemen erbij om de diffuser mee te kunnen vullen. De huisparfum wordt geleverd inclusief houten stokjes en twee chique deksels in goud en rosé kleur.

Stijlvol opbergen in deze gepersonaliseerde voorraadpotten

Ben je op zoek naar een praktisch maar ook persoonlijk cadeau? Dan vind je de oplossing bij deze voorraadpotten met houten deksel. Laat de deksel graveren met naam of de mogelijke inhoud van de voorraadpotten. Of kies voor een mooie sticker waar je een foto en/of tekst op kan laten afdrukken.

Blijf op de hoogte

Wil je dagelijks meer inspiratie van ons zien? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief (en krijg 5 euro korting op je eerste bestelling) of volg ons op onze social mediakanalen Facebook en Instagram.

Lees ook:

Lysanne is online marketeer en dol op persoonlijke cadeautjes, lekker eten en haar planten. In haar vrije tijd staat ze graag op de dansvloer om te genieten van salsamuziek. Ze vindt het belangrijk om inspiratie te delen en daarom vind je leuke tips en ideeën in haar blogs die je direct kan toepassen! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *