Dierbare cadeaus: de leukste cadeaus voor huisdieren!

Dierbare cadeaus: de leukste cadeaus voor huisdieren!

Wil jij jouw huisdieren graag verrassen met een uniek cadeau? Bestel dan een product uit onze huisdierencollectie. Of ben je op zoek naar een cadeau voor een echte dierenvriend? Ook dan zal je dan zeker slagen door een gepersonaliseerd cadeau voor zijn of haar huisdier te maken.

De producten in deze blog zijn speciaal voor huisdieren, beestachtig leuk dus 😉. Lees snel verder om erachter te komen welke mogelijkheden er zijn om jouw huisdier extra speciaal te laten voelen.

Een originele voerbak met foto en tekst

Laat jouw hond of kat eten uit zijn eigen voerbak met foto en tekst. Plaats de mooiste foto van je viervoeter of van jullie samen op de voerbak en geniet van deze unieke voerbak. De foto met of zonder tekst komt op de voorzijde en de voerbak is gemaakt van 100% witte keramiek.

Riem rollijn voor honden en katten

Wandelen met je hond of kat is superleuk! Met een gepersonaliseerde riem rollijn voor honden en katten voor je favoriete huisdieren kun je dat zelfs in stijl doen. Plaats jouw favoriete foto van je hond of kat, de naam en/of contactinformatie voor noodgevallen op de zijkant van de handgreep! Tijd om te gaan wandelen! Met deze rollijn wordt dat zeker een feestje!

Het mooiste sieraad voor jouw huisdier

Laat jouw hond of kat in stijl rondlopen en bestel een uniek naamplaatje voor jouw hond of kat. Het naamplaatje is beschikbaar in de vormen cirkel en een botje. Wanneer hij wordt bezorgd is een kleine montage vereist, namelijk het vastmaken van het naamplaatje aan de halsband van jouw hond of kat.

Kies een design wat bij het karakter past van jouw huisdier. Bijvoorbeeld een vrolijke of stoere print. Voeg vervolgens de naam toe of eventueel contactgegevens, mocht jouw dier soms op avontuur gaan. Zo zal iedereen de naam van jouw trouwe dierenvriend kunnen aanschouwen.

Dierenbed voor huisdieren

Wees lief voor jouw hond of kat en geef hem zijn eigen bedje. Print de leukste foto uit van jouw viervoeter, of dat van jullie samen en geniet van dit mooie bed. Het dierenbed is erg zacht en de versterkte zijwanden geven een comfortabel gevoel van veiligheid.

Het bed is gemaakt van zacht 100% polyester. Dat worden fijne dutjes op het dierenbed.

Jouw hond of kat op de catwalk

Maak jouw huisdier een echte fashionista met dit toffe sjaaltje voor jouw hond of kat. Er zijn maar liefst 34 toffe designs beschikbaar voor dit toffe sjaaltje. Je kunt een foto of tekst toevoegen aan het sjaaltje.

Het sjaaltje is middels een klipsysteem makkelijk om te doen. Hoe leuk staat het sjaaltje bij de hond?

Collectie voor huisdieren

Naast de producten beschreven in deze blog hebben we nog meer producten die gepersonaliseerd kunnen worden voor huisdieren. Klik hier om de volledige huisdierencollectie te vinden.

Verwen jouw huisdieren

Verwen jij jouw huisdier ook graag met leuke speeltjes, lekkere snacks of mooie producten? Wij zijn hier benieuwd naar! Laat het weten door hieronder een reactie achter te laten of via onze Instagram of Facebook.

Lysanne is online marketeer en dol op persoonlijke cadeautjes, lekker eten en haar planten. In haar vrije tijd staat ze graag op de dansvloer om te genieten van salsamuziek. Ze vindt het belangrijk om inspiratie te delen en daarom vind je leuke tips en ideeën in haar blogs die je direct kan toepassen! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *