De leukste uitdeelcadeautjes

De leukste uitdeelcadeautjes

Geef jij binnenkort een feestje? En wil je dit tip top regelen? Regel dan een leuke en persoonlijke uitdeelcadeautjes. Zo nemen de gasten het gezellige feestgevoel ook mee naar huis en bedank je ze voor hun komst. Uitdeelcadeautjes zijn daarnaast een leuke verrassing en eenvoudig te maken. Zo zal je iedereen verbluffen. Lees snel de blog vol met leuke tips!

Snoepzakjes met foto

Zoek je mooiste en meest feestelijke foto uit en ontwerp hiermee een snoepzakje. Daarnaast kun je ook een tekst toevoegen aan het kaartje. Nog even bedenken wat je graag in het zakje doet, een nietje erin en klaar is kees. Dit uitdeelcadeautje zal zeker in goede handen vallen en is uitermate persoonlijk door de zelfgekozen inhoud en het kaartje.

Originele uitdeelcadeautjes: Bellenblaas met foto

Deze uitdeelcadeautjes zijn zeer passend op een kinderfeestje, bruiloft of babyshower. Bellen blazen geeft plezier, maar ook iets magisch. Een bellenblaas met foto is daarnaast een erg origineel uitdeelcadeautje. Extra leuk: de bellenblazen omvatten een mini spel aan de bovenkant van de dop. Dat wordt uren lang speelplezier.

Een heerlijk bedankje: lolly’s met foto’s

Verras je gasten tijdens of het na het feestje met een heerlijke gepersonaliseerde lolly met foto. Ze zijn erg feestelijk als decor en ook nog eens erg smakelijk. Kies een design en foto uit, en voeg eventueel nog een tekstje toe om zo de leukste lolly’s te ontwerpen. De lolly’s met foto’s zijn ook een erg leuke traktatie om in de klas uit te delen. Je bestelt ze in een set van 12 en de lolly’s smaken naar heerlijke kersen en aardbeien.

Groene uitdeelcadeautjes: bloempotjes met foto

Wil je de gasten echt op een speciale manier bedanken? Maak dan je eigen bloempotjes. Dit is een erg originele en groene manier om iedereen te bedanken dat ze aanwezig waren. Planten hebben een positief effect op de gezondheid, dus dat wens je ze middels dit uitdeelcadeautje graag toe.

Je kunt de bloempotjes personaliseren middels een zelfontworpen sticker of door een leuke tekst toe te voegen aan het houten plantenlabel.

Uitdeelcadeautjes: heerlijk zeepjes voor iedereen

Ben je erg op hygiëne gesteld? Dan zijn onze leuke zeepjes een uitermate geschikt uitdeelcadeautje. De zeepjes met sticker gaan per set van 12 en zijn te bestellen in de kleuren wit/blauw en wit/roze. Ze ruiken naar heerlijk katoen en zijn gemaakt van 98% biologisch afbreekbare zeep en Amandelolie en Sheaboter.

Geef jij binnenkort een feest, verjaardag of trouwerij en ga je gasten bedanken met uitdeelcadeautje? We zijn erg benieuwd. Je kunt een foto met ons delen via de socials Instagram en Facebook.

We wensen je in elk geval alvast veel plezier met de voorbereidingen voor de feestelijke gebeurtenis, party time🎉.

Lysanne is online marketeer en dol op persoonlijke cadeautjes, lekker eten en haar planten. In haar vrije tijd staat ze graag op de dansvloer om te genieten van salsamuziek. Ze vindt het belangrijk om inspiratie te delen en daarom vind je leuke tips en ideeën in haar blogs die je direct kan toepassen! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *