Fotoboek: zo maak je jouw prachtige album

Fotoboek: zo maak je jouw prachtige album

Wil je graag jouw online fotoboek maken? Dan ben je bij smartphoto aan het juiste adres! In deze blog deel ik welke soorten online fotoboeken je allemaal kunt maken. Zowel het maken al het in handen hebben van een fotoboek is één en al plezier!

Fotoboek maken
Fotoboek maken

Maak jouw perfecte fotoboek

Iedereen heeft zijn eigen stijl en bij smartphoto heb je tal van opties om het fotoboek van jouw dromen te maken. Kies het formaat van jouw fotoboek, de oriëntatie, de kaft en het design en ga vervolgens aan de slag om het boek met foto’s en teksten te vullen. Zo houd jij je herinneringen echt vast!

Maak een reisboek

Ben je erg reislustig en wil je graag nagenieten van de mooiste vakanties? Maak hier dan een prachtig fotoalbum van en waan je terug op deze mooie bestemmingen. Tip van ons: ga bij een fotoboek over een vakantie minimaal voor een fotoalbum L om genoeg ruimte te bieden aan al jouw mooie foto’s. Ook heb je dan genoeg ruimte om leuke bijschriften toe te voegen.

Een mooi familie fotoboek

Familie is super belangrijk 💙. Maak daarom een mooi fotoboek met jullie leukste avonturen, die fijne vakantie of die gave shoot. Een familie fotoboek is waardevol en blijft altijd leuk om naar te kijken. Ook leuk: zoek van elk seizoen een familie foto uit en ga zo jaren terug. Zo zie je de verandering van jullie als familie door de jaren heen.

Hebben jullie laatst een fotoshoot gehad? Kies een fotoboek design uit dat past bij dit thema voor een optimaal resultaat.

Maak een jaarboek

Elk jaar is anders en elk jaar gebeuren er wel bijzondere dingen. Leg daarom het jaar vast in een fotoboek en geniet op jouw moment van dat ene jaar. Dankzij de 12 maanden van het jaar kun je verschillende hoofdstukken maken. Voeg van elke maand de juiste foto’s toe: zo kom je helemaal in de sfeer van die maand.

Tip: maak elk jaar een jaarboek! Zo heb je kun je de afgelopen jaren bij jou in de kast zitten en makkelijk terugkijken op speciale momenten, of verbazen of die leuke tijd die je wellicht vergeten was maar wel hebt vastgelegd.

Maak jouw fotoalbum
Fotoboek maken

Maak een vriendinnenboek

Verzamel al die leuke foto’s van je vriendinnen en maak hier een prachtig fotoboek van! De dagjes weg, de festivals, de vakantie of gewoon lekker samen gek doen. Met een fotoalbum pak je zo die leuke herinneringen erbij en geniet je nog eens van die leuke momenten samen. Tip: maak één fotoalbum en bestel hem voor de hele vriendinnengroep. Zo kan je iedereen verrassen met dit leuke boek vol fijne momenten 💕!

Bundel de liefde in een boek

Zijn jullie één jaar, tweeënhalf jaar, vijf jaar of langer samen? Vier de liefde en leg ze vast in een prachtig fotoboek. Verzamel al die leuke, mooie, emotionele, grappige foto’s bijeen en maak jullie fotoalbum. Als titel op de voorkant kun je bijvoorbeeld zetten: Ik hou van ons, forever together, jij maakt me blij of gewoon I love you. Wonen jullie nog niet samen, bestel er dan twee zodat jullie er allebei eentje in het bezit hebben.

Een fotoalbum vol natuurschoon

Ga je graag op pad om de mooiste beelden in de natuur te schieten? Doe iets met deze prachtige plaatjes en maak er een prachtig fotoalbum van. Kies voor een fotoalbum L of fotoalbum XL om recht te doen aan jouw prachtige foto’s. Aan familie, vrienden of visite kun je nu eenvoudig jouw geschoten foto’s showen, dat is toch handig aan een fotoalbum.

Fotoboeken met gratis platliggende binding

Wist je dat onze fotoboeken met harde kaft zijn voorzien van een gratis platliggende binding? Zo kun je jouw fotoalbum heel fijn neerleggen terwijl je geniet van jouw eigengemaakte fotoalbum. Happiness is homemade 💙.

Maak jouw fotoalbum
Fotoboek maken

Blijf op de hoogte

Wil je dagelijkse inspiratie opdoen van de leukste fotoproducten? Volg ons dan op onze social media accounts Instagram en Facebook en abonneer je op onze speciale nieuwsbrief.

Lees ook:

Lysanne is online marketeer en dol op persoonlijke cadeautjes, lekker eten en haar planten. In haar vrije tijd staat ze graag op de dansvloer om te genieten van salsamuziek. Ze vindt het belangrijk om inspiratie te delen en daarom vind je leuke tips en ideeën in haar blogs die je direct kan toepassen! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *