Cadeautips voor iemand die met pensioen gaat!

Cadeautips voor iemand die met pensioen gaat!

Gaat jouw collega binnenkort met pensioen? Geef een origineel geschenk en verras hem of haar met een mooi pensioen cadeau waar hij/zij een blijvende herinnering aan zal houden.

Wijnkistje met foto

Drinkt jouw collega in het weekend graag een glaasje wijn? Dan is een gepersonaliseerde wijnkist het cadeau bij uitstek voor jouw collega die gaat genieten van zijn welverdiende pensioen. En zelf heb je ook geen gestuntel met inpaklinten: een compleet en persoonlijk cadeau voor de ontvanger! Het enige waar je zeker van moet zijn is of hij/zij graag rosé of liever rode/witte wijn drinkt.

Heb je dit cadeau last minute nodig? Geen enkel probleem! Bestel je het wijnkistje met foto voor 16.00 uur op een werkdag? Dan wordt het de volgende dag al bezorgd!

Een heerlijk afscheidscadeau

Laat jouw collega genieten van zijn of haar vrije tijd met dit heerlijke originele chocolade cadeau. Kies een leuke of gekke foto uit en laat deze afdrukken op chocolade. Wil je je boodschap liever overbrengen in tekst? Dat kan ook! Ga dan voor de chocolade telegram en verras je collega met dit smakelijke cadeau.

De foto op chocolade is van Belgische komaf en wordt met eetbare inkt geprint op een laagje witte chocolade op een basis van melkchocolade.

Met de chocolade telegram stel je een persoonlijke boodschap samen met karakters van melkchocolade, witte en donkere chocolade. Je kunt kiezen uit 21, 28, 30, 36, 48, 60 blokjes of een deluxe doos met 35 stuks!

Daar proosten we op!

Proost op een nieuw tijdperk! Jouw collega gaat met pensioen en dat mag gevierd worden. Verras hem of haar met een mooi paar aan gegraveerde glazen met een leuke, grappige of mooie quote. Met een eigen glas smaakt het drankje nog lekkerder, en helemaal nu hij/zij met pensioen gaat. De gegraveerde glazen vallen binnen onze categorie voor snelle levering: voor 16.00 uur besteld is morgen al in huis!

Een mooie gepersonaliseerde plank

Zwaai jouw collega uit met deze gave gepersonaliseerde snijplank! Happiness is homemade en met deze toffe houten snijplank komt dat helemaal goed! Maak er een compleet cadeau van en koop ook wat lekkere snacks bij deze houten snijplank. Dat wordt genieten voor jouw collega! Een mooi cadeau om met het pensioen in te gaan.

En ook voor onze gegraveerde snijplank geldt: voor 16.00 uur besteld is morgen al in huis! Op zoek naar een ander product dat snel wordt geleverd? Kijk dan eens op onze speciale snelle levering pagina.

Geef een gepersonaliseerd cadeaupakket

Wil je een luxe cadeau geven aan je collega die binnenkort met verlof gaat? Kies dan een mooi cadeaupakket met gepersonaliseerde producten. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is de producten voorzien van een tekst, datum of mooie quote. Het vinden van een fantastisch cadeau was nog nooit zo eenvoudig!

Ga voor een stijlvolle cadeaubox en verwen de aanstaande gepensioneerde met een cadeaupakket bubbels. Dit cadeaupakket bevat 2 personaliseerbare champagneglazen, een fles mousserende wijn of Champagne 75 cl en een gouden wijndop. Is degene die opgaat voor pensioen dol op relaxmomenten? Dan is de cadeaupakket bad, cadeaupakket granola of cadeaupakket relax een perfect cadeau voor hem of haar.

Daarnaast zijn er de cadeaupakketten BBQ, whisky en gin alcoholvrij te bestellen met iedere box zijn eigen producten die je kunt personaliseren.

Pensioen: alle tijd om heerlijk te lezen

Is jouw collega een echte boekenworm? Verras hem of haar dan met een gepersonaliseerde boekenlegger voor het pensioen. Dit leuke cadeau zal hem of haar telkens doen herinneringen aan de leuke tijd die jullie samen op werk hebben gehad. Maak het cadeau compleet en geef ook een boekenbon of mooi boek tezamen zodat jouw collega met veel plezier kan beginnen aan zijn/haar pensioen.

Voor de echte theeleut

Dronk jouw collega die met pensioen gaat altijd thee? Dan is deze houten theedoos het ideale cadeau voor jouw cadeau. Deze houten theedoos heeft 9 vakjes voor verschillende smaken thee dus genoeg ruimte voor zijn of haar favoriete theetjes. Nu begint het echte genieten van het pensioen.

Volg ons op andere kanalen

Wil je meer inspiratie? Abonneer je dan hier op onze speciale nieuwsbrief of volg ons op Instagram en Facebook.

Lees ook:

Lysanne is online marketeer en dol op persoonlijke cadeautjes, lekker eten en haar planten. In haar vrije tijd staat ze graag op de dansvloer om te genieten van salsamuziek. Ze vindt het belangrijk om inspiratie te delen en daarom vind je leuke tips en ideeën in haar blogs die je direct kan toepassen! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *