Cadeau voor haar

Cadeau voor haar

Is een goede vriendin, vrouwelijke collega of je zus(je) binnenkort jarig en wil je haar graag verrassen met iets origineels? Lees dan snel deze blog door en vind een uniek en persoonlijk cadeau voor haar.

Elke vrouw wordt blij van chocolade

Een leuk cadeau voor haar is chocolade. Maar om het nog net even iets specialer te maken kun je bij smartphoto ook een foto op chocolade afdrukken. Als dat niet een verrassend cadeau is?! De foto op chocolade is gemaakt van Belgische chocolade en bestaat uit melkchocolade en witte chocolade waar de foto op wordt afgedrukt met eetbare inkt. Dit chocolade cadeau zal zeker goed ontvangen worden en is unieker dan een reep uit de supermarkt.

Heb je niet zo snel een mooie foto voorhanden? Een chocolade telegram is dan hét cadeau voor haar. De chocolade telegram is te bestellen vanaf 21 stuks tot zelfs 60 stuks. Dat is genoeg ruimte voor een lieve boodschap voor haar. Naast letters kun je de boodschap ook aanvullen met emoticons zoals een hartje, klavertje vier, ster of andere figuurtjes.

Een cadeau dat altijd in goede aarde valt

Vrouwen zijn dol op een bloementje en daarom zal dit cadeau voor haar zeker met veel liefde worden ontvangen. Kies jullie mooiste foto uit en laat hem stralen op een bloempot. Wat je alleen nog hoeft te doen is bij de supermarkt een klein bloemetje of vetplantje te kopen om de bloempot mee te vullen en voilà, jouw lieve, gepersonaliseerde geschenk is af!

Een gepersonaliseerde houten theedoos

Drinkt ze graag een lekkere kop thee? Dan is deze gepersonaliseerde houten theedoos een ideaal cadeau voor haar. Een kop thee is fijn voor de gezelligheid, maar biedt ook troost.

Wil je dit cadeau compleet maken? Laat dan een theeglas graveren en geef het samen met de houten theedoos.

Koekjestrommel vol lekkers

Wil je een origineel cadeau voor haar? Verras haar dan met de leukste koekjestrommel met foto en tekst. Formaten voor de koekjestrommel rechthoekig, hartvormig, vierkant of rond. Extra leuk, vul je koekjestrommel met heerlijke koekjes, snoep of chocolade.

Houten snijplank

Houdt zij erg van borrelen? Of staat ze graag in de keuken? Dan is deze houten snijplank het ideale cadeau voor haar. Graveer een mooie spreuk op de plank en deze is super persoonlijk.

Om het cadeau aan te vullen kun je wat borrelhapjes kopen zoals nootjes, een kaasje en een worstje. Dat wordt genieten! De houten snijplank is verkrijgbaar in vorm rond en rechthoekig.

Lees ook:

Lysanne is online marketeer en dol op persoonlijke cadeautjes, lekker eten en haar planten. In haar vrije tijd staat ze graag op de dansvloer om te genieten van salsamuziek. Ze vindt het belangrijk om inspiratie te delen en daarom vind je leuke tips en ideeën in haar blogs die je direct kan toepassen! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *