Geef een origineel cadeau

Geef een origineel cadeau

Ben je op zoek naar een origineel cadeau? Dan zit je bij smartphoto goed. Een origineel cadeau maakt meer indruk dan een kaartje met geld of een bos bloemen. Dat snap ik goed, daarom heb ik in deze blog een aantal originele cadeaus op een rijtje gezet waar jij de ontvanger mee zal verbluffen en een glimlach op het gezicht mee zal toveren.

Fotocadeaus
Fotocadeaus

Foto op chocolade is een super origineel cadeau

Wil je iets wat geven aan een echte levensgenieter en tegelijkertijd een cadeau wat niemand verwacht? Ga dan voor deze speciale foto op chocolade. Dit is dubbel genieten: zowel een cadeau voor het oog als voor de mond en daarnaast verras jij de ontvanger zeker weten met dit lekkere en originele cadeau.

Je kunt je foto op chocolade laten afdrukken op verschillende groottes en bij de liggend deluxe ontvang je een mooie tinnen doos erbij.

Foto op chocolade
Foto op chocolade

Wil je liever een boodschap ‘geven’? Ga dan voor onze chocolade telegram. Daar heb je de keuze uit maar liefst 7 formaten: 21, 28, 30, 36, 48, 60 stuks of een deluxe doos met 35 stuks. Zeker weten dat je jouw boodschap dus middels chocolade kunt geven! Kies ook je eigen chocolade uit, merendeels wit, melk of puur: de keuze is helemaal aan jou!

Speel mee in je eigen spel

Pesten, ezelen, klaverjassen, jokeren: het kan allemaal met een pak speelkaarten. Geef daarom een origineel cadeau: speelkaarten met eigen foto’s. Personaliseer de voorkant, achterkant of beide kanten en geniet van dit originele cadeau.

Speelkaarten met foto

Muismat met videoboodschap

Dit is nou echt een origineel cadeau! Een gave muismat met jouw foto’s plus de optie om een verborgen videoboodschap toe te voegen. Maak eerst de muismat van je dromen, ga naar bestellen en voeg hier de optie videoboodschap toe. Neem nu jouw video op en deze wordt toegevoegd aan je bestelling. Zo geef je echt een origineel cadeau, iets speciaals wat de ontvanger zeker weten niet zal verwachten.

Voeg een videoboodschap toe aan de muismat

Een dynamisch effect over jouw foto

Wil je die mooie foto letterlijk in een nieuw jasje steken? Geef dan een fotoblok met glitters als origineel cadeau! Kies uit een fotoblok met glitters, met hartjes of ga voor de winterversie met sneeuwvlokken, een kerstman en een sneeuwpop. Uit eigen ervaring kan ik vertellen: je blijft schudden met dit leuke fotoblok omdat het een feestje is om naar te kijken. Wil je graag een nieuwe foto in het fotoblok, dat kan heel eenvoudig want de foto zit niet vast in het fotoblok.

Fotoblok met glitters
Fotoblok met glitters

It’s called magic ✨Dit is echt een origineel cadeau

Deze magsiche mok is echt een uniek cadeau! Vul deze mok met warm water of koffie en de zwarte mok veranderd in een fotomok. Dit magisch effect is extra leuk en daarom een grote kanshebber om een lievelingsmok te worden. Je hebt keuze uit meer dan 200 designs voor de leukste fotomok.

Maak jouw product na personalisatie compleet met koekjes of marshmallows! Voor dit fotocadeau geldt ook: voor 16.00 uur besteld is morgen in huis!🛻

De leukste bloempot

Met deze unieke bloempot zal je hem of haar zeker weten verrassen! Druk jullie leukste foto af of laat een mooie quote printen op een gepersonaliseerde bloempot. Wandel nog even langs de bloemenwinkel en jouw cadeau zal zeker in goede aarde vallen. Kies een bloempot met foto of ga voor de set van drie inclusief houten dienblad.

Een origineel cadeau: de leukste onderzetters maak je zelf

Maak nu onderzetters met je eigen foto. Een set bestaat uit 6 onderzetters waarbij je ze stuk voor stuk kan personaliseren. Onderzetters

Voor 16.00 uur besteld tijdens een werkdag, is morgen al bezorgd!

Voeg een kaartje toe bij je fotocadeau

Extra leuk: wist je dat je bij veel van onze fotocadeaus de optie krijgt om je eigen fotokaart toe te voegen? Voor een klein bedrag kun je zo jouw originele cadeau helemaal compleet maken.

Ontdek de leukste fotokaarten

Volg ons op social media

Wil je dagelijkse inspiratie zien? Volg ons dan op Instagram en Facebook. Ook kun je abonneren op onze nieuwsbrief voor de leukste acties en volop inspiratie.

Lees ook:

Lysanne is online marketeer en dol op persoonlijke cadeautjes, lekker eten en haar planten. In haar vrije tijd staat ze graag op de dansvloer om te genieten van salsamuziek. Ze vindt het belangrijk om inspiratie te delen en daarom vind je leuke tips en ideeën in haar blogs die je direct kan toepassen! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *