10 Vaderdag cadeaus in een origineel jasje

10 Vaderdag cadeaus in een origineel jasje

Origineel Vaderdag cadeau

Ben jij nog op zoek naar een leuk Vaderdag cadeau maar weet je niet goed wat te kopen? Geen paniek, wij hebben speciaal voor jou 10 cadeautjes uitgezocht die het altijd goed doen, maar we hebben de cadeautjes wél in een origineel jasje gestoken! Zo ben je er zeker van dat jouw vader, partner of opa het cadeautje fantastisch gaat vinden en heb je er toch nog een persoonlijke draai aangegeven. Win-win-situatie dus 

Cliché cadeaus voor Vaderdag in een origineel jasje

#1: Gepersonaliseerde bierglazen (2 stuks)

Papa’s en bier… Dat klinkt als de perfecte combi toch? Met een leuk pakket met speciaalbier maak je hem altijd blij, maar het is des te leuker als je hier zijn eigen gepersonaliseerde bierglazen aan toevoegt! Leuk met zijn eigen naam, Superpapa, of bijvoorbeeld een grappige quote die helemaal bij hem past. Wat dacht je van: I can make beer disappear… what’s your superpower? Een tof Vaderdag cadeau toch?

cadeau idee voor Vaderdag

#2: Etiketten voor flessen (6 stuks)

Ben je eerder van plan je vader een fles van zijn favoriete drankje cadeau te doen? Wees origineel en fleur de fles een beetje op met een van onze etiketten die je op zijn favoriete fles kan plakken! Zo kan hij telkens wanneer hij een borrel drinkt,  een toost op jou uitbrengen! 
Je bestelt ze per 6 stuks, dus hoe leuk zou het zijn om op elk etiket een andere foto en tekst toe te voegen? 

Vaderdag cadeau

Koop jij hem een leuk pakketje met kleine mini drankjes? Dan gebruik je best deze ronde stickers. Plak het op je vader zijn drankjes, maar het is ook leuk voor op een snoeppot met zijn lievelingssnoep er in.

Vaderdag cadeau

#3: Originele cadeaus voor wijn

Om je pakket helemaal compleet te maken, kan je jouw fles in een wijnkist met foto geven. De kist kan ook nog worden hergebruikt om er andere spulletjes in te steken of gewoon voor de sier op de kast. 😉

#4: Koekjestrommel

Is jouw vader gek op alles wat zoet is? Eet hij in no time een pak koekjes leeg? Dan is deze gepersonaliseerde koekjestrommel het ideale Vaderdag cadeau. Maak het nog persoonlijker, haal je kookkunsten boven en bak zelf de lekkerste koekjes die je direct in de koekjestrommel kan bewaren. Wanneer de koekjes op zijn kunnen er natuurlijk nieuwe in, maar die handige trommeltje is ook ideaal om klein gereedschap, zoals schroefjes in te bewaren.

cadeau idee voor Vaderdag

#5: Pennenhouder

Een klassieker voor Vaderdag is vaak een cadeautje om zijn bureau op te fleuren! Met dit leuke pennenbakje maak je in no-time zijn werkplek een stuk gezelliger! Met een lieve boodschap of mooie foto op, wordt hij elke ochtend gemotiveerd om met een goed gevoel aan zijn werkdag te beginnen! Ook leuk om een plantje in te doen, zoals de foto hieronder. 😉

cadeau idee Vaderdag

#6: Pasjeshouder

Nog zo’n typisch mannengeschenk: een portemonnee! Maar wedden dat hij deze stijlvolle leren pasjeshouder eigenlijk veel handiger vindt? Enkel de nodige kaarten op zak, klein en handig én bovendien gepersonaliseerd: wat heeft een man nog meer nodig? 😉

cadeau idee Vaderdag

#7: Speelkaarten met foto en tekst

Speelt jouw papa ook graag een potje kaarten met zijn vrienden? Of misschien spelen jullie samen graag een spelletje? Dan zal je met deze gepersonaliseerde speelkaarten ongetwijfeld scoren! Je kan er 7 verschillende foto’s aan toevoegen, en zowel de voor- als achterkant met foto’s of tekst personaliseren. Een klassiek cadeautje, maar dan wel in een héle originele uitvoering!

cadeau idee Vaderdag

#8: Leren sleutelhanger

Een sleutelhanger om zijn – ongetwijfeld chaotische – sleutelbos herkenbaar te maken: da’s een perfect cadeautje voor jouw vader! Je kan altijd kiezen voor een sleutelhanger met foto op van jullie gezin, maar een leren sleutelhanger met leuke quote op is misschien nog stoerder!

cadeau idee Vaderdag

#9: Onderzetters

Je kent het wel, er zijn gezellig vrienden over de vloer. Iedereen zet zijn glas op tafel en je hebt van die verschrikkelijke kringen op tafel. Je papa vindt dat vreselijk, want je weet wel, dat gaat ten koste van die nieuwe houten tafel… Daarom zijn deze onderzetters met foto het perfecte cadeau! Je kan er ook voor kiezen om de onderzetters te voorzien van een toffe quote, succes verzekerd!

Maak Onderzetters

#10: Laptop sleeve

Vroeger gaf je een foto mee, waar iemand uren naar kon kijken. Nu geef je een laptop sleeve met foto! De drukke vaders van tegenwoordig hebben eigenlijk altijd wel een laptop, chromebook of ipad bij de hand. Ze hebben het nodig voor hun werk of gewoon voor thuis. Bescherm deze apparaten goed met een sleeve, en het leuke, je kan de laptop sleeve voorzien van een toffe foto! Zo heeft hij die ook gelijk bij de hand!

Maak een Laptop sleeve

Fijne Vaderdag!

Cindy is Content Manager bij smartphoto en blogt graag. Na werktijd is ze veelvuldig te vinden in de sporthal of in het voetbalstadion. Ook reizen is een grote hobby! Cindy geeft je tips en ideeën om onze producten op een creatieve manier te gebruiken en diverse bijzondere dagen nog leuker te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *