Een fotokalender voor 2024 maken? Ontdek de mogelijkheden!

Een fotokalender voor 2024 maken? Ontdek de mogelijkheden!

Het is al bijna 2024! Een heel nieuw jaar om vol te plannen met speciale momenten. Soms is het lastig: hoe zorg je ervoor dat je al je plannen onthoudt? Een fotokalender is daarvoor het ideale hulpmiddel! Kalenders bestaan in veel verschillende soorten en maten, maar welke past het best bij jou? Lees snel verder om er achter te komen!

Familieplanner maken

Op maandagmiddag heeft Sophie altijd balletles, Daan moet donderdagochtend naar de tandarts, volgende week vrijdag is de verjaardag van Louise – niet vergeten een cadeautje te kopen – en… wanneer had je nou ook alweer afgesproken om te gaan lunchen met je moeder? Druk, druk, druk!

Herkenbaar? Dan is een familieplanner een echte must have. Voeg namen en foto’s van je gezinsleden toe, schrijf de afspraken van iedereen op en schep orde in de chaos!

De klassieker: een wandkalender

Wil jij een wandkalender voor 2024 maken? Goede keuze! Wandkalenders zijn super overzichtelijk en met het handige ophangsysteem hang je de kalender gemakkelijk op. Kies bijvoorbeeld voor een keukenkalender. Tijdens het koken even een blik op de kalender en jij bent weer helemaal op de hoogte. Kies uit verschillende designs, voeg je favoriete foto’s toe en maak je wandkalender helemaal naar je eigen smaak.

Een fotokalender voor op je bureau

Of je nu thuiswerkt of op kantoor, een bureaukalender is super handig! Zo heb je altijd een goed overzicht van alle data en weeknummers van 2024. Daarnaast staat het ook nog eens heel vrolijk, zo met al die leuke foto’s van je geliefde, jullie kinderen of je familie. Kies jij voor een klassieke bureaukalender met spiraalbinding of ga je voor een trendy kalender in een designhouder? Eén ding is zeker: jouw bureau zal er voortaan een stuk gezelliger uit zien!

Fotokalender: muismat

Toch op zoek naar een andere creatieve kalender voor op je bureau? Wat dacht je van een muismat met kalender? Lekker praktisch en superleuk met jouw mooiste foto’s! De muismat is geschikt voor een optische muis en voorzien van antislipmateriaal aan de onderzijde.

Fotoschrift met kalender

Fotokalender: fotoschrift

Ook al zo’n handig item voor op het werk: een fotoschrift met kalender. Zo heb je een notitieboek en een kalender in één! Het fotoschrift is verkrijgbaar in A4- of A5-formaat, met 160 geruite pagina’s aan de binnenzijde om lekker veel notities te kunnen opschrijven. De voor- en achterkaft van het schrift bevatten een combinatie van een jaarkalender en jouw favoriete foto’s. Zo heb je jouw kalender en de leukste foto’s van je familie, vrienden en gezin altijd bij de hand.

De fotokalender als muurdecoratie

Fotokalender: jaarkalender

Mijn tip voor iedereen die naast een kalender ook mooie decoratie voor aan de muur zoekt: maak een jaarplanner! Een jaarplanner geeft alle data en feestdagen van 2024 goed weer en is daarnaast te verfraaien met jouw leukste foto’s. Met een stijlvolle houten frame of een magnetische hanger hang je de planner gemakkelijk op. Een kunstwerkje voor aan de muur!

Verjaardag vergeten? Niet met deze verjaardagskalender!

Ben jij ook zo slecht in het onthouden van verjaardagen? Dan is een verjaardagskalender echt iets voor jou! In ons online bewerkingsprogramma kies je uit verschillende designs en voeg je gemakkelijk je foto’s toe. Tip: je kunt in het bewerkingsprogramma direct een verjaardag toevoegen door op de datum te klikken. Een verjaardag vergeten is vanaf nu verleden tijd!

Maak jouw eigen agenda!

Fotokalender: agenda

Neem jij jouw kalender het liefst overal mee naartoe? Kies dan voor een agenda! Het fijne aan een agenda is, dat je ‘m altijd bij de hand hebt en dat je er lekker veel notities in kwijt kan. Een agenda voor 2024 ontwerp je helemaal zoals jij dat zelf wilt. Kies voor je favoriete design, pas de kleuren aan, voeg alvast feestdagen en verjaardagen toe en selecteer je allermooiste foto’s. Heb jij het liefst een foto-agenda met een harde fotokaft, een zachte fotokaft of een stijlvolle linnen kaft? Het kan allemaal! Zit je nog op school? Kies dan één van de speciale schoolagenda designs, zodat je jouw lesroosters gemakkelijk kan noteren!

Deel jouw fotokalender met ons!

Welke kalender voor 2024 is jouw favoriet? Laat het ons weten in een reactie of deel jouw eigen creatie met ons via Instagram met de hashtag #mysmartphoto.

Linsey is content manager bij smartphoto en blogt graag. Na werktijd is ze vaak buiten te vinden met haar fotocamera, want fotografie is haar grote hobby! Haar foto's gebruikt ze daarna natuurlijk om mooie fotoproducten en cadeautjes te maken. Linsey geeft je tips en inspiratie om jouw foto's op een creatieve manier te gebruiken en de leukste cadeaus te maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *