Makkelijk en snel een fotoboek maken

Makkelijk en snel een fotoboek maken

Een fotoboek maken veel werk? Niet bij smartphoto! In deze blog lees (en zie je) hoe je eenvoudig en snel een prachtig fotoalbum maakt. Tijd is dus geen issue meer, hoe fijn is dat!

Maak op je computer een mapje met de foto’s die je wil gebruiken en kies een fotoboek en een design. Nu kan je jouw foto’s uploaden en je fotoboek automatisch laten vullen. Nog even een foto toevoegen aan de voorkant van je boek, een leuke titel toevoegen aan je boek, even controleren en bestellen maar! Op deze manier heb jij binnen 5 minuten een mooie herinnering aan jouw vakantie, bruiloft of het eerste jaar van je kindje. Er zijn ook andere redenen om een fotoboek te maken, lees daarom snel verder 😉

Bekijk hier de video: Makkelijk en snel een fotoboek maken

Gemakkelijk en snel je fotoboek maken

Gemakkelijk en snel een fotoboek maken van:

📚 Die leuke vakantie samen met je familie, vriendinnen of partner

Heb je nog veel foto’s liggen van die gave vakantie met je familie, vriendinnengroep of met je partner? Dan is nu het moment deze momenten te bundelen in een fotoboek. Tip: bestel de fotoboeken in meerdere oplages, om ze weg te geven aan je familie of vriendinnen.

📚 Maak een themaboek

Ben je helemaal dol op vliegtuigen of treinen? Of fotografeer je graag landschappen? Doe dan iets moois met deze foto’s en maak er een fotoalbum van zodat je makkelijk iedereen kan laten genieten van jouw prachtige foto’s.

📚 Maak een vriendinnenfotoboek

Beleef je al jaren de leukste avonturen met je beste vriendin? Verzamel dan al jullie leukste/mooiste/grappigste/gênante foto’s en maak hier een fotoalbum van. Want het blijft toch zonde om de foto’s op je telefoon te laten staan. We weten zeker dat ze dit persoonlijk cadeau positief zal ontvangen.

Naast fotoboeken maak je bij ons ook heel makkelijk en snel een mooie foto op wanddecoratie, fotocadeaus, fotoafdrukken en posters, kaarten, maar ook kalenders en agenda’s. Zoveel mogelijkheden om jouw mooiste foto te laten schitteren.

Deel je fotoboek met ons

Wij vinden het het heel erg leuk om jullie fotoboeken te zien. Daarom kun je jouw creatie delen via onze social media Instagram en Facebook. Gebruik dan #mysmartphoto

Mocht je er toch niet helemaal uitkomen, dan staat onze klantenservice klaar om je te helpen.

Lees ook:

Lysanne is online marketeer en dol op persoonlijke cadeautjes, lekker eten en haar planten. In haar vrije tijd staat ze graag op de dansvloer om te genieten van salsamuziek. Ze vindt het belangrijk om inspiratie te delen en daarom vind je leuke tips en ideeën in haar blogs die je direct kan toepassen! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *