Zo maak je een geweldig fotoboek van je verjaardag!

Zo maak je een geweldig fotoboek van je verjaardag!

Een verjaardag is een perfect excuus om een groot feest te geven. Zeker wanneer je jong bent is een verjaardag iets waar je maandenlang naar uitkijkt. Het is dan ook erg leuk om een geweldig fotoboek te maken van je verjaardag! Zo kun je later met plezier terugkijken op die te gekke dag! Maar hoe maak je nou een gaaf verjaardagsboek? Ik geef je een aantal tips voor het maken van een geweldig verjaardagsboek. Of je nou houdt van een druk design, een rustig design of geef jij liever ergens helemaal je eigen draai aan? Het kan allemaal!

Fotoboek verjaardag

1. Een feestelijke omslag voor je verjaardagsboek

Gebruik de omslag om je mooiste momenten van je verjaardag te laten zien. Je kan kiezen voor één moment of voor meerdere kleine momenten op de voorkant van jouw fotoboek. Bij smartphoto vind je diverse feestelijke designs die ervoor zorgen dat je fotoboek gelijk een toffe uitstraling krijgt.

Fotoboek kaft verjaardag
Kaft fotoboek verjaardag
Fotoboek kaft verjaardag roze

2. Kies een leuk design met kleurrijke achtergronden

Wanneer je een fotoboek maakt van een verjaardag is het leuk om een design te kiezen die past bij de jarige en het feest. Over het algemeen is een druk design erg geschikt voor een verjaardagsboek. Maar houd jij of de jarige juist van ‘less is more’? Dan kun je natuurlijk beter een wat rustiger design te kiezen. Hieronder laat ik je een aantal mogelijkheden zien. Er zijn natuurlijk nog veel meer mogelijkheden, bekijk hier alle designs.
Tip: Zie je een geweldig design, maar passen de kleuren niet helemaal bij je? Wanneer je een boek aan het maken bent en je gaat in het linkermenu naar achtergrond, dan kun je gemakkelijk de kleuren wijzigen.

Fotoboek verjaardag design

Verjaardagboek design

3. Voeg mooie symbolen toe voor een extra persoonlijk boek

Het volgende design is vrij strak, maar door zelf leuke symbolen toe te voegen maak je jouw fotoboek helemaal naar je eigen smaak.
Hieronder zie je het fotoboek zonder symbolen.
Fotoboek strak design
Hier laat ik je zien hoe je met behulp van een paar symbolen je fotoboek een hele andere uitstraling geeft.
verjaardagsboek met symbolen

4. Gebruik zwart-wit foto’s

Voor wat extra afwisseling in je fotoboek kun je kiezen voor zwart-wit foto’s. Dit geeft vooral in een strak design een mooi effect! Wanneer je je foto hebt toegevoegd klik je op de foto, linksboven in het menu vind je knop “effecten”.

verjaardagsboek met zwart-wit foto

5. Een perfecte voorbereiding is het halve werk

Leuke versiering, vlaggetjes en confetti zorgen voor een feestelijke uitstraling van iedere kamer. Denk ook aan leuke, gepersonaliseerde snoepzakjes bij een kinderfeestje.  Vergeet niet om ook foto’s te maken van de confetti en de ballonnen, dit zorgt voor kleurrijke foto’s.
Verjaardagsfotoboek

Heb jij nog leuke tips voor het maken van een geweldig verjaardagsboek? Deel het met ons in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *