Bedankje voor juf of meester: onze top 5

Bedankje voor juf of meester: onze top 5

Nu het schooljaar ten einde loopt, is het natuurlijk heel leuk om een bedankje aan de juf of meester te geven. Hij of zij speelt immers toch een hele belangrijke rol in het leven van jouw kind en helpt jouw kind om te leren en te groeien. Maar wat geef je aan een juf of meester? Een gepersonaliseerd cadeau natuurlijk! Wij hebben onze top 5 bedankjes voor juf of meester op een rijtje gezet.

1. Het lekkerste bedankje voor juf of meester: chocolade!

Van chocolade wordt iedereen blij. Daarom is het ook het perfecte cadeau voor de juf of meester! Vind je het leuk om jouw cadeau een persoonlijke touch te geven? Bij smartphoto heb je keuze uit diverse soorten gepersonaliseerde chocolade. Maak bijvoorbeeld een chocolade telegram met een lieve boodschap voor de leraar. Wil je ook graag een mooie foto toevoegen? Dan is het chocolade hart een tof alternatief.

2. Speciaal voor de koffieleut: een gepersonaliseerde mok

Veel leraren vinden het leuk om een praktisch cadeau te krijgen, iets waar ze echt iets aan hebben. Is de juf of meester echt een koffieleut? Dan is een gepersonaliseerde mok een perfect cadeau. Onze mokken kun je niet alleen personaliseren met een leuke foto, maar ook met heel veel verschillende designs en teksten.

Bedankje voor juf of meester: mok

3. Of juist iets leuks voor de theeleut: een theedoos

Hoe leuk is deze houten theedoos? In de theedoos is ruimte voor 9 verschillende smaken en de deksel kun je helemaal ontwerpen zoals jij dat wil. Laat bijvoorbeeld een grappige uitspraak van de juf of meester graveren.

Theedoos

4. Een boekje met foto’s of tekeningen als bedankje voor juf of meester

Wist je dat je bij smartphoto leuke kleine fotoalbums kunt maken? Plaats klassenfoto’s, foto’s van het schoolreisje en andere foto’s van het afgelopen schooljaar in het boekje. Zo heeft de juf of meester altijd nog een leuke herinnering aan de klas. Tip: als je niet genoeg foto’s hebt om het boekje te vullen, is het ook heel tof om de kinderen in de klas te vragen om een tekening te maken voor de leraar. Maak vervolgens een foto van de tekeningen en plaats deze in het fotoboekje. Creatief en origineel!

Fotoboekje

5. Vul een mason jar met lekkere snoepjes

Een mason jar is ideaal als drinkglas voor smoothies en cocktails, maar is ook heel leuk om te gebruiken als snoeptrommel op je bureau. Personaliseer de mason jar met een leuke tekst, vul de jar met lekkere snoepjes en je hebt een fantastisch cadeau voor de leraar!

Volg ons op Instagram!

Wil jij graag nog meer leuke cadeau inspiratie zien? Volg ons dan op Instagram! Daar delen we allerlei leuke tips en zie je de mooiste creaties van onze klanten terug.

Linsey is content manager bij smartphoto en blogt graag. Na werktijd is ze vaak buiten te vinden met haar fotocamera, want fotografie is haar grote hobby! Haar foto's gebruikt ze daarna natuurlijk om mooie fotoproducten en cadeautjes te maken. Linsey geeft je tips en inspiratie om jouw foto's op een creatieve manier te gebruiken en de leukste cadeaus te maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *