Geef een leuk bedankje

Geef een leuk bedankje

Heeft iemand iets speciaals voor jou gedaan? Of wil je laten weten dat iemand voor jou bijzonder is? Dat kan met een leuk bedankje. Bij smartphoto vind je een ruim assortiment aan cadeaus die je stuk voor stuk kunt personaliseren. Dat maakt het bedankje extra speciaal 💙.

Het zachtste cadeautje als bedankje

Verras hem of haar met een super schattig knuffeltje. Kies uit een olifant, vos, beer, konijn, leeuw, wasbeer of een aap en laat een mooie foto of tekst afdrukken op zijn t-shirt.

Woont hij of zij iets verder weg? Dan kan je er ook voor kiezen om dit leuke cadeau op te sturen naar de ontvanger. We weten zeker dat je een lief bericht zal ontvangen wanneer dit lieve knuffeltje is bezorgd.

Wil je graag zijn of haar interieur opfleuren? Maak dan een gaaf kussen met foto. Kies jij voor ons hartvormige kussen of kussen M en bestel je die voor 16.00 uur? Dan wordt deze de volgende dag al bezorgd! Hoe fijn is dat?!

De kussens hebben een afneembare hoes, dus zo hou je ze makkelijk schoon!

Wijnkistje met fles wijn

Lust die speciale persoon wel graag een glaasje wijn? Wij geven hem/haar geen ongelijk 😉. Verras diegene dan met een mooi houten wijnkistje inclusief heerlijke wijn. Kies uit een smakelijke rosé, witte of rode wijn. Deze wordt toegevoegd in het houten wijnkistje: zo is jouw cadeau gelijk compleet.

Is de wijn op? Gebruik het houten kistje dan als opbergdoos voor kleine voorwerpen, zoals elastiekjes of spijkers of andere prullaria.

Bestel je het wijnkistje met/zonder wijn voor 16.00 uur op een werkdag? Dan wordt dit de volgende dag al bezorgd!

Het leukste bloempotje

Een groen cadeau: dat geef je met een super tof bloempotje waar de ontvanger zijn lievelingsplantje in kan zetten en elke dag kan kan kijken naar dit unieke exemplaar. Klik op een design wat je aanspreekt, kies één of meerdere foto’s uit en voilà, daar is jouw eigen, unieke bloempot!

Wil je het helemaal afmaken? Ga dan even langs de bloemist of de supermarkt en haal hier een plantje om de bloempot mee te vullen. Tijd om hem of haar te verrassen met dit originele bedankje, made with love 💙.

Een bedankje om van te smullen

Dit cadeautje valt altijd in de smaak! Laat jullie leukste foto afdrukken op chocolade en het wauw effect zal ontstaan! Deze Belgische chocolade foto bestaat uit een basis van melkchocolade met daarboven op een laagje witte chocolade waar door middel van eetbare inkt de foto op wordt afgedrukt.

Een (kleine) boodschap, een groot gebaar!

Met deze heerlijke chocolade telegram tover je lach om ieders gezicht. Kies tussen witte-, pure en melkchocolade en stel jouw eigen tekst samen. Er is keuze uit verschillende varianten: 21, 28, 30, 36, 48, 60 stuks of een deluxe doos met 35 stuks. En nu extra leuk: voeg een leuke emoji toe aan jouw chocolade telegram om de ontvanger helemaal te verrassen.

Alles netjes op het bureau dankzij dit bedankje

Werkt hij/zij veel aan het bureau en wil je hem of haar verrassen met een mooi cadeau? Bestel dan een deze gave gepersonaliseerde pennenhouder. Kies uit een rond keramiek model of een driehoekige plastic pennenhouder. Hierbij kun je drie leuke foto’s uitkiezen voor aan elke zijde.

Zo geef je een leuk maar vooral praktisch cadeau voor minder dan €15,-! Ben jij team pennenhouder rond of team driehoek?

Pak echt uit

Wil je echt iets bijzonder bedankje geven? Geef dan een smart2give cadeaupakket. Bij dit pakket heb je een compleet cadeau en je kunt de producten in de box personaliseren om het extra speciaal te maken. Op de cadeaupakketten geldt snelle levering: voor 16.00 uur besteld is morgen al in huis!

Kies uit het cadeaupakket BBQ, bad, whisky, granola, gin alcoholvrij, bruisende wijn of ons relax cadeaupakket als tof bedankje.

Blijf op de hoogte

Wil je je dagelijks laten inspireren en als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwste producten? Volg ons dan op onze social media kanalen Facebook en Instagram of abonneer op onze nieuwsbrief.

Lees ook:

Lysanne is online marketeer en dol op persoonlijke cadeautjes, lekker eten en haar planten. In haar vrije tijd staat ze graag op de dansvloer om te genieten van salsamuziek. Ze vindt het belangrijk om inspiratie te delen en daarom vind je leuke tips en ideeën in haar blogs die je direct kan toepassen! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *