Verras jouw super papa met deze leuke Vaderdag ideeën

Verras jouw super papa met deze leuke Vaderdag ideeën

Is jouw papa ook de liefste, de beste en de leukste? Dan verdient hij het om eens flink in het zonnetje gezet te worden op Vaderdag! In deze blog geef ik jou een aantal tips, waardoor jouw super papa deze geweldige Vaderdag nooit meer zal vergeten.

Klusjesdienst voor jouw super papa

Het leukste van Vaderdag is misschien wel dat papa vandaag geen klusjes hoeft te doen! Laat je kinderen een mooie tekening maken, waarop ze tekenen welke klusjes ze vandaag allemaal voor papa gaan doen. Denk hierbij aan boterhammen smeren, drinken pakken(indien de kids oud genoeg zijn om met glazen te lopen) en gras maaien. Met al deze verwennerij voelt jouw super papa zich vast de koning te rijk!

Super papa verdient een ontbijt op bed

Vaderdag ontbijt op bed

Het klinkt wellicht wat cliché, maar een ontbijt op bed doet het altijd goed! Heb je (kleine) kinderen? Ga dan stiekem naar beneden, kook een eitje, bak wat broodjes in de oven en laat de kinderen de broodjes smeren. Een broodje met extra veel hagelslag mag bijvoorbeeld best op Vaderdag.. 😉 Dan nog even een lekkere bak koffie of een kopje thee erbij en papa zal met een grote glimlach wakker worden. Om het nog leuker te maken kun je de thee schenken in zijn eigen mok met die leuke foto van papa en de kinderen. Of ben je goed in Photoshop? Maak van papa een échte superheld en laat deze foto afdrukken op een mok. Succes gegarandeerd.

Vind je een ontbijtje op bed een beetje saai en wil je iets origineler voor de dag komen? Dek dan de tafel beneden en maak een echte ‘American Breakfast’ of wat dacht je van pannenkoeken als ontbijt? En het is ook nog eens super gezellig om met z’n allen beneden aan tafel te ontbijten, zo begin je Vaderdag echt goed.

Origineel ontbijt vaderdag

Knutselwerk

Vaderdag knutselen super papa

Één van de leukste dingen om te krijgen zijn natuurlijk de zelfgemaakte knutselwerkjes van de kinderen. In de blog van Maureen lees je hoe je gemakkelijk met jouw kinderen een leuk Vaderdag presentje in elkaar knutselt!

Cadeau idee

super papa whisky

Laten we eerlijk zijn, cadeautjes horen ook gewoon bij Vaderdag. Naast alle verwennerij is een klein presentje ook wel op zijn plaats.
Wat dacht je van een gekleurd schort met een leuke, gekke foto? Een ideaal cadeau voor de echte barbecue fanaat. Of ga voor een whiskyglas waarin je papa zijn favoriete quote laat graveren. Wat ook erg leuk is om te doen, is om een foto van het hele gezin af te laten drukken op canvas. Kun jij nog niet kiezen? Hier vind je superveel cadeautips voor iedere super papa!

Heb jij nog andere tips om jouw papa een onvergetelijke Vaderdag te bezorgen? Laat het ons weten in een reactie. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *