Vaderdag, de tofste cadeau ideeën voor de liefste papa

Vaderdag, de tofste cadeau ideeën voor de liefste papa

18 juni is het Vaderdag, de perfecte dag om papa eens flink in het zonnetje te zetten.
En daar hoort natuurlijk een leuk cadeau bij! Maar dat is het ´m nou juist… Een leuk cadeau staat al snel gelijk aan een origineel cadeau, want die boormachine of grasmaaier is wel erg afgezaagd toch?

Vaderdag ideeën

Maak Vaderdag persoonlijk!

Weet je nog vroeger? Toen we papa wakker maakten met een ontbijtje, hij nog half slaperig in z´n ogen zat te wrijven en wij enthousiast ons knutselwerkje gaven? Zo simpel en toch zijn dit momenten die we nooit meer vergeten. Dat zelfgemaakte knutselwerkje laten we tegenwoordig maar over aan onze kids, maar wij willen ook graag iets unieks en persoonlijks geven. En dat kan! Hieronder geven we je vijf tips hoe jij er voor zorgt dat Vaderdag dit jaar onvergetelijk wordt.

Je favoriete moment aan de muur

Wanddecoratie is uitermate geschikt om papa een grote glimlach te bezorgen. Of je nou kiest voor een prachtige foto op canvas, aluminium, hout of plexiglas, papa zal verrast zijn! Bekijk eens rustig alle foto´s van afgelopen jaar. Heb je nog foto´s van dat knuffelmomentje van je zoontje met papa tijdens die mooie zomerdag? Of heb je dat leuke moment vast gelegd waar je dochtertje aan papa haar voetbalkunsten liet zien? Zoek een bijzonder moment uit en laat deze afdrukken als wanddecoratie. Ook is het mogelijk om meerdere foto´s samen te voegen. Dit bijzondere cadeau is zeer geschikt om op te hangen in de woonkamer, gang of slaapkamer. Zodat papa iedere keer als hij er naar kijkt wéér een glimlach op zijn gezicht getoverd krijgt.

vaderdag cadeau ideeën

Voor de allerbeste kok van de wereld

Staat papa het liefst de hele dag in de keuken? Of slingert hij bij iedere zonnestraal de BBQ aan? Dan is dit schort een ideaal cadeau! Met dit schort blijven zijn kleren schoon (ook fijn voor de vrouwen onder ons, weer een wasje minder), maar dit schort is natuurlijk zó leuk omdat je het persoonlijk maakt! Kies je favoriete design, upload je mooiste foto´s en iedere barbecue wordt een feestje!

Maak je unieke Vaderdag schort

Altijd bij de hand

Er zijn maar weinig dingen die we eigenlijk áltijd bij ons hebben. Onze telefoon is één van deze dingen. Daarom is dit een perfect cadeau voor Vaderdag! Ontwerp je eigen smartphone hoesje voor papa. Het gepersonaliseerde hoesje zorgt er natuurlijk voor dat de telefoon beschermd is tegen krassen, maar je zorgt er tevens voor dat hij altijd de mooiste momenten bij zich heeft! Laat je leukste, gekke, bijzonderste foto afdrukken op een telefoonhoesje en zorg er voor dat papa liever naar de achterkant van zijn telefoon kijkt dan naar zijn scherm.

Telefoonhoesje maken voor Vaderdag

De leukste onderzetters voor Vaderdag

Wij vrouwen houden van schone tafels zonder krassen, maar de meeste papa´s zijn te lui om een onderzetter te pakken. Daar gaan we verandering in brengen! Met deze gepersonaliseerde onderzetters komt hij graag uit zijn luie stoel om er één te pakken. Kies één van de diverse designs, upload de vrolijkste foto´s en verras papa met een lekker drankje op één van deze onderzetters.

Unieke onderzetters voor Vaderdag

Een persoonlijk tintje

Heb jij jouw cadeau al een tijdje in huis, maar wil je het toch nog graag een persoonlijk tintje geven? Dat kan natuurlijk ook! Ontwerp je eigen label voor die lekkere fles wijn of hang er een leuk verrassingskaartje aan. Die saaie bodylotion of douchegel maak je ineens superleuk door er een toffe, zelfgemaakte sticker op te plakken. Kies een leuk design en upload je mooiste foto. Op deze manier maak je ieder cadeau persoonlijk.

Personaliseer jouw Vaderdag cadeau

Nog geen keuze kunnen maken? Op onze website vind je nog meer unieke cadeau´s.

Cindy is Content Manager bij smartphoto en blogt graag. Na werktijd is ze veelvuldig te vinden in de sporthal of in het voetbalstadion. Ook reizen is een grote hobby! Cindy geeft je tips en ideeën om onze producten op een creatieve manier te gebruiken en diverse bijzondere dagen nog leuker te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *