Verras jouw Valentijn met een origineel Valentijnscadeau

Verras jouw Valentijn met een origineel Valentijnscadeau

Op 14 februari is het weer zover: Valentijnsdag. Tijd om jouw Valentijn te verrassen met een lief en origineel Valentijnscadeau. Maar… in de wirwar van hartjeslolly’s, teddyberen en “doe maar een cadeaubon” kan het soms best lastig zijn om het perfecte geschenk te vinden. Je wil iets leuks, iets nieuws, iets unieks. Iets wat hij of zij nog niet heeft. Lees daarom voordat je doelloos gaat ronddwalen in de winkel eerst even deze blog. Ik heb namelijk de leukste Valentijnsdag cadeautips voor je verzameld. Deze cadeaus zijn super origineel en shop je ook nog eens vanuit je luie stoel. Handig!

Een Valentijnscadeau om op te eten

De liefde van de man gaat door de maag, zeggen ze altijd, maar deze overheerlijke Belgische chocolade zal bij iedereen wel in de smaak vallen. Je kunt bij smartphoto kiezen uit diverse chocolade cadeaus, zoals een foto op chocolade of chocolade telegram. Op zoek naar iets extra liefdevols? Verras jouw Valentijn dan met een chocolade hart met je favoriete foto van jullie samen.

Niets te mokken met deze mokken set

Heeft jouw Valentijn opstartproblemen in de ochtend? Die tijden zijn voorgoed voorbij met deze mokken set. Ideaal om ’s ochtends samen te genieten van een kopje koffie of thee. Je hebt keuze uit heel veel leuke designs met je eigen foto’s, maar ook met grappige illustraties. In een romantische bui? Kies dan voor de mokken set met een hartvormig handvat.

Een fleurig Valentijnscadeau

Een bloemetje op Valentijnsdag hoort er natuurlijk bij. Met deze fotohouder met droogbloemen geef je een originele twist aan dit klassieke Valentijnscadeau. Leuk voor in huis of op de werkplek van jouw Valentijn. De foto in de houder kun je gemakkelijk afwisselen met andere foto’s. Tegelijkertijd zullen de droogbloemen altijd blijven bestaan, net als jullie liefde voor elkaar (leuk voor op de Valentijnskaart, schud ik zomaar even uit m’n mouw). Extra tip: je kunt ook een datum in de houten houder laten graveren. Handig als je Valentijn altijd vergeet op welke datum jullie ook alweer getrouwd zijn of voor het eerst verkering hadden. Weet je Valentijn sowieso nooit welke dag het is vandaag? Deze houder is ook verkrijgbaar als kalender!

Geef een sneeuwbol, maar dan met hartjes

Hoe leuk is deze sneeuwbol met hartjes? Even flink schudden en de kleine hartjes dwarrelen naar beneden. Dit Valentijnscadeau is leuk voor alle leeftijden: van kleine kinderen tot opa of oma. Dat deze sneeuwbol zowel aan de voor- als achterkant voorzien is van een foto, maakt dit geschenk extra leuk.

Er hangt liefde in de lucht

Mannen opgelet! We weten dat jullie over het algemeen niet echt veel begrijpen van de wereld der geurstokjes, maar deze huisparfum diffuser is toch echt wel het perfecte Valentijnscadeau voor haar. Je kunt er een lieve boodschap in laten graveren en sinds kort is het ook mogelijk om een foto te laten afdrukken op de diffuser. Leuk en origineel!

Dit Valentijnscadeau gaat er in als zoete koek

Nog een cadeau dat zeker in de smaak zal vallen bij jouw Valentijn: een koekjestrommel! De deksel van de trommel kun je personaliseren met foto’s of een tekst. Je maakt dit geschenk extra speciaal door er zelfgebakken koekjes in te doen. Ben je net als ik nogal een koekenbakker als het aankomt op koekjes bakken? Geen probleem! Je kunt bij smartphoto ook lekkere koekjes bij je trommel bestellen.

Maak je Valentijnscadeau zelf

Het moge duidelijk zijn: wij zijn fan van gepersonaliseerde Valentijnscadeaus! Door zelf een Valentijnscadeau te maken met jouw favoriete foto’s of een eigen tekst, geef je jouw geschenk een extra persoonlijke touch. Heel veel klanten gingen jou al voor in het maken van een Valentijnsgeschenk. Hoe leuk zijn deze klantcreaties?

Volg ons op Instagram

Heb jij ook iets leuks gemaakt bij smartphoto en wil je dat graag delen met ons? Dat vinden wij tof! Je kunt jouw fotoproduct delen via Instagram met de hashtag #mysmartphoto. Wie weet zie jij jouw creatie dan binnenkort wel terug op onze blog, social media-kanalen of in de nieuwsbrief!

Linsey is content manager bij smartphoto en blogt graag. Na werktijd is ze vaak buiten te vinden met haar fotocamera, want fotografie is haar grote hobby! Haar foto's gebruikt ze daarna natuurlijk om mooie fotoproducten en cadeautjes te maken. Linsey geeft je tips en inspiratie om jouw foto's op een creatieve manier te gebruiken en de leukste cadeaus te maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *