Vier de liefde! Top 5 originele Valentijnscadeaus

Vier de liefde! Top 5 originele Valentijnscadeaus

Het is bijna Valentijnsdag, dé tijd van het jaar om de liefde te vieren met jouw Valentijn. Ben jij op zoek naar een verrassend Valentijnscadeau voor jouw partner, ouders, kinderen, beste vriend(in) of een ander dierbaar persoon? Neem dan snel een kijkje bij onze top 5 originele Valentijnscadeaus en laat je inspireren!

1. Een Valentijnscadeau om op te eten: chocolade!

Wie houdt er nou niet van chocolade? Een perfect Valentijnscadeau voor elke zoetekauw. Hoewel chocolade altijd al leuk (en lekker!) is om te krijgen, is het natuurlijk extra speciaal als er een persoonlijk tintje aan zit. Onze tip: geef een foto op chocolade cadeau! Kies een mooie foto van jullie samen om op de chocolade te laten drukken. Een ander leuk alternatief is de chocolade telegram. Zo maak je een persoonlijke boodschap voor jouw Valentijn met blokjes chocolade. Zowel de foto op chocolade als de chocolade telegram zijn verpakt in een stijlvolle tinnen doos en dus al helemaal klaar om cadeau te geven!

Wist jij dat wij sinds kort nog meer leuke producten met chocolade in ons assortiment hebben? Zowel onze hartvormige koekjestrommel als onze rode en witte mok kan je nu laten vullen met heerlijke Belgische chocolade. Verfraai de koekjestrommel of de mok met jouw favoriete foto’s en je hebt een te gek cadeau!

Valentijnscadeau: koekjestrommel en mok met chocolade
@huisjevolrijkdom

2. Een fotoblok met hartjes en jullie mooiste foto samen

Op zoek naar een sprankelend cadeau? Dan zit je helemaal goed met het fotoblok met hartjes! Dit fotoblok is gemaakt van acrylglas en gevuld met rode hartjesconfetti en glitters. Met een foto van jullie samen maak je hier een uniek en persoonlijk geschenk van. Tip: laat direct meerdere foto’s afdrukken en geef deze cadeau, samen met het fotoblok. Zo kan jouw Valentijn de foto’s af en toe eens afwisselen!

Valentijnscadeau: fotoblok met hartjes
@liekebiemans

3. Spelletjes: een Valentijnscadeau voor jullie samen

Wil jij jouw Valentijn verrassen met iets wat jullie samen kunnen doen? Dan is een gepersonaliseerd spelletje een top idee! Wat dacht je van een set speelkaarten met toffe foto’s van jullie samen? Naast reguliere speelkaarten en memokaarten kan je bij ons ook MyUNO® kaarten personaliseren. Per kleur kan jij één foto toevoegen en zo je eigen persoonlijke kaartspel maken. Urenlang speelplezier gegarandeerd!

Zijn jouw Valentijn en jij eerder puzzelaars dan kaarters? Geef dan een toffe fotopuzzel cadeau! Kies jullie mooiste foto uit of maak een collage met meerdere foto’s van die gezellige vakantie samen of een ander speciaal moment.

4. Laat jouw boodschap graveren in een houten snijplank

Is jouw Valentijn een echte keukenprins- of prinses? Dan maak je hem of haar zeker blij met een eigen houten snijplank! De houten snijplank is leuk om te gebruiken als tapasplank of om broodjes op te serveren. Je kan de plank personaliseren met een grappige tekst, een naam, een datum of een betekenisvolle quote voor jouw Valentijn.

Valentijnscadeau: houten snijplank
@makzien

5. Een Valentijnscadeau om te knuffelen!

Van een vrolijke knuffel wordt iedereen blij! Het T-shirt van onze knuffels ontwerp jij helemaal zelf met een mooie foto of een lieve tekst. Ga jij voor een schattig konijn, een stoere leeuw of toch een gekke aap?

Valentijnscadeau: knuffel
@lindebiemans

Deel jouw Valentijnscadeau met ons!

Heb jij ook een gepersonaliseerd Valentijnscadeau gemaakt voor jouw dierbaren? Deel het met ons op Instagram met de hashtag #mysmartphoto!

Linsey is content manager bij smartphoto en blogt graag. Na werktijd is ze vaak buiten te vinden met haar fotocamera, want fotografie is haar grote hobby! Haar foto's gebruikt ze daarna natuurlijk om mooie fotoproducten en cadeautjes te maken. Linsey geeft je tips en inspiratie om jouw foto's op een creatieve manier te gebruiken en de leukste cadeaus te maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *