10 verrassende valentijnscadeaus voor hem!

10 verrassende valentijnscadeaus voor hem!

Op zoek naar verrassende valentijnscadeaus voor hem? Je vindt het in deze blog! Het is tenslotte dé gelegenheid om te laten weten hoe blij en gelukkig je met hem bent en hoe kan dat beter dan met een mooi valentijnscadeau voor hem? Natuurlijk wil je wel iets origineler uit de hoek komen dan met een afgezaagd kaartje, bos bloemen of doos chocolade.

Wij zetten hieronder de allerleukste tips voor een echt mannelijk én persoonlijk valentijnscadeau voor je op een rijtje!

Valentijnscadeau voor hem

1. Verrassende valentijnscadeaus voor hem: romantische filmmand

Bereid je maar voor op een geweldig romantisch avondje samen, maar vergeet de klassieke romcoms met serenades en hand in hand lopende stelletjes. Deze Valentijn kies jij voor een echte mannelijke film! Actie, horror, science fiction… probeer te achterhalen waar jouw geliefde het allermeest van houdt en schenk hem een recente film uit dit genre. Hij zal des te blijer zijn dat nu eens aan zijn voorkeuren wordt gedacht! Natuurlijk geef je de film niet zomaar, maar steek je hem in een romantische filmmand, waar van alles bijzit voor een gezellig avondje film kijken. Vergeet dus niet de toastjes, lekkere kaasjes en natuurlijk een goede fles wijn. Extra leuk en speciaal wordt het door de flessen wijn te personaliseren, met onze gepersonaliseerde wijndozen. Dit scheelt ook weer inpakken en een cadeaudoos met een romantische foto van jullie tweetjes zal hij een fantastisch valentijnscadeau vinden!

Valentijnscadeau voor hem

2. Verrassende valentijnscadeaus voor hem: een gave laptop sleeve

Waarschijnlijk is ook jouw vriend of man erg gehecht aan zijn laptop of Ipad. Wat zou er leuker zijn als je hem deze Valentijn verrast met een gepersonaliseerde sleeve, met de mooiste foto’s van jullie samen? Zo kan hij altijd terugdenken aan die mooie herinnering. Je kan kiezen voor één mooie foto, of voor een leuke collage van jullie mooiste momenten. De case heeft een extra zachte grijze voering en geschikt voor laptops of tablets met maat 10, 13 & 15 inch. Hij zal er gek op zijn!

Valentijnscadeau voor hem

3. Fotoblok met hartjesglitters

Hoe leuk en origineel is ons nieuwste fotoblok met glitters? Even schudden en de glitters en hartjes vliegen in de rondte. Daarnaast kun je zelf de foto erachter plaatsen, dus als je een keer wilt variëren met andere foto dan kun deze eenvoudig vervangen. Let op, beperkte oplage dus wees er snel bij!

Valentijnscadeau voor hem

4. Een speciale wijnfles

Wijn is altijd een prettig cadeau om te geven of te krijgen. Helaas is zo’n fles wijn nogal onpersoonlijk. Maar daar kan je verandering in brengen! Met een gepersonaliseerde cadeaudoos voor wijn wordt dit een uniek geschenk voor je geliefde. Zet er jullie mooiste foto’s op of kies voor een liefdevolle tekst, natuurlijk van toepassing op jullie als koppel. Is je geliefde niet zo’n wijndrinker? Natuurlijk passen ook andere flessen in deze cadeaudoos (lees: bier en whiskey).

Valentijnscadeau voor hem

5. Crea bea project: optische illusie

Voor de creatievelingen onder ons is deze optische illusie een heel lief cadeautje om je vriend of man mee te verrassen. Aan beide kanten van het papiertje zie je een van jullie, maar wanneer het stokje snel ronddraait tussen je handen… geven jullie elkaar een kusje! Persoonlijker dan dit wordt het niet. Een schattige kleine verrassing, om bijvoorbeeld in zijn lunchbox te verstoppen of op zijn hoofdkussen te leggen!

Valentijnscadeau voor hem

6. Bierglazen met gravering

De meeste mannen lusten wel een biertje op zijn tijd. Hoe leuk is het dan om je geliefde te verassen met een biertje in combinatie met een gepersonaliseerd bierglas? Bedenk een leuke spreuk of gebruik een uitdrukking die jullie vaak gebruiken, dit maakt het bierglas extra speciaal!

Valentijnscadeau voor hem

7. Leren pasjeshouder

Zoek je een stijlvol cadeau dat ook nog eens lang meegaat? Ontwerp dan voor jou vriend of partner een gepersonaliseerde leren pasjeshouder. De combinatie van bruin en leer geeft deze pasjeshouder een stoere look en dit cadeau zal hem dagelijks aan jouw liefde voor hem herinneren.

Valentijnscadeau voor hem

8. Aansteker met tekst

Veel mannen hebben altijd een aansteker op zak en wat is er dan een mooier Valentijnscadeau dan een luxe aansteker met tekst van jullie samen? Zo kun je hem altijd vragen de open haard of kaarsen aan te steken, voor een vleugje romantiek in huis😉!

Gegraveerde aansteker: verrassende valentijnscadeaus voor hem

9. Persoonlijke sleutelhanger

Ook is dit weer een cadeau dat je vriend dagelijks aan jullie doet herinneren en ook nog eens praktisch en leuk is! Want ja, je vind je sleutel toch net iets sneller terug wanneer er een mooie sleutelhanger aan zit. Bij ons kun je verschillende soorten sleutelhangers ontwerpen, zowel een leren sleutelhanger als een sleutelhanger met foto.

Sleutelhanger met foto: verrassende valentijnscadeaus voor hem

10. Bureaukalender

Last but not least… Een foto bureaukalender! Je man/vriend elke maand verrassen met een lieve, mooie of spontane foto van jouw, hem of jullie. Maak de herrieneringen weer tastbaar. Daarnaast is deze bureaukalender ook nog eens een praktisch cadeau en een mooie accessoire voor op zijn bureau.

Bureaukalender met foto: verrassende valentijnscadeaus voor hem

Verrassende valentijnscadeaus voor hem, want deze Valentijn draait om hem

Laat dit jaar Valentijnsdag eens volledig om hem draaien. Want geven is leuker dan nemen, nietwaar? Er is niets romantischer dan je geliefde eens écht te verrassen. Met bovenstaande cadeaus gaat dat zeker lukken. Veel liefde toegewenst! ♥♥♥

Verrassende valentijnscadeaus voor hem

Heb jij nog een leuk idee voor een origineel valentijnscadeau?
Laat het ons weten weten door hieronder te reageren of via #mysmartphoto op Instagram of Facebook.

Lysanne is online marketeer en dol op persoonlijke cadeautjes, lekker eten en haar planten. In haar vrije tijd staat ze graag op de dansvloer om te genieten van salsamuziek. Ze vindt het belangrijk om inspiratie te delen en daarom vind je leuke tips en ideeën in haar blogs die je direct kan toepassen! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.