5x dingen die je kunt doen op Valentijnsdag!

5x dingen die je kunt doen op Valentijnsdag!

14 februari is het Valentijnsdag. Op de dag van de liefde kan je natuurlijk niet met lege handen aankomen, vind jij van wel? Veel mensen vinden Valentijnsdag maar commerciële onzin, want het is toch veel leuker om je geliefde zomaar te verrassen? Daar heb je zeker gelijk in, maar hoe vaak doe je dat eigenlijk? Mocht je concluderen dat je dat niet vaak genoeg doet.. Dan is Valentijnsdag een goed moment om je geliefde te verrassen! Weet je niet wat je hem of haar moet geven? Het hoeft niet altijd een cadeau te zijn, je kunt hem of haar ook verrassen met een leuk dagje uit! In deze blog hopen we jouw te inspireren. Dit zijn vijf leuke dingen die je kan doen op Valentijnsdag!

5x dingen die je kunt doen op Valentijnsdag

Regel een ontbijtje op bed

Begin de dag met een ontbijtje op bed. Een goed begin is het halve werk en zoals men vaak zegt: ‘liefde gaat door de maag’. Om je geliefde te verrassen zet je de wekker lekker vroeg en ga je de keuken in om een heerlijk ontbijtje te bereiden. Vervolgens breng je het leuk gepresenteerd op een dienblad, bij je geliefde op bed.

doen op Valentijnsdag

Zorg voor een verrassing op werk

Valentijnsdag is naast de dag van de liefde ook een normale werkdag voor de meeste mensen. Heb je geen tijd gehad om je geliefde te verrassen in de ochtend? Dan kan je jouw geliefde natuurlijk ook op werk verrassen met een leuk kaartje of een bosje bloemen. Wat je ook kan doen is een gepersonaliseerde bewaardoos maken met leuke foto’s van jullie samen. Stop er bijvoorbeeld een klein cadeautje in zoals een sneeuwbol of wat lekkers en je hebt een superleuke verrassing gecreëerd. Tip: dit kan je ook doen met een leuk sieradenkistje! Het enige wat je nog even hoeft te regelen is het bezorgen van jouw valentijnscadeautje op zijn of haar werk.

doen op Valentijnsdag

Breng een avondje zonder de kids door!

Met Valentijnsdag is het natuurlijk extra fijn als papa en mama eens ongestoord, een gezellig avondje thuis met elkaar kunnen doorbrengen. Regel een oppas voor de kids en geniet van een heerlijke avond. Zodra de kinderen het huis uit zijn is het tijd om de beentjes omhoog te gooien. Plof lekker met elkaar op de bank, gooi een leuke film op de televisie en zet wat lekkers op tafel. Ook de whiskey, wijn of champagne glazen kunnen weer eens uit de kast gehaald worden. Schenk een lekker drankje in en proost op een heerlijke avond met zijn tweeën.

doen op Valentijnsdag

Ga terug in de tijd

Ga met Valentijnsdag terug in de tijd en bezoek plekken van vroeger. Bezoek bijvoorbeeld de plek waar jullie elkaar hebben leren kennen,  de eerste zoen deelden of waar jullie elkaar het ja-woord gaven. Een leuke manier om de oude tijden te herbeleven. Wil of kan je de deur niet uit? Terug gaan in de tijd kan je ook gewoon vanaf je woonkamer doen. Haal herinneringen van vroeger op! Pak alle dozen met fotoboeken en foto’s van vroeger erbij en blader er gezellig met het hele gezin doorheen. Laat je kinderen je favoriete foto’s zien met de meest bijzondere momenten, zoals jullie bruiloft, de eerste vakantie van jullie samen of de leukste foto’s van het uitgaan van vroeger.

doen op Valentijnsdag

Ga een weekendje weg

Verras je partner met een weekendje weg. Zoek een leuke stad en breng een romantisch weekendje weg door in een luxe hotel met alles erop en eraan. Natuurlijk kan je ook alle aanbiedingen goed in de gaten houden en goedkope vliegtickets scoren naar een leuke bestemming buiten Nederland. Een weekendje Parijs of een leuke citytrip door Londen, het hoeft allemaal niet duur te zijn als je de reiswebsites goed in de gaten houdt!

doen op Valentijnsdag

Weet jij al wat je gaat doen op Valentijnsdag?

Maureen schrijft overdag o.a. teksten voor de blog en social media van smartphoto. In de avond houdt ze van een goede film of serie. Haar vrije tijd besteedt ze verder graag aan het bloggen op haar eigen website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *