Een kleurplaat voor het Paasweekend

Een kleurplaat voor het Paasweekend

Het Paasweekend komt steeds dichterbij. De ene familie gaat paaseieren zoeken, de andere familie versiert eieren tot ware kunstwerkjes. Maar de meeste gezinnen genieten van een heerlijk uitgebreid Paasbrunch. Omdat je dan langer tafelt dan normaal, is het net zo gezellig extra aandacht aan de tafel te besteden. Zorg bijvoorbeeld voor een kleurplaat voor de kids tijdens dit Paasweekend. En verder voor een gezellige tafelsetting met een persoonlijke tintje.

In deze blog kun je onze Smartphoto Paaskleurplaat downloaden, maar ook inspiratie opdoen voor een vrolijke Paastafel.

Download de Smartphoto Paaskleurplaat hier

Voor een kleurplaat zijn kleurpotloden essentieel. Om deze niet kwijt te raken, kun je de mooiste etuis maken. Je kinderen bergen zo alle tekenspullen heel eenvoudig op in hun eigen etui. Hoe leuk is dat?!

Een mooie placemat mag niet ontbreken op een Paastafel

Een placemat is zeer praktisch, maar vrolijkt de tafel ook zeker op. Helemaal als je hem zelf gemaakt hebt! Maak hem eenvoudig in ons programma en bestellen maar!

Een mooie mok

Naast een kleurplaat voor het Paasweekend mag een eigen mok niet ontbreken. Bestel er eentje voor elk gezinslid. Een eigen mok met foto zorgt voor een goed begin van je dag en je zult ook niet in verwarring raken. Welke foto zie jij het liefst op je eigen mok?

Maak jouw Paastakken uniek

Wil je jouw Paastakken een upgrade geven? Bestel dan onze houten hangers met foto. Druk er lente foto’s op af zodat ze passen bij het hopelijk lekker weer tijdens Pasen. En als Pasen voorbij is, dan kun je de hangers een leuke plek geven op het prikbord. Of natuurlijk tijdens kerst in de boom hangen. Onze houten hangers met foto zijn dus multifunctioneel.

Lysanne is online marketeer en dol op persoonlijke cadeautjes, lekker eten en haar planten. In haar vrije tijd staat ze graag op de dansvloer om te genieten van salsamuziek. Ze vindt het belangrijk om inspiratie te delen en daarom vind je leuke tips en ideeën in haar blogs die je direct kan toepassen! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *