DIY: Zo maak je je eigen fotohanger!

DIY: Zo maak je je eigen fotohanger!

De zomer is voorbij… Maar wij hebben dé ideale manier om het zomergevoel nog langer vast te houden in huis! Doe meer met al die prachtige zomerfoto’s en maak je eigen hippe fotohanger!

Leuke foto’s brengen altijd een gezellige sfeer in huis. Al die mooie herinneringen toveren een glimlach op je gezicht. Wat dacht je van die leuke foto’s van de vakantie, toffe barbecue en dat gezellige feestje?

Zin om de creatieveling in jezelf naar boven te halen? In deze DIY video ontdek je hoe je eenvoudig & snel een hippe fotohanger kan maken met je allermooiste foto’s!

Wedden dat dit dé blikvanger van je interieur wordt? Super leuk om op te hangen in jouw kamer! Hang hem op in de slaapkamer, woonkamer of bijvoorbeeld op het toilet. Het is ook leuk om deze zelfgemaakte hanger cadeau te doen aan jouw vriendin, familie of iemand die je dierbaar is.

Geïnspireerd?

Zin gekregen om eraan te beginnen maar nog geen foto’s voorhanden? Bestel dan je vierkante foto’s voor het mooiste resultaat!

Wist je dat we naast fotoafdrukken ook fotoboeken, wanddecoratie, kalenders, fotocadeaus en fotokaarten verkopen? Kijk snel op onze site om ons assortiment te ontdekken.

Veel plezier met het knutselen! ♥ Vergeet niet je creatie met ons te delen via Instagram met de hashtag #mysmartphoto.Vergeet ons ook niet te volgen via Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Lees ook:

Ben je benieuwd wat je nog meer kunt doen met je foto afdrukken? Lees het dan in onderstaande blogs en til jouw foto’s naar een hoger niveau.

Lysanne is online marketeer en dol op persoonlijke cadeautjes, lekker eten en haar planten. In haar vrije tijd staat ze graag op de dansvloer om te genieten van salsamuziek. Ze vindt het belangrijk om inspiratie te delen en daarom vind je leuke tips en ideeën in haar blogs die je direct kan toepassen! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *