De leukste manieren om je poster op te hangen

De leukste manieren om je poster op te hangen

Posters zijn momenteel weer helemaal trendy! Je kent ze vast nog wel van vroeger. Waarschijnlijk had jij als kind de muren en plafond van je slaapkamer (helemaal) volhangen met posters van je grote idolen. Herkenbaar? Speciaal voor de posters bracht je wekelijks een bezoekje aan supermarkt om dat ene tijdschrift te scoren. Helaas worden we er niet jonger op en is die leuke tijd voorbij. Maar posters die bestaan nog steeds en zijn tegenwoordig super hip! Posters met geometrische vormen, quotes en tekeningen vliegen over de toonbank. Alles om ons interieur er zo prachtig mogelijk uit te laten zien. Het moet tegenwoordig namelijk wel ‘Pinterest en Instagram waardig’ zijn. Ook kan je tegenwoordig overal je foto’s op laten afdrukken. Foto’s van jouw mooiste momenten, heb je binnen no-time als poster aan je muur hangen. Dit zijn de leukste manieren om je posters op te hangen!

Op verschillende manieren je posters ophangen

Ideaal om je interieur mee af te maken en om na te genieten van de mooie momenten die we hebben meegemaakt.

Posters aan je muur

Inlijsten

Er zijn heel veel verschillende manieren om je poster op te hangen, maar de meest voorkomende is toch wel door middel van een fotolijstjes. Het geeft je poster extra bescherming, maar zorgt er ook voor dat je poster meer luxe uitstraalt. Het maakt de ruimte helemaal af. Tip: speel met fotolijstjes, hang verschillende formaten bij op verschillende manieren bij elkaar voor een leuk en speels effect.

Kledinghangers

Krijg je bij de kassa al je kledinghangers mee, gooi ze dan niet direct weg! Wat moet ik ermee zal je denken,  maar zo nutteloos zijn die hangers niet! Heb je nog oude kledinghangers liggen waar je niks meer mee doet? Gooi ze niet weg, maar gebruik ze! De hangers zijn namelijk ideaal om posters aan op te hangen. Handig wanneer je geen fotolijstjes in huis hebt. In een handomdraai heb jij op een unieke en simpele manier je posters aan de muur hangen. Superleuk toch? Het maakt de ruimte gelijk heel sfeervol!

Stijlvol maar eenvoudig

Washi-tape

Ken jij het fenomeen washi-tape al? Het is simpelweg gekleurd tape met leuke patroontjes erop. Tegenwoordig heeft bijna iedereen wel washi-tape in huis liggen. Jij nog niet?
Voor nog geen euro heb je het in huis! Te koop bij verschillende bekende budget winkels en doe-het-zelf zaken. Het kost je bijna niks, maar je kan het wel voor veel dingen gebruiken. Naast knutselen en spullen versieren kan je het ook perfect gebruiken om je posters mee op te hangen. Handig toch? Waarom zou je nog een – duur – fotolijstje aanschaffen als je er van washi-tape zelf een lijstje kan maken?

Aan een touwtje

Touw is altijd handig om in huis te hebben en waarschijnlijk heb je het ook wel in huis. Heb je geen fotolijstjes meer in huis om je nieuwe posters in op te hangen? Dan biedt touw jou een goede (tijdelijke) oplossing! Een goedkope, maar tevens stijlvolle manier om je posters en foto’s mee op te hangen. Je kan je poster vervolgens makkelijk bevestigen met (papier)clipjes of knijpers. Het geeft je ruimte gelijk heel veel sfeer en het kost je bijna niks!

Klembord

Een klembord, een handig item dat de afgelopen jaren bekender is geworden, omdat mensen het tegenwoordig voor hun interieur gebruiken. Want eigenlijk is er niks bijzonders aan en bestaat het al jaren, maar werd het alleen gebruikt om je papier aan vast te klemmen. Heb jij een klembord in huis? Wat doe je daar mee? Je gebruikt hem vast niet veel? Binnenkort wel, want weet je wat nog leuker is? Je klembord aan de muur hangen en er vervolgens foto’s of quotes aan te hangen. Het ziet er natuurlijk super stijlvol uit. Een goede manier om van die saaie lege muur af te komen! Om je muur nog speciale en gaver te maken, kan je heel veel klemborden bij elkaar hangen. Het geeft een supermooi effect aan de muur. Binnen no-time is jouw muur een echte blikvanger!

Welke wanddecoratie hangt er aan jouw muur?

Maureen schrijft overdag o.a. teksten voor de blog en social media van smartphoto. In de avond houdt ze van een goede film of serie. Haar vrije tijd besteedt ze verder graag aan het bloggen op haar eigen website.

2 comments

  • Je idee om posters op de kledinghangers te hangen spreekt me aan! Ik wil verschillende motiveerde posters printen en op de leuke manier op mijn kantoor te hangen zodat ons kantoor er gezelliger en origineler uit ziet. Bedankt voor het idee! Hopelijk vinden mijn collega’s mijn initiatief leuk.

    Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *