De leukste cadeaus voor minder dan 10 euro

De leukste cadeaus voor minder dan 10 euro

In deze blog delen we de mooiste cadeautjes die je voor minder dan 10 euro bij ons besteld. Maar natuurlijk veel meer waard zijn door jouw gepersonaliseerde toevoeging!

Mok met foto of tekst

Wist je dat onze mok met foto of tekst maar €9,99 is? Ga je voor een gekleurde binnenkant, bijvoorbeeld met roze, rood, blauw of zwart, dan betaal je slechts €12,99!

Een cadeautje wat je aan iedereen kan schenken, want iedereen gebruikt dagelijks een mok om zijn drankje uit te drinken!

Mok met jouw foto of tekst

Sleutelhanger voor minder dan 10 euro

De mooiste sleutelhanger die maak je natuurlijk zelf! Dit cadeautje is ook minder dan 10 euro. Je betaalt namelijk maar € 9,99 voor deze stijlvolle sleutelhanger. Een perfect cadeautje voor je beste vriend, opa, oma, tante of aan jezelf cadeau kan doen! En nog praktisch ook, want zo vind je de sleutels snel terug en de foto doet denken aan fijne herinneringen, aan jullie warme band of laat gewoon zien hoe mooi jouw huisdier bijvoorbeeld is.

Sleutelhanger met foto

Ga goed gepland het jaar door

Onze bureaukalender doet elk bureau opfleuren! Elke maand is het weer een feest als een nieuwe foto’s tevoorschijn komt. Tip: voeg foto’s toe die passen bij de maand, dus plaats bij de maand december een mooie winterfoto! En tijdens de zomermaanden een vrolijke zonnige foto. En dat voor minder dan 10 euro!

Bureaukalender M

Muismat met foto

Naast een toffe bureaukalender mag een prachtige gepersonaliseerde muismat natuurlijk ook niet ontbreken op het bureau. Nooit meer gedoe met je muis en een gezellige werkomgeving bevorderen zeker het werk achter jouw computer! Bestel hem daarom voor maar € 9,99 op onze site.

Muismat met foto

Fotoboeken voor minder dan 10 euro

Wist je dat wij verschillende fotoboeken onder de 10 euro verkopen? Zo hebben we ons Collection 52 fotoboek waarin exact 52 foto’s te plaatsten zijn. Hartstikke leuk als je bijvoorbeeld een jaar wil samenvatten of als fotocadeau voor een vriendin met al jullie mooiste foto’s. Daarnaast hebben we ook ons Fotoboek formaat M. Dit leuke fotoboek heeft een zachte kaft en is handig om mee te nemen.

Fotoboek M – Zachte kaft

Praktisch en gezellig cadeau voor minder dan 10 euro

Onze placemat met foto is bij vele gezinnen favoriet. Het maakt het avondeten nog gezelliger als je kijkt naar die leuke foto. Daarnaast is hij makkelijk af te nemen, maar let op: hij mag niet in de vaatwasser. Ontbijt, lunch of avondeten, het wordt nu altijd een feestje om aan tafel te gaan. En dat voor minder dan 10 euro!

Placemat met foto

De leukste accessoire voor jouw boek

Heerlijk en ontspannen lezen en nooit meer zorgen over waar je was gebleven dankzij de leukste boekenlegger. Ook leuk om te geven aan een boekenworm 😉

Boekenlegger met foto

Een persoonlijk drankje

Wil je een wijnliefhebber een bijzonder cadeautje geven? Bestel dan onze etiketten voor flessen. Zo heb je in een handomdraai de standaard fles omgetoverd tot een heel leuk en persoonlijk cadeau! Succes gegarandeerd met geven!

Etiketten voor flessen

Wat is jouw favoriete betaalbare cadeau?

Welk cadeau geef jij graag aan je dierbare? Laat het ons weten via onze socials Instagram of Facebook met de #mysmartphoto of reageer hieronder.

Lees ook:

Lysanne is online marketeer en dol op persoonlijke cadeautjes, lekker eten en haar planten. In haar vrije tijd staat ze graag op de dansvloer om te genieten van salsamuziek. Ze vindt het belangrijk om inspiratie te delen en daarom vind je leuke tips en ideeën in haar blogs die je direct kan toepassen! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *