Unieke kerstcadeautjes onder de 20 euro

Unieke kerstcadeautjes onder de 20 euro

Ben je op zoek naar een aantal originele kerstcadeautjes, maar wil je niet al te veel geld uitgeven? Bij smartphoto vind je heel wat leuke, gepersonaliseerde cadeautjes waar je iedereen blij mee maakt. En weet je, die hoeven helemaal niet duur te zijn! Ik heb de leukste kerstcadeautjes onder de 20 euro voor je op een rijtje gezet!

Low budget kerstcadeaus – kerstcadeautjes onder de 20 euro

Deze cadeautjes zijn erg lief voor je portemonnee en zullen vast en zeker in de smaak vallen. Doe je vrienden en familie een plezier met een kwalitatief en gepersonaliseerd cadeau met jouw eigen foto’s en/of tekst! Zo heb jij voor minder dan 20 euro een fantastisch en uniek kerstcadeau!

1. Kalender

Een klassieker! Scoor je zeker en vast mee bij de grootouders. Personaliseer een kalender met foto’s van je familie of met mooie natuur- of reisfoto’s. De kerstperiode is de ideale periode om iemand al die mooie herinneringen van het voorbije jaar cadeau te doen!
Prijs: vanaf €12,99.

2. Bloempotje

Een klein cadeautje voor iemand die houdt van gezelligheid en sfeer in huis? Dat is ons gepersonaliseerde bloempotje! Of je er nu een foto op plaatst of kiest voor een leuk kerstdesign met een toepasselijke quote, met een schattige plantje erin ziet het resultaat er sowieso geslaagd uit!
Prijs: vanaf €16,99

3. Kussentje

Een zeer knuffelbaar cadeau voor iemand die houdt van gezellige winteravonden, of die misschien pas is verhuisd. Personaliseer een kussen met een foto en/of tekst, en bezorg hem of haar een mooie decoratie én knuffel tegelijk.
Prijs vanaf €16.49

4. Keukenschort

Een klassieker voor iedere kookliefhebber, want je kan nooit teveel keukenschorten hebben! Maar jij maakt het extra speciaal door er iets persoonlijks aan toe te voegen door middel van een foto of quote.
Prijs: €16.99

5. Mok met kerstmotief

Hoe gaaf is deze klassieker. Want wat is er nu leuker dan je dag starten met een kopje koffie of thee waarmee je kan wegdromen bij je mooiste herinneringen?
Prijs: €10.99

6. Gepersonaliseerde speelkaarten

Ken jij iemand die gek is op spelletjes en komt er al een snel een pakje kaartje op tafel? Dan hebben wij het perfecte cadeau. Een set gepersonaliseerde speelkaarten. We hebben heel wat speelkaarten die je kan personaliseren: Uno, kwartet, memo, het klassieke kaartspel… Aan jou de keuze. 
Prijs: vanaf €12.99

7. Sneeuwbol

De gepersonaliseerde sneeuwbol is één van onze nieuwste cadeaus in het smartphoto assortiment en is met zijn schittering van glitter en sneeuw een prachtig geschenk voor jong en oud. Voeg aan deze bol je mooiste herinneringen, momenten, plaatsen toe en maak van de sneeuwbal een top kerstgeschenk.
Prijs: €12.99

8. Sleutelhanger

Klein maar fijn: een leuke sleutelhanger met een mooie foto erop, waarvan de ontvanger standaard een glimlach op zijn gezicht krijgt! Niet echt een goeie foto voorhanden? Dan kan je er ook gewoon een lieve (of grappige) quote opzetten!
Prijs: vanaf €9.99

9. Onderzetters

Deze gepersonaliseerde onderzetters zouden met de feestdagen wel eens heel goed van pas kunnen komen! Klinken op het nieuwe jaar, maar toch nog eens nagenieten van al die mooie momenten van het voorbije jaar.
Prijs: €24,99

Heb jij het ideale kerstcadeau al gevonden? Wil je nog meer cadeau ideeën? Lees dan zeker ook even deze blog! Of heb je zelf nog leuke ideeën voor kerstcadeautjes onder de 20 euro?

Laat het ons weten in de reacties hieronder of via Instagram met de hashtag #mysmartphoto!

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *