35 originele kerstcadeaus voor de hele familie

35 originele kerstcadeaus voor de hele familie

Ben je op zoek naar het ideale kerstcadeau? Geen stress, want hieronder vind je 35 persoonlijke cadeau-ideetjes voor hem, voor haar, voor kinderen, voor oma & opa, voor vrienden, voor de allerkleinste en zelfs voor je huisdier! Hashtag #petlovers. Deze kerstcadeaus zijn uniek aangezien je ze zelf maakt met je eigen foto’s of tekst, afhankelijk van het product dat je kiest. Handige spulletjes, decoratie, kleding, grappige of handige ideetjes: je vindt hier een geschikt cadeau voor ieder familielid.

Wat dacht je ervan om al je kerstinkopen op één avond te doen, vanuit je luie stoel? 

Ben jij nog op zoek naar leuke cadeautjes voor onder de kerstboom dit jaar? Check dan zeker onze 35 cadeau-ideetjes voor kerst. Succes gegarandeerd!

1. Kerstcadeaus voor hem

  1. Speelkaarten – vanaf €10,99
  2. Leren sleutelhanger– vanaf €19,99
  3. Whiskyglas  – vanaf €14,99
  4. Flesopener– vanaf €9,99
  5. Gekleurde mok – vanaf €13,99
Maak een Leren sleutelhanger

Mannen… we weten nooit zo goed wat we voor ze moeten kopen! Maar wees gerust, met deze 5 uiteenlopende kerstcadeau-ideeën kan je alle mannen uit je omgeving plezieren.  Door een foto of leuke tekst aan je cadeautje toe te voegen, zal je vriend, papa of broer helemaal enthousiast worden. Hij zal telkens opnieuw aan je denken wanneer hij ‘s morgens zijn koffie drinkt of een biertje openmaakt met zijn nieuwe opener.
Psst: weet je trouwens wat het favoriete cadeau is van onze mannelijke klanten? De gepersonaliseerde speelkaarten! Het is maar een tip… 🙂

2. Cadeau-idee voor haar

  1. Sleutelhanger – vanaf €9,99
  2. Gepersonaliseerde fotoagenda  – €16,99
  3. Badkamer set – vanaf €32,99
  4. Gepersonaliseerd kussen (foto’s, tekst, motiefjes) – vanaf €16,49
  5. Laptop sleeve vanaf €17,99
Badkamer set

Met deze ideetjes kan je vrouwen van alle leeftijden bekoren: alles hangt af van de manier waarop je ze personaliseert! Denk maar aan foto’s van de kinderen voor mama’s, van de kleinkinderen voor oma’s of van hun huisdier voor dierenliefhebbers. Door tekst toe te voegen, kan je bovendien een grappige quote, een leuke knipoog of een lief woordje op je cadeautjes plaatsen. Leuk, toch?

Kies voor een sleutelhanger of agenda die je personaliseert met één van haar lievelingsfoto’s. En gezien de winterperiode voor de deur staat, zijn cosy cadeautjes ook steeds een hit: wat dacht je van een badkamerset of een kussen met een leuke foto. Maar ook een praktisch voorwerp kan je persoonlijk maken, denk maar aan onze leuk hoezen voor jouw laptop.

3. Kerstcadeaus voor kinderen

  1. Gepersonaliseerd kinderboek met het kindje in de hoofdrol – vanaf €12,99
  2. Kinderschort – vanaf €16,99
  3. Placemat van kunststof – €9,99
  4. Memo spel – €14,99 of puzzel – €12,99
  5. Sneeuwbol – €12,99
Maak een Memoryspel

Kinderen voelen zich graag uniek, dat weten we allemaal. Daarom zijn gepersonaliseerde boekjes zo leuk, waarin het kind zelf de hoofdrol speelt. Afhankelijk van de leeftijd en de smaak van je zoon of dochter kan je ook kiezen voor een kinderschort – ideaal voor kleine keukenhelden -, een kunststof placemat om dagelijks te gebruiken, een memo spel of een mooie puzzel van een leuke  familiefoto. Wil je iets geven wat echt met kerst en de winter te maken heeft? Ga dan voor een sneeuwbol met zijn of haar favoriete foto, hoe leuk is dat!

4. Cadeau-idee voor oma & opa

  1. Fotoboekje – €8,99
  2. Verjaardagskalender – vanaf €12,99
  3. Onderzetters – €24,99 voor 6 stuks
  4. Bloempot –  vanaf €16,99
  5. Receptenboekje – vanaf €19,99
Bloempot

Een origineel kerstcadeau geven aan oma & opa lijkt soms moeilijk. Maarrrrr, foto’s zijn altijd een goede keuze! Sommige opa en oma’s die nog niet helemaal into computers zijn houden nog het meest van foto’s. Schenk hen een fotoboek met foto’s van hun kleinkinderen, ze zullen er zeker mee pronken bij iedereen die op bezoek komt. Of wat dacht je van een handige verjaardagskalender? Ze zullen ook maar al te graag hun gepersonaliseerde onderzetters boven halen met de mooiste familiefoto’s erop en ongetwijfeld allerlei plekjes vinden in huis voor de schattige bloempotten. En mocht je dit zelf nog niet van hen gekregen hebben – want oma’s recepten zijn altijd de beste, nietwaar? – dan is ook het receptenboekje een origineel idee!

5. Kerstcadeaus voor vrienden

  1. Wijnglazen– €29,99 voor 2
  2. Houten snijplank– €22,99
  3. Reisbeker – €19,99
  4. Foto’s in een doosje – €19,99
  5. Bewaardoos  vanaf €14,99
Bewaardoos

Zoek je nog een origineel kerstcadeau voor je vrienden waar ze het hele jaar door plezier aan hebben? Wees innovatief en ga voor een exclusief cadeau: gepersonaliseerde wijnglazen zijn perfect voor een pasgetrouwd koppel bijvoorbeeld. De houten snijplank is een perfect cadeau voor iedereen die gek is op koken óf lekker eten. 😉 Is jouw vriend of vriendin veel onderweg? Dan is deze reisbeker een perfect cadeau. Hebben jullie veel mooie momenten meegemaakt? Laat deze mooie momenten afdrukken en verzamel ze in een doosje. De bewaardoos is ook heel veelzijdig. Hij kan dienen als luxueuze verpakking voor een simpel cadeautje, ofwel als cadeautje op zich. Je kan hem op een ludieke manier opvullen met confetti, fotoprints of leuke gadgets die typerend zijn voor jullie vriendschap. Of maak een mooie bon voor de ontvanger, zoals “tegoed om je kinderen 1 dag bij mij te droppen & tijd voor jezelf te nemen” of “tegoed voor een glas wijn samen na een lange werkdag”. Succes gegarandeerd!

6. Cadeau-idee voor baby’s

  1. MyNameBook – €29,99
  2. Rompertje – €14,99
  3. Slabbetje – €12,95
  4. Knuffel – €12,99
  5. Poster collage – Vanaf1,99
Romper

Voor de allerkleinsten is het soms lastig om een leuk pakketje te vinden voor onder de boom, maar bij smartphoto vind je ook voor baby’s genoeg leuke cadeautjes. Een voorleesboekje met eigen naam is leuk om te bestellen in het eerste levensjaar en zullen ze jarenlang plezier van hebben. Vertroetel hen met een gepersonaliseerde romper of leuk slabbetje. Of ga voor een schattige knuffel met een leuke foto.Een ander ideetje is om de mooie herinneringen van zijn eerste levensjaren af te drukken in een collage! Keuze genoeg :-).

7. Cadeau-idee voor huisdieren

Ben jij dol op je huisdier en vind jij dat jouw kat, hond, konijn of cavia ook een cadeautje verdient met kerst? Dan hebben we hieronder de volgende ideetjes voor je.

Maak een Voerbak
  1. Naamplaatje of penning – €9,99
  2. Kussen(sloop) met foto – vanaf €16,49
  3. Deurmat – €29,99
  4. Voerbak –  €18,99
  5. Naamplaat  – €17,99

Welke leuke fotoproducten ga jij cadeau geven dit jaar? Of welke zou je het liefst zelf ontvangen? Deel ze met ons in een reactie, of laat jouw cadeautjes zien op instagram met de hashtag #mysmartphoto.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *