Leuke cadeautjes voor kinderen

Leuke cadeautjes voor kinderen

Wij hebben in ons assortiment super veel leuke cadeautjes voor jouw kinderen. In deze blog delen we dan ook graag leuke cadeautjes voor kinderendie je ze elk moment kan geven en veel plezier zullen opleveren!

1. Een gezellig uitje

Heeft jouw zoon of dochter zijn zwemdiploma gehaald? Verras heb dan met wat lekkers en ga dat weekend een leuk dagje weg. Ga bijvoorbeeld naar een pretpark of dierentuin om samen te genieten van de achtbanen of de mooie dieren. Vergeet dan niet genoeg te drinken uit de drinkfles. Is er slecht weer voorspeld? Neem jouw zoon of dochter dan gezellig mee naar de bioscoop. Er draaien vaak familiefilms in de bioscoop. Liever iets anders, kijk dan naar de agenda van het theater bij jou in de buurt. Een leuke middag of avond is gegarandeerd, ook met slecht weer 😉.

Leuke cadeautjes voor kinderen

2. Eigen schoolspullen

Jouw kindje zal helemaal de show stelen als hij of zij met gepersonaliseerde etui naar school zou gaan. De etui is helemaal uniek en ook de juffrouw of meester zal direct herkennen dat die etui eigendom is van jouw kind. Ook handig is onze broodtrommel met foto. Helemaal als je ’s ochtends voor meerdere gezinsleden de lunch gaat klaarmaken, kan je makkelijk uit elkaar houden wie welke broodjes mee krijgt.

Leuke cadeautjes voor kinderen

3. De liefste knuffel

Welke kindje houdt nou niet van knuffels? Geen enkele! Het is voor jouw kindje ook hartstikke gezellig om samen met zijn of haar knuffel te spelen, te slapen en mee te nemen naar vriendjes en op vakantie. En wat is er nou leuker dan een knuffel gecombineerd met een mooie foto? Denk bijvoorbeeld aan een mooie gezinsfoto of een foto van jouw kindje samen met zijn of haar huisdier💕. We hebben de keuze uit verschillende soorten diersoorten knuffels, maar verkopen ook de klassieke teddybeer met foto. Een super leuk cadeautje voor kinderen!

4. De leukste puzzel!

De meest originele puzzel bestel je bij ons! We hebben namelijk een hele leuke foto puzzel die je samen met jouw kindje kan gaan maken. We hebben twee varianten, namelijk de 24 stuks puzzel en de 36 stuks puzzel. Samen puzzelen geeft ook nog eens een ontspannend effect.

Leuke cadeautjes voor kinderen

5. Lekker springen

Kinderen hebben energie. Veel energie 😬! Een goede manier om deze energie kwijt te raken is lekker buiten spelen. Maar als er niemand is om samen mee te spelen, dan is een trampoline een uitkomst! Wie kan het hoogst springen?

6. Een eigen voorleesboekje

Wie heeft er nou een boekje met zichzelf in de hoofdrol? Niet veel kindjes kunnen dat zeggen. Maar dankzij ons voorleesboekje kun je eenvoudig een boekje maken over jouw kindje. Het voorleesboekje met foto’s is helemaal leuk om aan het kleine broertje of zusje te voor te lezen. Wat een avonturen heeft hij of haar beleeft op die dag naar het bos of strand 😉.

Leuke cadeautjes voor kinderen

7. Avondeten met de leukste placemat

Fleur de tafel op met de meest persoonlijke placemat met foto. Het staat heel gezellig op tafel en is ook nog eens praktisch. Onze placemat is gemaakt van kunststof, dus dat is heel eenvoudig om af te nemen!

8. Je eigen t-shirt

Een van de andere leuke cadeautjes voor kinderen is een t-shirt dat helemaal van jouw kind is! Hoe uniek? Je kunt bij ons t-shirt met foto zowel de voorkant als achterkant personaliseren. Oh, en het mooie is, we hebben ook shirts voor volwassenen. Je kunt dus een eigen gezin’s t-shirt maken voor die leuke fotoshoot!

Leuke cadeautjes voor kinderen

9. Een boekenlegger

Lezen is leuk! Maar om dit lezen nog leuker te maken kun je bij ons een eigen boekenlegger maken. Zo vergeet je nooit waar je was gebleven was in het verhaal en stimuleer je jouw zoon of dochter nog meer te gaan lezen met deze mooi boekenlegger.

Leuke cadeautjes voor kinderen

10. Een eigen sleutelhanger

Sleutels kwijt? Ohnee, niet alweer! Met een mooie sleutelhanger verklein je het effect om je sleutels kwijt te raken. Daarnaast, als iedereen van het huishouden zijn eigen gepersonaliseerde sleutelhanger heeft, dan zal je nooit misgrijpen naar de fietssleutel van jouw zoon, dochter of partner!

Leuke cadeautjes voor kinderen
Onze houten sleutelhanger

Welke leuke cadeautjes voor kinderen zou jij bestellen?

Laat ons weten welke fotocadeautje jij voor jouw kinderen zou bestellen via #mysmartphoto via Facebook, Instagram of door een reactie hieronder achter te laten!

Lysanne is online marketeer en dol op persoonlijke cadeautjes, lekker eten en haar planten. In haar vrije tijd staat ze graag op de dansvloer om te genieten van salsamuziek. Ze vindt het belangrijk om inspiratie te delen en daarom vind je leuke tips en ideeën in haar blogs die je direct kan toepassen! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *