Verras papa met een origineel fotocadeau!

Verras papa met een origineel fotocadeau!

Verras papa met een origineel fotocadeau! Lees in deze blog welke mooie cadeautjes jij aan je vader kunt geven. Alle producten op deze pagina vallen onder snelle levering. Hiervoor geldt: voor 16.00 uur besteld, is morgen al in huis!

Verras papa met een origineel fotocadeau:

Mok met foto🎁

Begin je dag met een kopje koffie of thee en droom weg bij de mooiste foto’s. Personaliseer je mok met je favoriete herinneringen.

Flesopener met foto 🎁

Open flesjes in stijl met onze flesopener met foto. Een echte must have voor in de keukenla of voor die fijne barbecues. De flesopener heeft een duimgat dat je kunt gebruiken om flessen uit het water of ijs te halen. Je kunt de opener ook gemakkelijk met het duimgat aan een keukenhaak ophangen.

Sleutelhanger met foto🎁

Een ander origineel fotocadeau voor papa is de sleutelhanger met foto. Met deze gepersonaliseerde sleutelhanger draagt hij altijd een foto van jullie bij zich. Kies voor een sleutelhanger met foto of ga voor een leuke tekst of zijn naam.

Boekenlegger met foto🎁

Leest jouw vader graag boeken en maakt hij dan altijd een ezelsoor om de bladzijde te onthouden? Dat is voor nu verleden tijd. Met deze boekenlegger met foto vind hij snel terug waar hij gebleven is. Daarnaast zullen de boeken bij het gebruik van een boekenlegger niet beschadigen.

Onderzetters met foto 🎁

Kies 6 mooie foto’s uit en maak voor je vader de leukste onderzetters. We verkopen twee soorten onderzetters, namelijk standaard onderzetters met foto op luxe onderzetters met foto. En naast het brengen van sfeer op tafel, blijft de tafel zo ook schoon.

Kussen met foto 🎁

De zachtste foto ooit! Geef jouw vader een foto van jullie samen en geniet elke keer van dit prachtige foto met kussen. Je fleurt er eenvoudig je bank of bed mee op. Voor het hartvormige kussen en kussen vierkant M geldt onze snelle levering. Dat betekent voor 16.00 uur besteld, is morgen in huis!

Deel jouw cadeaus via social media

Deel jouw fotocadeau voor jouw vader op Instagram en gebruik #mysmartphoto. Vergeet ons dan ook niet te volgen op Instagram en Facebook.

Lees ook:

Lysanne is online marketeer en dol op persoonlijke cadeautjes, lekker eten en haar planten. In haar vrije tijd staat ze graag op de dansvloer om te genieten van salsamuziek. Ze vindt het belangrijk om inspiratie te delen en daarom vind je leuke tips en ideeën in haar blogs die je direct kan toepassen! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.