10 Originele cadeaus voor opa

10 Originele cadeaus voor opa

Opa’s zijn geweldig. Ze hebben altijd tijd om met de kleinkinderen te spelen, de liefde is, net als naar hun eigen kinderen, onvoorwaardelijk en van opa mag bijna alles 😉. Daarom is het tijd om opa in het zonnetje te zetten en te verwennen met een super cadeau. In deze blog delen we 10 originele cadeaus voor opa, lees dus snel verder!

1. Originele cadeaus voor opa: geef opa een houten fotoblok

Hebben jullie ook zo’n mooie foto samen? Laat hem dan niet op je mobiel staan, maar laat hem afdrukken op een houten fotoblok. Een houten fotoblok is net even anders dan een standaard fotolijstje, en zal super staan in de woonkamer. Kijk zelf maar, hoe tof is dit?! 🤩

2. Originele cadeaus voor opa: geef opa een set bierglazen

Houdt jouw opa ook wel van een koud biertje? Dan zijn gegraveerde bierglazen het perfecte cadeau voor jouw opa. Bedenk een leuke quote of laat bijvoorbeeld zijn naam erin graveren. Zijn biertje smaakt nog lekkerder uit zijn eigen, speciale bierglas! 😉

3. Geef opa onderzetters cadeau

Onderzetters met prachtige foto’s is absoluut een origineel cadeau voor opa. Het leuke aan dit cadeau is dat je zes verschillende foto’s kunt gebruiken voor de onderzetters. Daarnaast geven zelf ontworpen onderzetters een persoonlijk tintje aan je tafel en blijft deze ook goed schoon. Win-win dus!

4. Geef opa foto op chocolade cadeau

Is jouw opa een echte zoetekauw? Dan weet ik zeker dat je hem met een foto op chocolade zal verrassen! Naast origineel is dit ook nog eens een lekkere boodschap. De chocola is van Belgisch komaf en te ontwerpen in drie formaten. Pas op: je blijft hiervan door snoepen!

5. Geef opa een foto sleutelhanger

Een sleutelhanger met foto is niet alleen praktisch, maar ook hartstikke leuk! Zo kan opa vol trots aan iedereen zijn kleinkind(eren) laten zien. En nog een pluspunt: op de meeste sleutelhangers geldt snelle levering. Dat betekent voor 16.00 uur besteld, morgen al in huis! En op onze snelle levering pagina vind je nog veel meer originele cadeaus voor opa.

6. Originele cadeaus voor opa: geef opa een t-shirt met foto

Laat jouw opa schitteren in zijn eigen t-shirt met foto of een grappige quote. Vol trots zal hij hierin rondlopen. We hebben verschillende designs om het t-shirt volledig naar wens te laten maken. Dit behoort zeker tot de categorie originele cadeaus voor opa!

7. Geef opa een kaartspel

Speelt jouw opa ook graag patience? Dan zijn gepersonaliseerde speelkaarten echt een cadeau voor jou opa. Ook leuk voor de weekenden om samen bijvoorbeeld andere kaartspellen zoals pesten te spelen. Van het kaartspel valt elke kleur gepersonaliseerd met een foto te maken, net als de boer, vrouw en heer. Super leuk toch?! 🃏

8. Originele cadeaus voor opa: geef hem een flesopener met foto

Laat opa de flessen in stijl openen met deze flesopener met foto. Een echte musthave voor in de keukenla of voor bij de BBQ. De foto kun je zowel horizontaal als verticaal laten afdrukken. En extra handig: de flesopener bevat een duimgat waarmee je hem ook makkelijk aan een keukenhaak kunt ophangen. 👍🏼

9. Geef opa een kussen met foto

Een lekker zacht kussen is heerlijk op de bank of voor in de fauteuil. Geef opa daarom een kussen met jullie mooiste foto. Alle visite zal dit schitterende kussen zien liggen en genieten van de mooie foto en het comfort.

10. Originele cadeaus voor opa: geef hem een wanddecoratie

Een mooie wanddecoratie aan de muur geeft zoveel sfeer aan een kamer. Een wanddecoratie is een eyecatcher en laat de schoonheid van bijvoorbeeld een familie zien. We hebben vele materialen, dus voor elk interieur is er een gave wanddecoratie te maken. Dit is onze foto op acrylglas:

Wist je dat onze wanddecoratie, met uitzondering van de poster en tuinposter, wordt geleverd inclusief een gratis ophangsysteem? Makkelijk op te hangen dus!

Wij zijn super benieuwd met welk cadeau jij opa gaat verrassen! Deel het met ons via Instagram en gebruik #mysmartphoto.

Lees ook:

Lysanne is online marketeer en dol op persoonlijke cadeautjes, lekker eten en haar planten. In haar vrije tijd staat ze graag op de dansvloer om te genieten van salsamuziek. Ze vindt het belangrijk om inspiratie te delen en daarom vind je leuke tips en ideeën in haar blogs die je direct kan toepassen! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *