Leuke cadeaus voor een housewarming

Leuke cadeaus voor een housewarming

Gaat je nichtje of neef voor het eerst op kamers? Of hebben vrienden van je een huis gekocht? Gemiddeld verhuizen mensen maar liefst 7 keer in hun leven! Een nieuwe plek betekent vaak een nieuwe start, en dat mag gevierd worden!🥳 Daarom hebben we in deze blog leuke cadeaus voor een housewarming op een rijtje gezet! Tip: je kunt het cadeau ook laten opsturen naar het woonadres. Een leuke verrassing voor de ontvanger.🎁

Een warm welkom met een deurmat!

Geef vrienden of familie een warm welkom met een gepersonaliseerde deurmat. Naast dat een deurmat uitermate praktisch is, is dit ook zeker een uniek, passend en leuk cadeau voor een housewarming. Ga voor een vrolijke foto. Dit zal zeker zorgen voor een glimlach op hun gezicht als jij of andere visite op bezoek zal komen.

De sleutels ontvangen? Geef een sleutelhanger cadeau

Hebben jouw kennissen de sleutels ontvangen van hun nieuwe plekje. Geef dan passend cadeau voor een housewarming, namelijk de meest persoonlijke sleutelhanger! Voeg een gave foto of een bijzondere quote toe en voilà, klaar is je leuke cadeau. Een gepersonaliseerde sleutelhanger zal er prachtig uitzien naast de sleutel. En ook is dit een praktisch cadeau, aangezien die sleutel toch minder snel kwijtraakt dankzij die mooie sleutelhanger. Ga voor een sleutelhanger met foto/quote op hout, leer of aluminium.

Tip: heb je een last minute cadeau nodig? Ga dan voor de sleutelhanger op aluminium. Bestel voor 16.00 uur en hij wordt de volgende dag al bezorgd! Super snelle levering 🎁.

Geef een gepersonaliseerde bloempot cadeau

Bloemen fleuren je op en planten hebben een positieve werking op de omgeving en humeur. Daarom is een zelfgemaakte bloempot een leuk cadeau voor een housewarming. Want deze bloempot met foto is altijd leuk om te krijgen.

Een gave kalender

Een mooie fotokalender geeft overzicht. En met een mooie verjaardagskalender voor op de wc vergeet je nooit meer iemands verjaardag. Onze kalenders zijn voorzien van een gemakkelijk ophangsysteem, zo hangt de ontvanger de kalender gemakkelijk en snel aan de wand.

Een unieke kaarsenhouder

Steken de nieuwe bewoners graag een kaarsje op? Dan is een zelfgemaakte kaarsenhouder echt een perfect cadeautje. Staat heel erg leuk voor op de tafel! Ga voor een kaarsenhouder van keramiek of een kaarsenhouder van glas, beiden kaarsenhouders zorgen voor sfeer.

Maak je eigen hapjesplank

Wat je ook kan doen is een borrelhapjesplank samenstellen. Koop bij de lokale delicatessenzaak heerlijke hapjes en bestel makkelijk en snel een mooie tapasplank. Dat gaat een heerlijke borrelmiddag worden. En de houten serveerplank kan telkens weer gebruikt worden voor die gezellige middagen/avonden. Wist je dat onze ronde snijplank zelfs valt onder de super snelle levering? Bestel je dit product op een werkdag voor 16.00 uur, dan wordt het de volgende dag bezorgd.

Een wanddecoratie zorgt voor sfeer in huis

Zoek de mooiste foto uit van de nieuwe bewoners en laat deze afdrukken op een wanddecoratie. Pijl van te voren wel even welke stijlen ze mooi vinden. We verkopen namelijk verschillende soorten materialen wanddecoratie: canvas, hout, aluminium, acrylglas, forex, poster. Welk materiaal vind jij het mooist?

Voor de keukenprins(es)

Staat de ontvanger graag in de keuken voor de meest smakelijke creaties? Dan is een zelfontworpen keukenschort een top cadeau! Nooit meer vlekken op je kleding tijdens het koken, wat een opluchting!

Het meest zachte cadeautje

Eén van de andere leuke cadeaus voor een housewarming is een mooi zelfontworpen kussen. Kies een onvergetelijke foto van jullie en laat deze afdrukken op één van de vier formaten. Je fleurt er eenvoudig iedere bank, fauteuil of bed op. Welke foto ga jij laten afdrukken op een kussen?

Laat ons weten welk cadeautje jij zou kiezen voor een housewarming! Dat kan via een reactie hieronder of via onze socials Instagram en Facebook. Vergeet niet de hashtag #mysmartphoto te gebruiken.

Lees ook:

Lysanne is online marketeer en dol op persoonlijke cadeautjes, lekker eten en haar planten. In haar vrije tijd staat ze graag op de dansvloer om te genieten van salsamuziek. Ze vindt het belangrijk om inspiratie te delen en daarom vind je leuke tips en ideeën in haar blogs die je direct kan toepassen! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *