Cadeaus voor je beste vriendin

Cadeaus voor je beste vriendin

Wil je je beste vriendin laten weten dat ze veel voor jou betekent? Dan is er niets leukers dan haar te verrassen met een persoonlijk cadeau. Of jullie elkaar nou kort kennen, of dat jullie vriendschap jaren terug gaat, een verrassing kan altijd! We delen daarom de leukste cadeaus die je aan je beste vriendin kunt schenken. Made with love 💙

Speelkaarten

Lekker samen borrelen

Wat doen jullie het liefste samen? Een lekkere zondag borrelmiddag houden? Dan is onze borrelplank een zeer geschikt cadeautje voor jouw beste vriendinnetje. Neem dan ook gelijk lekker wat borrelhapjes mee zodat het cadeau gelijk gebruikt kan worden. We hebben de borrelplank in een rond formaat en een rechthoekig formaat.

Borrelplank

Your partner in wine

Uiteraard kun je de verrassing van een borrelmiddag nog completer maken door haar een mooie fles wijn inclusief wijnkist te schenken. Een hele leuke, maar ook lekkere verrassing! Natuurlijk kun je dit geschenk ook zomaar geven! Dit cadeau zal vast in de smaak vallen.

Houten wijnkistje inclusief wijn

Set wijnglazen

En wil je het feest helemaal compleet maken en haar een chique cadeau doen? Bestel er dan ook een set gegraveerde wijnglazen bij. Wine flies when you are having fun! 😉 Proost 🍷

Gegraveerd wijnglas

Jullie mooiste avonturen

Verzamel de foto’s van jaren geleden, maar ook die pas geleden zijn gemaakt. Wil je deze foto’s graag op een leuke manier geven? Bestel dan onze foto’s in een hip doosje. Kies een vrolijk design voor de retro foto’s, of kies voor een witte omlijsting zodat je een beschrijving van het moment kunt bijschrijven bij de foto.

Foto’s in een doosje

Geef een origineel theeglas of te gekke mok cadeau aan je beste vriendin

Ga je graag bij haar op de koffie of thee? Dan is een mok met foto of gegraveerd theeglas een passend cadeau voor jouw beste vriendin. Laat op het theeglas een tekst graveren die voor jullie beide belangrijk is. Wat betreft de mok kun je jullie gekste foto kiezen. Gegarandeerd een lach op haar gezicht als ze deze mok met foto uit haar kast pakt.

Gegraveerd theeglas

Een leuk cadeau voor je beste vriendin: gepersonaliseerde theedoos

Heeft je vriendin haar kast al vol staan met mokken of theeglazen en wil je haar toch laten blijken dat je de gezellige en fijne gesprekken onder het genot van een kop thee erg waardeert? Geef dan een gepersonaliseerde houten theedoos cadeau! Deze theedoos is stijlvol en je personaliseert hem eenvoudig met een mooie quote of een grappige woordspeling. Succes gegarandeerd omdat dit cadeau praktisch en absoluut een blijvertje is!

Houten theedoos

Koekje erbij?

Wie is er nou niet dol op koekjes? Ik ken ze persoonlijk niet 😉. Een gepersonaliseerde koekjestrommel inclusief koekjes is daarom een top cadeau voor je beste vriendin! Zoek een spontane foto van jullie op en geef dit cadeautje met veel plezier! 🤗

Koekjestrommel met foto of tekst inclusief koekjes

Een spelletje cadeau geven

Zijn jullie beide dol op spelletjes? Geef dan gepersonaliseerde speelkaarten cadeau om tal van spelletjes mee te spelen. Wil je iets ander geven dan traditionele speelkaarten? Ga dan voor een My Uno kaartspel. Kaartspellen zijn zeer geschikt voor regenachtige dagen 😉.

Gepersonaliseerde speelkaarten

Deel jouw cadeaus voor je beste vriendin met ons

We zijn erg benieuwd hoe jij laat blijken dat je de vriendschap waardeert. Welke cadeaus voor je beste vriendin geef jij haar graag? Deel het daarom met ons via Facebook of Instagram door de hashtag #mysmartphoto te gebruiken. Schrijf je ook in voor onze nieuwsbrief.

Lees ook:

Lysanne is online marketeer en dol op persoonlijke cadeautjes, lekker eten en haar planten. In haar vrije tijd staat ze graag op de dansvloer om te genieten van salsamuziek. Ze vindt het belangrijk om inspiratie te delen en daarom vind je leuke tips en ideeën in haar blogs die je direct kan toepassen! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *