De leukste cadeautips voor drie verschillende type papa’s

De leukste cadeautips voor drie verschillende type papa’s

Jaarlijks zetten we ‘papa’ in het zonnetje tijdens Vaderdag en dit jaar valt deze traditionele dag op zondag 20 juni. Met nog slechts even te gaan kan je niet snel genoeg beginnen met de voorbereidingen. Hoe vind je het perfecte cadeautje voor jouw lieve man, vader of opa? Elke papa is anders en iedereen heeft een andere relatie met zijn of haar vader. Hoe geef jij jouw vader het cadeautje dat bij hem past? De ene vader is de andere niet, dus ik help je graag op weg met een aantal leuke cadeautips voor Vaderdag.

Cadeautips voor Vaderdag

1. De hardwerkende papa

Veel mannen hebben naast het meedraaien in het gezin, ook nog een drukke baan. Is jouw lieve man, vader of papa van je kinderen een hardwerkende man dat naast zijn werk ook thuis hard werkt? Dan verdient hij toch een cadeautje dat een glimlach op zijn gezicht bezorgt. Je kan hem een cadeau geven waar hij op zijn werk wat aan heeft zoals bijvoorbeeld een ergonomische muismat, een aandenken aan het thuisfront door middel van een mooie sleutelhanger met foto of een gepersonaliseerd telefoonhoesje.  Je kan je vader ook een cadeau geven waar jouw hardwerkende papa een lange tijd wat aan heeft zoals een leren pashouder, leren sleutelhanger of aluminium drinkfles bijvoorbeeld, ideaal voor wanneer hij “on the road” is.

leren kaarthouder

2. De huisvader

De huisvader is de papa die zorgt dat de huisjes netjes aan kant blijft en er goed voor de kinderen wordt gezorgd. Deze papa is ook een hardwerkende vader, maar deze maak je blij met andere cadeaus, want naast huisvader zijn het ook vaak speelse vaders. Je maakt deze man dan ook veel blijer met een leuk gepersonaliseerd t-shirt of een setje speelkaarten. Natuurlijk heb je ook huispapa’s die het liefst even ontspannen met een goed boek of voetbalwedstrijd op tv. Deze vaders maak je weer sneller blij met een gegraveerd bierglas, gepersonaliseerde mok of boekenlegger.

De huisvader

3. De culinaire papa

Naast de huisvader heb je ook de culinaire papa. Deze man staat het liefst in de keuken een heerlijke maaltijd te maken voor zichzelf en zijn gezin. Deze papa houdt van eten en alles wat daar bij past. Binnen een handomdraai staat er wat lekkers op tafel. Je maakt deze “keukenprins” niet blij met een fotoboek, tenzij het een kookboek is. Waar je hem wel echt gelukkig mee maakt is een gepersonaliseerde houten snijplank, leuke onderzetters, een schort waar hij heerlijk in kan koken, een flessenopener om de champagne te poppen tijdens een speciaal diner of gegraveerde whiskyglazen om onder het genot van voetbal te borrelen.

Houten snijplank

Heb jij nog leuke cadeautips voor Vaderdag?

En waar verras jij je vader dit jaar mee? Laat het ons weten in een reactie hieronder of via #mysmartphoto op onze Facebook of Instagram

Lysanne is online marketeer en dol op persoonlijke cadeautjes, lekker eten en haar planten. In haar vrije tijd staat ze graag op de dansvloer om te genieten van salsamuziek. Ze vindt het belangrijk om inspiratie te delen en daarom vind je leuke tips en ideeën in haar blogs die je direct kan toepassen! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *