Neem je drankje mee in je eigen fles

Neem je drankje mee in je eigen fles

Ben je vaak op pad en zou je maar al te graag je eigen fles mee willen nemen? Dan hebben wij de oplossing! Smartphoto biedt het grootste assortiment fotoproducten en daaronder vallen ook een aantal leuke en fijne flessen die je met je eigen foto kan laten bedrukken. In deze blog deel ik de verschillende leuke flessen. En voor de thuisblijvers en huismussen heb ik ook nog een aantal leuke tips om jouw favoriete drankje uit te drinken🥃.

Drinkflessen voor onderweg

Voor de sportieveling

Sta jij of jouw zoon of dochter graag op het sportveld? Dan is deze toffe en bovenal unieke drinkfles een echte must have! Dankzij het aluminium materiaal blijft jouw drankje extra lang koud of warm.

Kies een gave foto uit en voeg een motiverende quote toe om deze fles helemaal van jou te maken. Voor al onze drinkflessen geldt snelle levering. Bestel je jouw fles met foto voor 16.00 uur? Dan is deze morgen al in huis!

Je drankje lang koud en warm

Steel de show met deze gave grote fles! In deze fles met foto kan maar liefst 75 cl van jouw lievelingsdrankje en er is genoeg ruimte om al jouw foto’s aan de fles toe te voegen. Dankzij de dubbele wand van roestvrij staal blijven je drankjes tot 24 uur koud en tot 12 uur warm! Daarnaast heeft deze fles een bamboe dop en een stalen handvat om de fles gemakkelijk aan een rugzak te bevestigen. Erg handig om mee te nemen dus!

Drinkfles met foto en tekst
Drinkfles

Handig voor in de auto

Neem je koffie of thee altijd mee in deze toffe reisbeker. Schenk thuis je lekkere drankje in de beker en plaats jouw drankje in de auto. Zo wordt onderweg zijn veel minder vervelend. Dankzij het handvat pak je de beker snel en dit drinkt ook nog eens prettig! Verder houdt de dubbelwandige, roestvrijstalen thermosbeker met jouw eigen foto dranken tot 4 uur warm.

Tip: de reisbeker met eigen foto is ook een heel leuk vaderdag– of moederdagcadeau voor de vaders en moeders die veel onderweg zijn.

Reisbeker met eigen foto
Reisbeker met eigen foto

Altijd bij de hand

Deze gegraveerde heupfles valt binnen de categorie originele cadeaus. Dankzij het formaat is deze heupfles heel gemakkelijk mee te nemen. Vooral mannen zullen deze heupfles makkelijk in hun broekzak kunnen stoppen. Daarom is de gegraveerde heupfles ook een ideaal geschenk voor vaderdag.

Een drankje voor thuis

Ben je veel vanuit huis aan het werk of zit je graag met jouw koffie of theetje op de bank? Dan zijn onze mokken met foto echt iets voor jou! Ga je voor een mok met gekleurde binnenkant, een magische mok of een emaillle mok? Welke mok je ook besteld, op al onze mokken geldt: voor 16.00 uur besteld is morgen in huis! Kies je favoriete design uit en voeg 1, 2 of meerdere foto’s toe en bestellen maar!

Glazen met jouw eigen foto

Drink jouw dorstlesser voortaan uit je eigen glas met foto! Kies een of meerdere mooie foto’s uit en voeg ze toe uit een door jouw gekozen design. Zo haal je de gezelligheid in huis en blijf je genieten van de gave foto’s op jouw eigen, unieke glas. Een win-win situatie dus!

Glazen met foto
Glas met foto

Een unieke tekst op jouw glas

Een koud drankje, een wijntje, een biertje of een cocktail? Bij smartphoto kun je kiezen uit verschillende glazen die je kan laten graveren met een leuke, grappige of mooie tekst. De glazen zijn van hoge kwaliteit en de tekst word er met de laser ingegraveerd.

Tip: de gegraveerde glazen zijn ook leuk als origineel cadeau.

Voor iedereen die op zijn tijd graag een pilsje drinkt hebben we de gegraveerde bierglazen. Zet er een grappige quote op en geniet zowel van het glas als het biertje.

Blijf ons volgen

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste producten? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Op onze social media Facebook en Instagram zie je de leukste klantfoto’s.

Instagram smartphoto
Instagram smartphoto

Lees ook deze blogs:

Lysanne is online marketeer en dol op persoonlijke cadeautjes, lekker eten en haar planten. In haar vrije tijd staat ze graag op de dansvloer om te genieten van salsamuziek. Ze vindt het belangrijk om inspiratie te delen en daarom vind je leuke tips en ideeën in haar blogs die je direct kan toepassen! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *