Wat te doen met je vakantiefoto’s? Haal het vakantiegevoel in huis.

Wat te doen met je vakantiefoto’s? Haal het vakantiegevoel in huis.

Het hele jaar kijk je ernaar uit… de vakantie. Wanneer het eenmaal zover is vliegt de tijd voorbij. Je vakantie is binnen no-time afgelopen.  Hè, wat vervelend! Gelukkig heb je een hoop prachtige herinneringen gemaakt en je vakantiefoto’s om het te bewijzen. Van die ene mooie excursie langs de grotten, de indrukwekkende safari tot aan het bezichtigen van alle prachtige plekken die het land te bieden heeft. Eenmaal thuis mis je het heerlijke vakantiegevoel en daarom geef ik jou een aantal tips om dat vakantiegevoel in huis te halen.

Natuurlijk was het dit jaar allemaal een beetje anders dan anders, maar ook als je een staycation hebt gehad is het leuk om deze foto’s af te laten drukken, want zo’n jaar als deze maken we waarschijnlijk niet snel meer mee! Dus heb je lekker in de tuin gekampeerd? Laat die bijzondere momenten met elkaar afdrukken!

Doe wat met je vakantiefoto’s!

De beste manier om je vakantie opnieuw te beleven is door die speciale momenten in huis te halen. Dit doe je aan de hand van je gemaakte foto’s.  Je hebt vast een hoop vakantiefoto’s gemaakt, nietwaar? Tijd om deze foto’s te bekijken en de meest bijzondere foto’s eruit te zoeken.

De verschillende soorten vakantiefoto’s

De groepsfoto

Of je nu met je gezin een bijzondere vakantie beleeft of alleen. Groepsfoto’s komen bij elke vakantie voor. Een leuk familiekiekje of een groepsfoto met je nieuwe vrienden. Het speciale aan reizen en aan je vakantie is dat je altijd nieuwe mensen leert kennen. Je bent nooit alleen. Een groepsfoto is een leuke manier om voor iedereen het vakantiegevoel vast te leggen. Druk je leukste foto’s af en zorg dat iedereen een kopie in huis krijgt.

Stadsfoto’s

Een nieuwe plek bezoeken in erg interessant. Je doet nieuwe indrukken op van een omgeving die je niet goed kent. Dat levert vaak prachtige foto’s op.  Oude gebouwen, sfeervolle straatjes en de prachtige natuur zijn zeker fotowaardig! Vooral foto’s van details levert naast mooie foto’s ook mooie herinneringen op.

Foodfoto’s

Een ander land. Een ander cultuur. Elke cultuur heeft zijn eigen specialiteiten en die heb jij maar al te graag geproefd. En de echte instagrammers en foodlovers onder ons konden het ook niet laten om daar prachtige foto’s van te schieten. Al jouw genuttigde maaltijden staan natuurlijk instagramwaardig op de foto. Leuk om een collage van te maken en op terug te kijken. Loop het water je alweer in de mond?

Zonsopgang/ondergang

Een foto van een zonsondergang in Mexico is toch net weer even anders als een zonsondergang in Nederland. De zonsondergang of zonsopgang is altijd indrukwekkend om te zien. Het bijzondere landschap en de warme kleuren van de zon leveren een prachtig plaatje op.

Landschappen

Het landschap van Nederland is niet zo bijzonder als de landschappen die je ziet tijdens je vakantie. Het geweldige landschap maakt je reis onvergetelijk.  Het is dan ook niet zo gek dat de meeste vakantiefoto’s bestaan uit prachtige sfeerbeelden van het land. Met een foto van het landschap kan je terugdenken aan het moment. De geluiden, de geur, de sfeer, alle herinneringen komen weer naar boven. Wat was het daar mooi hé?

Selfies

Naast alle mooie beelden heb je vast ook veel selfies gemaakt. Het is fijn om foto’s te hebben zonder jezelf erop, maar je wilt tijdens het terug kijken toch ook wel graag zien dat je er echt bent geweest en het geen droom was. Daarom maken wij tijdens onze vakantie ook graag selfies. ‘He, dat ben ik! En kijk dat adembenemende landschap achter mij eens!’ Die momenten deel jij maar al te graag met de rest van de wereld, toch?

Zo heb jij jouw persoonlijke herinneringen dichtbij

Wat doe jij met jouw vakantiefoto’s als je terug bent van je reis? Je was toch niet van plan ze eeuwig op je camera of telefoon te laten staan? Laat mij je inspireren om er wat leuks mee te doen, zodat jij jouw favoriete herinneringen altijd dichtbij hebt.

Fotoboek

Een fotoboek is de ideaal om al je vakantiefoto’s in te bundelen. Je kunt er gemakkelijk op terugkijken. Blader samen met je man en kinderen op elk gewenst moment terug door het fotoboek. Gelijk alle vakantiefoto’s bij de hand, dat is handig! Ook fijn wanneer je niet alle kanten op kunt met je interieur, want zo heb je jouw favoriete foto’s toch altijd in de buurt.

Wanddecoratie

Hoe fijn is het om jouw mooiste herinneringen dichtbij je te hebben? Met jouw mooiste momenten op wanddecoratie, heb je jouw herinneringen binnen handbereik. Je foto’s zo dicht in de buurt dat je te allen tijde kan nagenieten, maar dat is fijn! Met een foto op hout, aluminium, forex of acrylglas heb je niet alleen jouw favoriete herinnering dichtbij, het geeft je interieur ook nog eens veel sfeer mee. Twee vliegen in één klap, wat wil een mens nog meer?

Fotocadeaus

Je kunt je foto’s bewaren aan de muur of in een boek, maar je favoriete foto op een mok, telefoonhoesje of kussen is misschien net wat leuker! Het is tevens de perfecte manier om iemand te verrassen met een uniek en gepersonaliseerd cadeau. Leuk om zomaar te geven of met een speciale gelegenheid. Dat is net even anders als anders, maar wel supertof! Wat vind jij?

vakantiefoto's

Fotoafdrukken

Naast standaard en vierkante foto’s kan jij jouw vakantiefoto’s ook afdrukken als retroprints. Hang vervolgens jouw foto’s op een creatieve manier aan de muur of doe er andere leuke dingen mee. ‘De sky is the limit’. Tip: je kan je foto’s ook aan het plafond boven je bed hangen. Hoe cool is dat?

Wat doe jij met jouw  favoriete vakantiefoto’s?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *