Cadeau voor een hondenliefhebber

Cadeau voor een hondenliefhebber

Ben je opzoek naar een mooi cadeau voor een hondenliefhebber? Lees dan snel deze blog en laat je inspireren door de leukste, persoonlijkste, praktische en origineelste cadeaus.  Kies je product, kies een design, upload je afbeelding, voeg eventueel tekst toe en bestellen maar! Het baasje zal net zo blij worden van het cadeau als de viervoeter. 🐕

1. Gepersonaliseerde halsband

Wil je graag een mooi en bijzonder cadeau voor een hondenliefhebber aanschaven? Besteld dan onze gepersonaliseerde halsband. Laat de naam van de hond afdrukken op de halsband en zorg je dat de halsband net zo uniek is als het huisdier! De halsband is gemaakt van hoge kwaliteit polyester, hij voelt zacht aan en is prettig te dragen

2. De mooiste voerbak

Smikkelt jouw hond ook altijd van de lekkere brokjes zonder enige schaamte, maar is die voerbak echt toe aan vervanging. Dan is dit echt een top cadeau voor een hondenliefhebber! Voeg een leuke quote toe op de voerbak of combineer kies de mooiste foto van het hondje uit. Dit is zeker weten een super origineel cadeau!

3. Naamplaatje voor de hond

Wil je de halsband van de hond iets opleuken? Bestel dan voor de hond een mooi naamplaatje. Ziet er toch hartstikke leuk uit? Druk zowel de foto als de naam van de hond af op het naamplaatje.

Op de voorkant van dit naamplaatje voor de hond is er ook ruimte om de contactinformatie (adres, telefoonnummer, enzovoort) en de naam van het huisdier te vermelden. Wanneer hij/zij vermist raakt, neemt de vinder gemakkelijk contact met je op

\We hebben het naamplaatje te koop in de vorm van een hondenbot of een rondje. Welke vind jij de mooiste?

4. Bed voor honden

Wil je iets groter uitpakken met je cadeau voor een hondenliefhebber? Bestel dan een hondenbed! Dit hondenbed bestaat uit een bed en een kussen, hierbij valt het kussen te personaliseren met bijvoorbeeld een mooie foto van de hond zelf.

5. Koekjestrommel voor honden

Heb je een super mooie foto van het baasje en de lieve hond. Kies er dan voor om deze foto af te drukken op een koekjestrommel. De trommel kan gebruikt worden als brokkendoos of voor heerlijke snoepjes voor de hond.

Tip: een gevulde koekjestrommel maakt de verrassing helemaal compleet.

Kijk voor al onze mooie producten voor honden eens op onze speciale hondenpagina.

Lees ook:

Lysanne is online marketeer en dol op persoonlijke cadeautjes, lekker eten en haar planten. In haar vrije tijd staat ze graag op de dansvloer om te genieten van salsamuziek. Ze vindt het belangrijk om inspiratie te delen en daarom vind je leuke tips en ideeën in haar blogs die je direct kan toepassen! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *